Acasă » Exclusiv » Daniel Ghiță l-a dat în judecată pe Benny Adegbuyi, iar noi avem detaliile de ultimă oră!

Daniel Ghiță l-a dat în judecată pe Benny Adegbuyi, iar noi avem detaliile de ultimă oră!

De: I.D. 26/12/2019 | 22:30

Continuă ”lupta” desfășurată în afara ringului între marele sportiv Daniel Ghiță – campion mondial la kickboxing ITS Showtime 2012, respectiv Glory în 2014 – și celebrul Benjamin (Benny) Adekunle Miron Adegbuyi, kickboxer de origine nigeriană și luptător K1. Daniel Ghiță („The Savage Samurai”) a fost dat în judecată de luptătorul K1, acesta motivând că a fost ”jignit” în urma unor afirmații publice, iar ”meciul” tensionat dintre cele două „forțe ale naturii” a fost tranșat în instanță. În 18 decembrie, magistrații au respins cererea de chemare în judecată formulată de către Benny Adegbuyi, în contradictoriu cu Daniel Ghiță, considerând-o neîntemeiată. Totodată, a fost respinsă și cererea lui Adegbuyi  prin care solicita ca super-campionul Daniel Ghiță să fie obligat la plata cheltuielilor de judecată. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii de ultimă oră, în exclusivitate, despre această ”luptă”, care continuă spectaculos. Daniel Ghiță l-a dat în judecată pe Benny, iar tensiunea atinge, din nou, cote maxime. (CITEȘTE ȘI: DANIEL GHIȚĂ, DECLARAȚIE HALUCINANTĂ)

Benny s-a simțit lezat de o afirmație făcută de Ghiță, iar reacția lui a constat în chemarea acestuia în judecată. Totul a plecat de la o replică a lui Daniel Ghiță – ”Am fost în ring în timp ce alții au fost în pușcărie”, ar fi spus acesta, referindu-se – susține Benny – chiar la trecutul lui – iar judecătorii au devenit arbitri ai unui ”meci” neașteptat. Daniel Ghiță, comentând pe marginea reacției adversarului său, a explicat că respectiva declarație a fost făcută în 2019, în aprilie, după ce însuși Benny ar fi povestit unele amănunte despre lunile petrecute după gratii. (VEZI ȘI: ”PANTERA” TĂNĂSIE ÎL PROVOACĂ PE ”PITBULL” ATODIRESEI)

„Comentariul meu a fost făcut în aprilie 2019, în timp ce Adegbuyi însuși a povestit deja despre șederea sa în închisoare, într-un program TV, în ianuarie”, a declarat Daniel Ghiță. Benny a cerut și daune morale în valoare de 25.000 de euro, numai că – după cum precizam – instanța i-a dat câștig de cauză super-campionului Daniel Ghiță pe data de 18 decembrie. ”Respinge cererea de chemare în judecată formulată de către reclamantul ADEGBUYI Benjamin – Adekunle – Miron în contradictoriu cu pârâtul GHIŢĂ Daniel – Florin, ca neîntemeiată. Respinge cererea reclamantului de obligare a pârâtului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată”. (NU RATA: ROMÂNUL SUSPECTAT CĂ A BLĂTUIT UN MECI ÎN ANGLIA E ACUZAT CĂ AR ”COMBINA” MAȘINI FURATE!)

O nouă rundă între Daniel Ghiță și Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi

Supe-campionul Daniel Ghiță nu a ”savurat” această victorie în instanță și s-a decis să atace, la rândul său. Astfel, Daniel Ghiță ”lovește” la sfârșit de an, necruțător, iar în cererea de chemare în judecată e precizat, printre altele, că „The Savage Samurai” dorește ca instanța să ia măsuri ferme împotriva lui Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi. Surse judiciare au declarat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că Daniel Ghiță îi va cere lui Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi daune morale în valoare de 200.000 de lei pentru prejudiciul care i-ar fi fost cauzat prin încălcarea dreptului la onoare, demnitate și viața privată.

