Acasă » Exclusiv » Daniel Ghiță l-a dat în judecată pe Benny Adegbuyi, iar noi avem detaliile de ultimă oră!

Daniel Ghiță l-a dat în judecată pe Benny Adegbuyi, iar noi avem detaliile de ultimă oră!

De: I.D. 26/12/2019 | 22:30

Continuă ”lupta” desfășurată în afara ringului între marele sportiv Daniel Ghiță – campion mondial la kickboxing ITS Showtime 2012, respectiv Glory în 2014 – și celebrul Benjamin (Benny) Adekunle Miron Adegbuyi, kickboxer de origine nigeriană și luptător K1. Daniel Ghiță („The Savage Samurai”) a fost dat în judecată de luptătorul K1, acesta motivând că a fost ”jignit” în urma unor afirmații publice, iar ”meciul” tensionat dintre cele două „forțe ale naturii” a fost tranșat în instanță. În 18 decembrie, magistrații au respins cererea de chemare în judecată formulată de către Benny Adegbuyi, în contradictoriu cu Daniel Ghiță, considerând-o neîntemeiată. Totodată, a fost respinsă și cererea lui Adegbuyi  prin care solicita ca super-campionul Daniel Ghiță să fie obligat la plata cheltuielilor de judecată. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii de ultimă oră, în exclusivitate, despre această ”luptă”, care continuă spectaculos. Daniel Ghiță l-a dat în judecată pe Benny, iar tensiunea atinge, din nou, cote maxime. (CITEȘTE ȘI: DANIEL GHIȚĂ, DECLARAȚIE HALUCINANTĂ)

Benny s-a simțit lezat de o afirmație făcută de Ghiță, iar reacția lui a constat în chemarea acestuia în judecată. Totul a plecat de la o replică a lui Daniel Ghiță – ”Am fost în ring în timp ce alții au fost în pușcărie”, ar fi spus acesta, referindu-se – susține Benny – chiar la trecutul lui – iar judecătorii au devenit arbitri ai unui ”meci” neașteptat. Daniel Ghiță, comentând pe marginea reacției adversarului său, a explicat că respectiva declarație a fost făcută în 2019, în aprilie, după ce însuși Benny ar fi povestit unele amănunte despre lunile petrecute după gratii. (VEZI ȘI: ”PANTERA” TĂNĂSIE ÎL PROVOACĂ PE ”PITBULL” ATODIRESEI)

„Comentariul meu a fost făcut în aprilie 2019, în timp ce Adegbuyi însuși a povestit deja despre șederea sa în închisoare, într-un program TV, în ianuarie”, a declarat Daniel Ghiță. Benny a cerut și daune morale în valoare de 25.000 de euro, numai că – după cum precizam – instanța i-a dat câștig de cauză super-campionului Daniel Ghiță pe data de 18 decembrie. ”Respinge cererea de chemare în judecată formulată de către reclamantul ADEGBUYI Benjamin – Adekunle – Miron în contradictoriu cu pârâtul GHIŢĂ Daniel – Florin, ca neîntemeiată. Respinge cererea reclamantului de obligare a pârâtului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată”. (NU RATA: ROMÂNUL SUSPECTAT CĂ A BLĂTUIT UN MECI ÎN ANGLIA E ACUZAT CĂ AR ”COMBINA” MAȘINI FURATE!)

O nouă rundă între Daniel Ghiță și Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi

Supe-campionul Daniel Ghiță nu a ”savurat” această victorie în instanță și s-a decis să atace, la rândul său. Astfel, Daniel Ghiță ”lovește” la sfârșit de an, necruțător, iar în cererea de chemare în judecată e precizat, printre altele, că „The Savage Samurai” dorește ca instanța să ia măsuri ferme împotriva lui Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi. Surse judiciare au declarat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că Daniel Ghiță îi va cere lui Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi daune morale în valoare de 200.000 de lei pentru prejudiciul care i-ar fi fost cauzat prin încălcarea dreptului la onoare, demnitate și viața privată.

