Acasă » Cancan » Criminalul de la Măgurele și-a răzbunat de fapt fiica de 11 ani! ”Victima îi filmase copila când o pipăia și turna bere pe ea!”

Criminalul de la Măgurele și-a răzbunat de fapt fiica de 11 ani! ”Victima îi filmase copila când o pipăia și turna bere pe ea!”

De: Cristian Lisandru 15/08/2019 | 08:52

O crimă înfiorătoare s-a petrecut în Măgurele, şocând întreaga comunitate. Un bărbat – despre care s-a spus, inițial, că era orbit de gelozie – a plecat de acasă cu gândul de a ”rezolva problema” cu rivalul său și l-a împușcat în gât și în cap. Acesta nu a mai avut nicio șansă de salvare. Femeia care a auzit împușcăturile și a descoperit victima a sunat, imediat, la Poliție, iar echipa formată a reușit să-l prindă pe criminal în doar câteva ore. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informații senzaționale care reprezintă o adevărată lovitură de teatru în acest caz intens mediatizat. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU ”MAFIOTUL” DIN MĂGURELE. CANCAN.RO PUBLICĂ ȘI SINGURELE FOTOGRAFII CU VICTIMA LA LOCUL ”EXECUȚIEI”)

Una dintre primele declarații pe care ”Criminalul din Măgurele” le-a dat în fața anchetatorilor a constat într-o acuzație la adresa bărbatului pe care îl împușcase. Criminalul a susținut că acesta era amantul soției sale și, mai mult, că îl teroriza, motiv pentru care s-a hotărât să încheie ”conturile” cu acesta.

Criminalul a mărturisit că amantul ar fi fost cel care îl teroriza de fapt, motiv pentru care a mers la el acasă ca să regleze conturile. După ce s-au bătut parte în parte, inculpatul a mers la mașină pentru a-și lua pistolul, după care și-a sunat rivalul să iasă la poartă. Victima ieșise hotărâtă să-l mai bată o dată, doar că a fost împușcată în cap și în gât! Criminalul a mărturisit că voia să-i omoare pe toți din casă, dar s-a speriat după ce a ratat-o pe soția lui”, au mărturisit surse apropiate cazului, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (CITEȘTE ȘI: GARDIENII ÎL PĂZESC NON-STOP PE GHEORGHE DINCĂ, CA SĂ NU SE SINUCIDĂ!) 

Lovitură de teatru în cazul crimei din Măgurele

Răsturnare de situație! Fetița de 11 ani, abuzată de amantul soției și de prietenii acestuia

Povestea cu sfârșit tragic a început, de fapt, în momentul în care ”Criminalul din Măgurele” și soția sa au pornit pe drumuri separate, fetița lor fiind luată de mamă. Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, femeia s-a mutat la amantul ei împreună cu fetița. Numai că, odată cu trecerea timpului, au început și adevăratele probleme. Iar acestea nu au fost legate, propriu-zis, de relația soț-soție şi de un eventual viitor comun, ci de fetița celor doi și de ipostazele în care copila de 11 ani a fost… filmată/fotografiată de amantul soției.

Bărbatul a depus nenumărate plângeri la poliție, susținând că a primit pe telefonul mobil filmulețe și fotografii îngrozitoare. Fiica sa de 11 ani era atinsă, pipăită sau chiar stropită cu bere de amantul soției sale și de prieteni ai acestuia, mama fiind și ea prezentă atunci când se întâmplau aceste abuzuri. Bărbatul ar fi încercat, de foarte multe ori, să ia fetița la el acasă, pentru a o scăpa din acel coșmar și pentru a o proteja de interlopul pe care avea să-l ucidă, ulterior, numai că nu a avut niciodată câștig de cauză. (NU RATA: ”MAFIOTUL DE LA MĂGURELE” A MĂRTURISIT LA AUDIERI CĂ A CUMPĂRAT ARMA CRIMEI DE PE INTERNET!)

Imediat după ce l-a împușcat pe amantul soției, bărbatul a reușit să fugă împreună cu fetița sa, refugiindu-se într-un imobil.

”Mafiotul” din Măgurele, imediat după ce a fost prins de polițiști

”O iubește pe micuță ca pe ochii din cap. Fata este viața lui!”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în imobilul unde criminalul s-a refugiat imediat după ce a comis omorul.