Dar nu numai atât. Super-campionul dorește ca Adegbuyi să șteargă de pe contul personal de Facebook toate postările ofensatoare la adresa sa și să își ceară scuze publice – în termen de 5 zile de la pronunțarea hotărârii definitive. Suplimentar, se solicită ca Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi să publice într-un ziar de largă circulație – tot în termen de 5 zile de la data pronunțării hotărârii – respectiva hotărâre judecătorească și, firește, să achite cheltuielile de judecată.  (VEZI ȘI: ”MCGREGOR” AL ROMÂNIEI A AJUNS ”BONĂ” CU NORMĂ ÎNTREAGĂ DUPĂ CE A RENUNȚAT LA LUPTELE ÎN CUȘCĂ!)

Daniel Ghiță vs. Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi, o nouă rundă în instanță. „The Savage Samurai” reacționează

„S-a acţionat cu intenţie directă, în formă continuată”

Super-campionul Daniel Ghiță susține că împotriva sa a fost declanșată – de către luptătorul K1 Adegbuyi – o adevărată campanie de defăimare desfășurată în spațiul public. Spunând că ar fi victima unor atacuri în formă continuată, Daniel Ghiță consideră că imaginea sa publică a fost grav afectată. Afirmațiile făcute de Adegbuyi în timpul unor emisiuni TV, precum și în discuțiile purtate cu utilizatorii din mediul online, ar fi reprezentat jigniri și acuzații care, în ultimă instanță, afectează emoțional.

Ceea ce este foarte grav reprezintă, totuși, informarea mincinoasă a opiniei publice, susține Daniel Ghiță, iar imaginea, demnitatea și onoarea sa au fost lezate. (NU RATA: CĂTĂLIN MOROȘANU A SALVAT UN COPIL DE LA MOARTE: ”I-AM FĂCUT RESPIRAȚIE GURĂ LA GURĂ”)

Benny Adegbuyi este acuzat de către Daniel Ghiță, printre altele, de informarea mincinoasă a opiniei publice

Adegbuyi, acuzat de grave jigniri la adresa lui Daniel Ghiță

Conform acelorași surse judiciare care au oferit informații, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, „The Savage Samurai” Daniel Ghiță ar fi fost jignit, în repetate rânduri, de către Adegbuyi, acesta fiind unul dintre motivele care au dus la chemarea lui în fața instanței. Apelative precum ”porc”, ”porcul”, ”țepar”, ”javră” sau ”oaie” au fost aruncate în spațiul public – rețeaua de socializare Facebook fiind o adevărată ”rampă de lansare” -, iar acestea ar afecta grav imaginea super-campionului, care a avut, de-a lungul timpului, o conduită ireproșabilă.  (VEZI ȘI AICI: NOAPTEA E GRĂNICER, ZIUA E LUPTĂTOR ÎN CUȘCĂ!)

„The Savage Samurai” Daniel Ghiță și Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi se vor întâlni în fața instanței în 16 ianuarie 2010, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă va ține la curent cu toate detaliile acestei ”lupte” teribile.

Daniel Ghiță consideră că i-a fost lezată onoarea, demnitatea și că s-a încercat distrugerea reputaţiei sale

Daniel Ghiță, implicat în activități civice

Super-campionul Daniel Ghiță a fost locotenent și cadru pregătitor la Serviciul de Protecție și Pază timp de 9 ani, trecând în rezervă, prin demisie, pentru a-și continua cariera sportică. A fost campion mondial la kickboxing ITS Showtime 2012 si Glory in 2014 și a purtat steagul României la nivel mondial. Pe lângă o conduită morală dincolo de orice îndoială – nu există niciun dosar penal pe numele său -, s-a implicat și se implică activ în activități civice. (CITEȘTE ȘI: ACUM S-A AFLAT! CÂȚI BANI A LUAT CĂTĂLIN MOROȘANU DE LA PRO TV PENTRU A PARCIPA LA FERMA)