Dar nu numai atât. Super-campionul dorește ca Adegbuyi să șteargă de pe contul personal de Facebook toate postările ofensatoare la adresa sa și să își ceară scuze publice – în termen de 5 zile de la pronunțarea hotărârii definitive. Suplimentar, se solicită ca Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi să publice într-un ziar de largă circulație – tot în termen de 5 zile de la data pronunțării hotărârii – respectiva hotărâre judecătorească și, firește, să achite cheltuielile de judecată.  (VEZI ȘI: ”MCGREGOR” AL ROMÂNIEI A AJUNS ”BONĂ” CU NORMĂ ÎNTREAGĂ DUPĂ CE A RENUNȚAT LA LUPTELE ÎN CUȘCĂ!)

Daniel Ghiță vs. Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi, o nouă rundă în instanță. „The Savage Samurai” reacționează

„S-a acţionat cu intenţie directă, în formă continuată”

Super-campionul Daniel Ghiță susține că împotriva sa a fost declanșată – de către luptătorul K1 Adegbuyi – o adevărată campanie de defăimare desfășurată în spațiul public. Spunând că ar fi victima unor atacuri în formă continuată, Daniel Ghiță consideră că imaginea sa publică a fost grav afectată. Afirmațiile făcute de Adegbuyi în timpul unor emisiuni TV, precum și în discuțiile purtate cu utilizatorii din mediul online, ar fi reprezentat jigniri și acuzații care, în ultimă instanță, afectează emoțional.

Ceea ce este foarte grav reprezintă, totuși, informarea mincinoasă a opiniei publice, susține Daniel Ghiță, iar imaginea, demnitatea și onoarea sa au fost lezate. (NU RATA: CĂTĂLIN MOROȘANU A SALVAT UN COPIL DE LA MOARTE: ”I-AM FĂCUT RESPIRAȚIE GURĂ LA GURĂ”)

Benny Adegbuyi este acuzat de către Daniel Ghiță, printre altele, de informarea mincinoasă a opiniei publice

Adegbuyi, acuzat de grave jigniri la adresa lui Daniel Ghiță

Conform acelorași surse judiciare care au oferit informații, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, „The Savage Samurai” Daniel Ghiță ar fi fost jignit, în repetate rânduri, de către Adegbuyi, acesta fiind unul dintre motivele care au dus la chemarea lui în fața instanței. Apelative precum ”porc”, ”porcul”, ”țepar”, ”javră” sau ”oaie” au fost aruncate în spațiul public – rețeaua de socializare Facebook fiind o adevărată ”rampă de lansare” -, iar acestea ar afecta grav imaginea super-campionului, care a avut, de-a lungul timpului, o conduită ireproșabilă.  (VEZI ȘI AICI: NOAPTEA E GRĂNICER, ZIUA E LUPTĂTOR ÎN CUȘCĂ!)

„The Savage Samurai” Daniel Ghiță și Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi se vor întâlni în fața instanței în 16 ianuarie 2010, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă va ține la curent cu toate detaliile acestei ”lupte” teribile.

Daniel Ghiță consideră că i-a fost lezată onoarea, demnitatea și că s-a încercat distrugerea reputaţiei sale

Daniel Ghiță, implicat în activități civice

Super-campionul Daniel Ghiță a fost locotenent și cadru pregătitor la Serviciul de Protecție și Pază timp de 9 ani, trecând în rezervă, prin demisie, pentru a-și continua cariera sportică. A fost campion mondial la kickboxing ITS Showtime 2012 si Glory in 2014 și a purtat steagul României la nivel mondial. Pe lângă o conduită morală dincolo de orice îndoială – nu există niciun dosar penal pe numele său -, s-a implicat și se implică activ în activități civice. (CITEȘTE ȘI: ACUM S-A AFLAT! CÂȚI BANI A LUAT CĂTĂLIN MOROȘANU DE LA PRO TV PENTRU A PARCIPA LA FERMA)