Nu s-a baricadat, nici vorbă de așa ceva. A așteptat în casă poliția, după care a luat decizia să fugă, văzând că nu vine nimeni. Nu a încercat în niciun moment să facă rău copilului, nici vorbă de amenințări. O iubește pe micuță ca pe ochii din cap. Fata este viața lui!”, au precizat sursele noastre. (CITEȘTE ȘI: TOP 10 – CEI MAI ÎNSPĂIMÂNTĂTORI CRIMINALI ÎN SERIE DIN ISTORIA ROMÂNIEI. ION RÎMARU E DOAR PE LOCUL 4)

L-au bătut, au urinat pe el…

”Criminalul din Măgurele” a mers, în repetate rânduri, la casa amantului, pentru a încerca să își recupereze fetița. Numai că – de fiecare dată – i s-au aplicat corecții dure, amantul soției locuind, la domiciliul respectiv, alături de mai multe persoane. Viitorul criminal a fost lovit cu pumnii și picioarele, pus la pământ, iar cei care au fost în ”tabăra” amantului soției sale au urinat pe el, umilindu-l. Bărbatul a reclamat aceste agresiuni la poliție, însă totul a rămas la fel ca înainte. De fiecare dată când a mers la locuința amantului soției pentru a încerca să ”negocieze” recuperarea fetiței, tratamentul care i s-a aplicat a fost același. (VEZI ȘI AICI: A TREIA VICTIMĂ A CRIMINALULUI DIN CARACAL. GHEORGHE DINCĂ A UCIS ÎNCĂ O TÂNĂRĂ: “CADAVRUL GĂSIT ÎN PĂDURE ESTE AL ALTEI PERSOANE”)

La fel s-a întâmplat și în noaptea crimei. Bărbatul a mers din nou la poarta casei unde locuiau soția sa și amantul acesteia, fiind din nou bătut și umilit. Orbit de furie și îngrozit de ceea ce i s-ar fi putut întâmpla fetiței sale, ”Mafiotul” din Măgurele – așa cum a fost supranumit – a plecat, însă doar pentru moment. S-a întors înarmat cu un pistol, și-a sunat rivalul, iar când acesta a venit la poartă, l-a împușcat în gât și în cap.

L-am sunat (n.red. – pe amantul soției) și i-am spus să iasă la poartă, dacă e bărbat. El mi-a furat mie femeia și copilul!”, le-ar fi mărturisit “mafiotul” anchetatorilor, potrivit surselor noastre. Ba mai mult, din primele informații a reieșit că bărbatul plănuia să o ucidă și pe soția lui. ”Am sunat-o și pe ea și i-am zis să iasă la poartă. Mi-a spus că este la Poliție. I-am zis să le spună polițiștilor că are puțină treabă afară”, ar mai fi spus în fața anchetatorilor ”Mafiotul” din Măgurele. (NU RATA: DESCOPERIRE ÎNFIORĂTOARE. CE AU GĂSIT ANCHETATORII SUB CASA LUI GHEORGHE DINCĂ)

Arma crimei

Ultima oră. A fost declanșată procedura de decădere a mamei din drepturile părintești

”Criminalul din Măgurele” a săvârșit o crimă îngrozitoare, însă ultimele informații arată că nu gelozia a fost adevăratul motiv, ci… grija pentru fetița sa abuzată de amantul soției și de prietenii acestuia. “Și-a făcut singur dreptate, din moment ce poliția nu a luat nicio măsură, l-a amenințat că va fi amendat. Acesta este adevărul! A rămas uimit de modul în care poliția s-a comportat cu el”, au mai declarat sursele noastre.

Cazul se prezintă, astfel, dintr-o cu totul altă perspectivă. Crima rămâne crimă și trebuie pedepsită conform legii, însă circumstanțele care au dus la o asemenea tragedie trebuie stabilite punct cu punct. Bărbatul orbit de gelozie, din prima fază a anchetei, s-a transformat, acum, într-un tată disperat care a recurs la un gest extrem fiindcă nu a mai putut suporta ideea că fiica sa este agresată chiar sub privirile propriei mame. Rămâne ca anchetatorii să descâlcească toate ițele încurcate ale acestui caz. Cert este că, spun sursele noastre, a fost declanșată procedura de decădere a mamei fetiței din drepturile părintești, ceea ce înseamnă că – deși tardiv – plângerile făcute la poliție de ”Criminalul din Măgurele” s-au confirmat. (NU RATA: UCIGAȘUL DE LA CARACAL PARE ”REÎNCARNAREA” MONSTRULUI CU PESTE 20 DE CRIME!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...