Daniel Ghiță a reușit să scoată în stradă nu mai puțin de 100.000 de oameni în cazul defrișărilor ilegale din România și i-a ajutat pe țăranii din Nadăș, cei care aveau probleme în urma unor acte false de moștenire care atribuiau întreg satul unui așa-zis ”moștenitor”. Totodată, „The Savage Samurai” a donat sume importante din banii câștigați de el în urma concursurilor, pentru copiii din Centrele de la Periș și Tâncăbești. A ajutat micuții cu paturi, bucătărie, echipamente de sport și tot ce aceștia mai aveau nevoie. Mare parte din banii câștigați de Daniel Ghiță au fost investiți tocmai în centrele de la Periș și Tâncăbești. Conform propriei declarații, nu a participat și nu va participa niciodată – în schimbul unor sume de bani – la show-uri TV. (NU RATA: SANDU LUNGU, ÎN DOLIU! TATĂL LUI A MURIT ÎN SPITAL, IAR LUPTĂTORUL A FĂCUT DECLARAȚII HALUCINANTE)

Daniel Ghiță a reușit să scoată în stradă nu mai puțin de 100.000 de oameni în cazul defrișărilor ilegale din România

Incidentul în care a fost implicat Benny Adegbuyi

Campionul Glory al României, Benny Adegbuyi, a fost implicat într-o bătaie – totul s-a petrecut într-un bar – în urmă cu… 10 ani. Benjamin Adegbuyi Adekunle Miron – 34 de ani -, celebrul luptător din TOP 10 în clasamente ”Glory”, a fost încarcerat pentru câteva luni. A fost acuzat și trimis în judecată, alături de câțiva prieteni, pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ulterior, luptătorul a fost condamnat la șapte ani și șase luni de închisoare, pentru primul capăt de acuzație, și la doi ani de închisoare pentru celelalte. Benny Adegbuyi avea să fie, însă, absolvit de orice vină. A fost decizia dată de Înalta Curte, în anul 2013. (CITEȘTE ȘI: SUPER-CAMPIONUL ROMÂNIEI RISCĂ SĂ FIE EXCLUS DIN CIRCUITUL GLORY!)

Scandalul a pornit de la o tânără. Iar evenimentele reprobabile s-au petrecut  în discoteca din Club Yax din Câmpeni, județul Alba. Era ziua de naștere a unui tânăr care a venit în locația respectivă însoțit de prietena sa și de alți ”tovarăși”. Printre participanții la chef s-au numărat și Benny – plus amicii săi -, cei care, ceva mai târziu, aveau să declanșeze un scandal sângeros.

Patru bărbați, printre care și Benjamin Adegbuyi l-au lovit pe bodyguard

La ora 3 dimineața, prietena unuia dintre cei care aveau să devină inculpați a fost abordată și, așa cum reiese din informațiile obținute atunci, bruscată de o persoană din club. În sprijinul fetei, firește, a sărit chiar iubitul ei. Apoi au intervenit și amicii lui. Bărbatul care o abordase pe tânără a fugit. Extrem de nervoși, ”inculpații” le-au cerut bodyguarzilor clubului să le spună unde locuiește cel care a avut tupeul să se dea la tânără. Au refuzat. Între ei, Ioan Vasile Pui. Acesta a primit un pumn în față, de la unul dintre amicii lui Adegbuyi, dar a reușit să fugă la parter, unde era baia. A dat să se spele pe față, însă nu a mai apucat. (VEZI ȘI AICI: DANIEL GHIȚĂ ÎI RIDICULIZEAZĂ PE BENNY ADEGBUYI ȘI CĂTĂLIN MOROȘANU)