Daniel Ghiță a reușit să scoată în stradă nu mai puțin de 100.000 de oameni în cazul defrișărilor ilegale din România și i-a ajutat pe țăranii din Nadăș, cei care aveau probleme în urma unor acte false de moștenire care atribuiau întreg satul unui așa-zis ”moștenitor”. Totodată, „The Savage Samurai” a donat sume importante din banii câștigați de el în urma concursurilor, pentru copiii din Centrele de la Periș și Tâncăbești. A ajutat micuții cu paturi, bucătărie, echipamente de sport și tot ce aceștia mai aveau nevoie. Mare parte din banii câștigați de Daniel Ghiță au fost investiți tocmai în centrele de la Periș și Tâncăbești. Conform propriei declarații, nu a participat și nu va participa niciodată – în schimbul unor sume de bani – la show-uri TV. (NU RATA: SANDU LUNGU, ÎN DOLIU! TATĂL LUI A MURIT ÎN SPITAL, IAR LUPTĂTORUL A FĂCUT DECLARAȚII HALUCINANTE)

Daniel Ghiță a reușit să scoată în stradă nu mai puțin de 100.000 de oameni în cazul defrișărilor ilegale din România

Incidentul în care a fost implicat Benny Adegbuyi

Campionul Glory al României, Benny Adegbuyi, a fost implicat într-o bătaie – totul s-a petrecut într-un bar – în urmă cu… 10 ani. Benjamin Adegbuyi Adekunle Miron – 34 de ani -, celebrul luptător din TOP 10 în clasamente ”Glory”, a fost încarcerat pentru câteva luni. A fost acuzat și trimis în judecată, alături de câțiva prieteni, pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ulterior, luptătorul a fost condamnat la șapte ani și șase luni de închisoare, pentru primul capăt de acuzație, și la doi ani de închisoare pentru celelalte. Benny Adegbuyi avea să fie, însă, absolvit de orice vină. A fost decizia dată de Înalta Curte, în anul 2013. (CITEȘTE ȘI: SUPER-CAMPIONUL ROMÂNIEI RISCĂ SĂ FIE EXCLUS DIN CIRCUITUL GLORY!)

Scandalul a pornit de la o tânără. Iar evenimentele reprobabile s-au petrecut  în discoteca din Club Yax din Câmpeni, județul Alba. Era ziua de naștere a unui tânăr care a venit în locația respectivă însoțit de prietena sa și de alți ”tovarăși”. Printre participanții la chef s-au numărat și Benny – plus amicii săi -, cei care, ceva mai târziu, aveau să declanșeze un scandal sângeros.

Patru bărbați, printre care și Benjamin Adegbuyi l-au lovit pe bodyguard

La ora 3 dimineața, prietena unuia dintre cei care aveau să devină inculpați a fost abordată și, așa cum reiese din informațiile obținute atunci, bruscată de o persoană din club. În sprijinul fetei, firește, a sărit chiar iubitul ei. Apoi au intervenit și amicii lui. Bărbatul care o abordase pe tânără a fugit. Extrem de nervoși, ”inculpații” le-au cerut bodyguarzilor clubului să le spună unde locuiește cel care a avut tupeul să se dea la tânără. Au refuzat. Între ei, Ioan Vasile Pui. Acesta a primit un pumn în față, de la unul dintre amicii lui Adegbuyi, dar a reușit să fugă la parter, unde era baia. A dat să se spele pe față, însă nu a mai apucat. (VEZI ȘI AICI: DANIEL GHIȚĂ ÎI RIDICULIZEAZĂ PE BENNY ADEGBUYI ȘI CĂTĂLIN MOROȘANU)

Conform informațiilor din rechizitoriul întocmit la vremea respectivă, patru bărbați, printre care și Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi, au intrat în baie, l-au scos de acolo și l-au lovit pe bărbat. ”Au scos-o apoi pe partea vătămată din baie și au trântit-o la pământ în fața intrării în baie și i-au aplicat din nou lovituri peste corp cu pumnii și cu picioarele lăsând-o în stare de inconștiență. Apoi, înainte de a se încheia incidentul, în timp ce partea vătămată era la pământ, au venit pe rând și i-au mai aplicat câte o lovitură cu piciorul, lăsând-o inconștientă la pământ și plină de sânge”, s-a arătat în rechizitoriu. (NU RATA: PE BENNY ADEGBUYI IL ASTEAPTA CATEVA ZILE DE FOC)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cum arată horoscopul lunii mai 2024. Fecioarele încep un nou capitol în viața lor
Cum arată horoscopul lunii mai 2024. Fecioarele încep un nou capitol în viața lor
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare se află marele actor
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...