Acasă » Trending » Legătura neștiută dintre Dan Negru și super-modelul care se mărită cu moștenitorul averii de 2 miliarde €: “Au fost anumite momente când…”

Legătura neștiută dintre Dan Negru și super-modelul care se mărită cu moștenitorul averii de 2 miliarde €: “Au fost anumite momente când…”

De: I.D. 08/02/2020 | 23:47

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, legătura neștiută dintre Dan Negru și Anastasia Fotachi, super-modelul care se mărită cu Gabriel Stati, nimeni altul decât moștenitorul unei averi de două miliarde de euro. Basarabeanca și cel supranumit “Regele Audiențelor” au o relație aparte, blondina fiind asistenta prezentatorului TV la show-ul “Roata Norocului”, difuzat pe PRIME, un canal de televiziune din Republica Moldova. Atenție, urmează declarații în premieră despre legătura dintre cei doi colegi de platou.

(VEZI AICI: DAN NEGRU NEGOCIAZĂ ”TRANSFERUL” REVELIONULUI DE LA ANTENĂ LA PRIMA TV!)

Dan Negru are, clar, “lipici” la asistente TV. După ce a colaborat în perioada 2003-2005 cu Roxana Ionescu, alias “Mama Natură” la emisiunea “Ciao, Darwin”, cel supranumit “Regele Audiențelor” a dat, din nou, lovitura. De această dată la Chișinău, la PRIME, un canal de televiziune din Republica Moldova, unde celebrul prezentator este gazda show-ului “Roata Norocului”. Și, la care, mâna lui dreaptă este Anastasia Fotachi, model de profesie și câștigătoarea mai multor premii la importante concursuri de frumusețe. În plus, în țara natală, tânăra în vârstă de 24 de ani a fost desemnată ”Regina Instagramului”, fotografiile ei sexy fiind apreciate de mii de fani din întreaga lume.

Dan Negru, alături de Anastasia Fotachi, asistenta lui de la „Roata Norocului”

(CITEȘTE ȘI: MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 2 MILIARDE € ȘI-A FĂCUT ”POFTA” CU O RUSOAICĂ SUPER-SEXY ȘI FAIMOASĂ!)

Interesant este faptul că “Roata Norocului”, emisiune unde gazde sunt Dan Negru și Anastasia Fotachi, a înregistrat audiențe-record încă de la prima ediție. Pe durata show-ului, PRIME a fost lider detașat printre posturile de televiziune din Republica Moldova, după cifra de audiență. Meritul le aparține, clar, lui Dan Negru și asistentei sale, Anastasia Fotachi. Putem spune, fără să exagerăm, că îndrăgitul prezentator TV este “Regele Audiențelor” și  peste Prut, nu doar dincoace de el. Ceea ce reprezintă, clar, o performanță.

Ce relație are Dan Negru cu Anastasia Fotachi. “Va fi, probabil, cea mai bogată asistentă din lume

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Dan Negru, care a vorbit la superlativ despre Anastasia Fotachi, cea care, în curând, va deveni soția lui Gabriel Stati, moștenitorul unei averi de două miliarde de euro (TOATĂ POVESTEA AICI). Prezentatorul TV susține că basarabeasca este o colegă de nota 10, care, atunci când a fost cazul, l-a ajutat să iasă din situații mai delicate.

Este o colegă pe care te poți baza. Este asistenta mea de un an. În aproximativ două săptămâni, vom începe filmările pentru noul sezon al emisiunii. Îmi place să lucrez cu ea, este o fată inteligentă. Țin minte că în vreo două rânduri m-a ajutat pe durata show-ului, au fost anumite momente când am avut nevoie de susținerea ei și nu m-a dezamăgit. Cei de la Prime au ales-o, nu a fost vorba de vreun casting. Are foarte mulți urmăritori pe Instagram și a contat, cu siguranță, acest lucru. Va fi, probabil, cea mai bogată asistentă din lume după ce va deveni soția lui Gabriel Stati”, a declarat Dan Negru pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Dan Negru și Anastasia Fotachi se completează reciproc pe durata show-ului „Roata Norocului”

Logodnica lui Gabriel Stati, moștenitorul unei averi impresionante

Anastasia Fotachi are o relație cu Gabriel Stati de mai bine de un an. Asistenta lui Dan Negru a primit, deja, un inel de logodnă din partea miliardarului, iar pregătirile de nuntă au început. Blondina este răsfățată, constant, de iubit cu cadouri scumpe. Când a împlinit 24 de ani, a primit o bijuterie de zeci de mii de euro, iar la începutul poveștii de dragoste un automobil de lux, marca Mercedes. A fost desemnată Miss Bikini Moldova în 2015 și locuiește, deja, împreună cu actualul partener. Tânăra a făcut cunoștință cu viitorii socri, iar aceștia au îndrăgit-o imediat.

(NU RATA: EA ESTE SOŢIA ÎMPĂRATULUI CU O AVERE DE DOUĂ MILIARDE)

Anastasia Fotachi va fi cea de-a doua soție a lui Gabriel Stati. În trecut, miliardarul a fost căsătorit cu Natalia Diacov, fiica politicianului basarabean Dumitru Diacov, iar din relaţia lor au rezultat trei copii: o fată (Raluca) şi doi băieţi (Tristan şi Nichita). Cei doi au divorţat, dar au rămas în relaţii bune, având amândoi grijă să-şi crească copiii în armonie, în pofida separării.

Gabriel Stati, alături de viitoarea soție, Anastasia Fotachi

Dan Negru, “regele audiențelor”!

Născut pe 23 februarie 1971 la Timișoara, Dan Negru este un prezentator român, celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât “Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 și din 2000 la Antenă.

(NU RATA: DAN NEGRU, ”REGELE AUDIENȚELOR TV” DIN ROMÂNIA, DEZVĂLUIRI-ȘOC)

Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: “Vrei să fii milionar?”, “Da sau Nu?”, “Fabrica de staruri”, “Roata Norocului”.

În 2010 a lansat la editura Corint cartea “Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Nu a acceptat să apară în reclame, refuzând orice asociere de produs. Dan Negru este, de asemenea, o persoană discretă, care apare rar în public. Este căsătorit cu Codruța Negru, medic stomatolog, împreună cu care are doi copii, Dara și Bogdan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor mai plăti
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Paula Seling a fost la un pas să se mute din România. În ce țară și de ce s-a răzgândit
Paula Seling a fost la un pas să se mute din România. În ce țară...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...