Conform informațiilor din rechizitoriul întocmit la vremea respectivă, patru bărbați, printre care și Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi, au intrat în baie, l-au scos de acolo și l-au lovit pe bărbat. ”Au scos-o apoi pe partea vătămată din baie și au trântit-o la pământ în fața intrării în baie și i-au aplicat din nou lovituri peste corp cu pumnii și cu picioarele lăsând-o în stare de inconștiență. Apoi, înainte de a se încheia incidentul, în timp ce partea vătămată era la pământ, au venit pe rând și i-au mai aplicat câte o lovitură cu piciorul, lăsând-o inconștientă la pământ și plină de sânge”, s-a arătat în rechizitoriu. (NU RATA: PE BENNY ADEGBUYI IL ASTEAPTA CATEVA ZILE DE FOC)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Trei ZODII sunt vizate de abundență, în august 2024. Vor avea parte de succes profesional, bani și mult noroc pe toate planurile
Trei ZODII sunt vizate de abundență, în august 2024. Vor avea parte de succes profesional,...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur:...
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Dosarul Biancăi Drăgușanu. Două persoane au fost reținute, 700 de haine au fost ridicate după percheziții
Dosarul Biancăi Drăgușanu. Două persoane au fost reținute, 700 de haine au fost ridicate după...
Este legal să treci pe roșu pentru a face loc ambulanței sau pompierilor? Ce spune legea din România?
Este legal să treci pe roșu pentru a face loc ambulanței sau pompierilor? Ce spune...
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a...
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
Ștefan Stan, despre momentul în care a fost victima unui accident rutier: „Aveam o mașină destul de scumpă. Mașina daună totală. Nu știm cine, a fugit.”
Ștefan Stan, despre momentul în care a fost victima unui accident rutier: „Aveam o mașină...
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana...
Misterul se adânceşte în cazul morţii stomatologului Marina Gavril. Anchetatorii caută singurul lucru care lipseşte din cabinet
Misterul se adânceşte în cazul morţii stomatologului Marina Gavril. Anchetatorii caută singurul lucru care lipseşte...
BANCUL ZILEI. Profa: – Bulă, te-am rugat să desenezi o vacă și iarbă. Văd doar vaca, unde este iarba?
BANCUL ZILEI. Profa: – Bulă, te-am rugat să desenezi o vacă și iarbă. Văd doar...
IKEA retrage de piață o baterie externă care poate provoca incendii. Utilizatorii sunt sfătuiți să le returneze
IKEA retrage de piață o baterie externă care poate provoca incendii. Utilizatorii sunt sfătuiți să...
De ce poartă ALB jucătorii de la Wimbledon? Mulți știu GREȘIT!
De ce poartă ALB jucătorii de la Wimbledon? Mulți știu GREȘIT!
De necrezut! Oana Roman i-a deschis proces penal lui Marius Elisei: „Este un demers făcut după numeroase încercări...” / Ce pedeapsă riscă fostul ei soț
De necrezut! Oana Roman i-a deschis proces penal lui Marius Elisei: „Este un demers făcut...
Cele 3 zodii care își pot schimba destinul în august 2024. E șansa vieții lor
Cele 3 zodii care își pot schimba destinul în august 2024. E șansa vieții lor
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Doliu uriaș pentru Niculina Stoican! Să te HODINI, măicuța mea a bună, ÎN LUMINǍ! Pe PǍMÂNT ne-ai purtat de grijă, din CER să ne ocrotești
Doliu uriaș pentru Niculina Stoican! Să te HODINI, măicuța mea a bună, ÎN LUMINǍ! Pe...
Cele mai bune jocuri video create în România vor fi premiate. Care sunt categoriile?
Cele mai bune jocuri video create în România vor fi premiate. Care sunt categoriile?
Ciucă: Televiziunea rusă de stat ameninţă în mod deschis cu atacarea capitalei României
Ciucă: Televiziunea rusă de stat ameninţă în mod deschis cu atacarea capitalei României
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Bancul de joi | „Iubire, fusta asta este prea scurtă”
Bancul de joi | „Iubire, fusta asta este prea scurtă”
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac...
Insula Iubirii, sezonul 8. Cum arăta ispita Marcel Andrei fără tatuaje și barbă. Bărbatul era de nerecunoscut în urmă cu 6 ani
Insula Iubirii, sezonul 8. Cum arăta ispita Marcel Andrei fără tatuaje și barbă. Bărbatul era...
Delia, look total neașteptat la Electric Castle 2024. Cântăreața a făcut show pe scena festivalului
Delia, look total neașteptat la Electric Castle 2024. Cântăreața a făcut show pe scena festivalului
Bianca Drăgușanu reacționează după ce a fost ridicată de mascați și acuzată de evaziune fiscală. Cum se apără
Bianca Drăgușanu reacționează după ce a fost ridicată de mascați și acuzată de evaziune fiscală....
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la...
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români. Ce au pățit după ce au plătit avans pentru un sejur all inclusive la Mamaia Nord
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români. Ce au pățit după ce au plătit...
×