Acasă » Trending » Fotbalistul român cu două Cupe ale Campionilor suferă de ”îndrăgosteală” la 55 de ani! Sărut în public cu noua iubită

Fotbalistul român cu două Cupe ale Campionilor suferă de ”îndrăgosteală” la 55 de ani! Sărut în public cu noua iubită

De: Răzvan Scarlat 03/02/2020 | 23:19

A divorțat în urmă cu aproape două decenii, dar a redescoperit iubirea de curând. Miodrag Belodedici, fotbalistul român cu două Cupe ale Campionilor, dă semne că suferă de ”îndrăgosteală” la 55 de ani! Cel supranumit “Căprioara” s-a sărutat în public cu noua parteneră, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imaginile exclusive.

La 55 de ani, Miodrag Belodedici și-a refăcut viața alături de o femeie mai tânără, frumoasă și plină de viață. Fostul component al “Generației de Aur” este îndrăgostit până peste cap și radiază de fericire alături de bruneta care i-a furat inima. Cei doi formează un cuplu de curând, iar legătura dintre ei este foarte intensă, ceea ce este de apreciat.

(VEZI AICI: IUBITA L-A ”TRADUS” CU ALIBEC PE ULTIMUL FOTBALIST TRANSFERAT DE GIGI BECALI!)

Divorţat din 2001 şi rămas, după partaj, fără jumătate din averea pe care a strâns-o de-a lungul carierei de fotbalist, Miodrag Belodedici trăiește o a doua tinerețe alături de iubita sa. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe președintele Comisiei pentru fair-play din cadrul FRF și pe partenera lui în parcul Herăstrău din Capitală, unde se plimbau ca doi tineri îndrăgostiți.

“Belo” a sărutat-o pe frunte

Îmbrăcați elegant, Miodrag Belodedici și iubita lui și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar în public. Au mers îmbrățișați, iar ocazional cel poreclit “Căprioara” și-a sărutat, ușor, partenera pe frunte. Actualul președinte al Comisiei pentru fair-play din cadrul FRF și superba lui însoțitoare au fost, tot timpul, cu zâmbetul pe buze, semn clar că au o relație perfectă.

Plimbarea în parc a durat câteva zeci de minute, timp în care au și discutat, foarte probabil, despre viitor. Rămâne de văzut dacă Miodrag Belodedici va ajunge, într-un final, din nou în fața altarului. Cert este că, în prezent, el și bruneta sunt mai fericiți ca niciodată, iar fostul fotbalist pare că și-a găsit, din nou, liniștea în plan sentimental.

Miodrag Belodedici își săruta iubita pe frunte
Miodrag Belodedici își sărută iubita pe frunte

(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL-KARATEKA A LOVIT-O CU O STICLĂ ÎN CAP PE SEXY-URLAȚI)

A divorțat în 2001!

La începutul anilor ’90, Miodrag Belodedici s-a însurat cu Sandra Macovescu. Cei doi au împreună o fată, Zandalee, acum în vârstă de 23 de ani. În 2001 au divorțat, iar fosta soție s-a ales cu jumătate din averea ex-fotbalistului, inclusiv cu casa din Valencia, achiziționată în perioada când actualul oficial al FRF evolua la echipa-fanion a orașului.

Până să înceapă relația cu Miodrag Belodedici, Sandra Macovescu a fost iubita lui Gabi Balint, cel mai bun prieten al ex-fundașului la Steaua. După divorțul de “Belo”, Sandra s-a stabilit în Spania și a început o relație cu un iberic.

(NU RATA: IUBITA UNUI CUNOSCUT FOTBALIST ROMÂN E NOUA BOMBĂ-SEXY A POLITICII!)

Miodrag Belodedici, carieră impresionantă!

Miodrag Belodedici este supranumit “Căprioara”, grație eleganței pe care o arăta în teren. S-a remarcat ca fotbalist la Steaua București, între 1983 și 1989, și la Steaua Roșie Belgrad, între 1989-1992. A câștigat două Cupe ale Campionilor cu Steaua Roșie Belgrad și Steaua București.

În martie 2008, a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” Clasa a II-a. În 2012, Miodrag Belodedici a fost ambasadorul Finalei UEFA Europa League. Și-a început cariera de fotbalist la echipa Minerul Moldova Nouă, din liga județeană Caraș-Severin. Format de antrenorul Olimp Mateescu, Belodedici a fost transferat în 1982 la Luceafărul București.

(VEZI AICI: DOI SUPER-FOTBALIȘTI DIN LIGA I ȘI-AU CERUT IUBITELE ÎN CĂSĂTORIE ”LA PACHET”! AVEM IMAGINI + DETALII ÎN PREMIERĂ)

Ulterior, a fost recrutat la Steaua de către Ion Alexandrescu, președintele clubului la acea dată. Miodrag Belodedici a evoluat la Steaua până în 1988, cucerind cu acest club patru ediții consecutive ale Campionatului României, Cupa României în 1985, 1987 și 1988, și Cupa Campionilor Europeni, în 1986, după ce a evoluat ca fundaș toate cele 120 de minute ale finalei decise în urma penalty-urilor de departajare. A câștigat cu Steaua și Supercupa Europei, în 1987.

În 1988, Miodrag Belodedici a fugit în Iugoslavia, acest fapt atrăgându-i o condamnare de 10 ani de închisoare în absență, pentru trădare, din partea regimului comunist. În Iugoslavia, a jucat la Steaua Roșie Belgrad. Odată cu căderea regimului comunist din România, a fost grațiat. În scurt timp, a devenit unul din oamenii de bază ai echipei, iar în anul 1991 a câștigat din nou Cupa Campionilor Europeni, după o finală cu Olympique de Marseille.

(NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU FOTBALISTUL DE ”NAȚIONALĂ” & LOGODNICA ÎNSĂRCINATĂ)

La Steaua Roșie Belgrad a evoluat până în 1992. Apoi, până în 1994, a jucat la Valencia CF, în Primera Division, Spania. În 1994, imediat după Campionatul Mondial din Statele Unite, Miodrag Belodedici a plecat la Valladolid, club de la care a trecut la Villareal CF, după care a plecat în Mexic, pentru a evolua pentru Atlante.

S-a întors în România în anul 1998, și până în 2001 a evoluat din nou la Steaua, echipa la care s-a consacrat. Miodrag Belodedici a cucerit cu Steaua al cincilea titilu de campion al României, în 2001, și o Cupă a României în 1999. Și-a încheiat cariera de fotbalist la vârsta de 37 de ani.

“Generația de Aur” a… divorțurilor

Foștii componenți ai “Generației de Aur” pare că nu au deloc noroc în dragoste. Gheorghe Craioveanu este ultimul intrat pe “lista neagră” a divorțurilor. Florin Răducioiu, Gică Hagi, Bogdan Stelea, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici, Tibor Selymeș, Dorinel Munteanu și Ionel Ganea sunt alți foști “tricolori” care au pus punct relațiilor conjugale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și singura faleză stâncoasă de pe litoralul românesc
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și...
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc, DE FAPT
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc,...
Mulți pensionari s-au retras aici. Orașul din România care atrage ca un magnet
Mulți pensionari s-au retras aici. Orașul din România care atrage ca un magnet
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Smiley, gest impresionant pentru Gina Pistol, pe vremea când medicii i-au femeii că nu va putea face copii. Cum a ajutat-o cântărețul
Smiley, gest impresionant pentru Gina Pistol, pe vremea când medicii i-au femeii că nu va...
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale și clienții sunt încântați. Și prețurile sunt mici
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale...
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar bunicii știau cum să o folosească
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar...