Acasă » Exclusiv » Raluca Bădulescu dezvăluie ce job-uri a avut după studenție. ”Nu avea legătură cu ce făceam eu! Am fost profesoară de engleză!”

Raluca Bădulescu dezvăluie ce job-uri a avut după studenție. ”Nu avea legătură cu ce făceam eu! Am fost profesoară de engleză!”

De: Ramona Danciulescu 21/09/2021 | 23:40

Pe Raluca Bădulescu o cunoaște toată lumea, de la televizor, dar nu mulți sunt cei care știu ce fel de job-uri a avut înainte de a intra în domeniul fashionului. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, stilista a vorbit deschis despre obstacolele pe care le-a întâmpinat până a ajuns cunoscută, dar și despre cei mai importanți oameni din viața ei, părinții. 

Mereu cu zâmbetul pe buze, pozitivă și energică, Raluca Bădulescu ne-a povestit câte ceva despre viața ei. Vedeta Kanal D a scos în lumină aspecte despre care nu a vorbit foarte des și, astfel, cei care își doresc să o cunoască, dincolo de rolul de jurat de la „Bravo, ai stil”, cu siguranță vor fi extrem de încântați de declarațiile pe care Raluca ni le-a oferit, în exclusivitate.

„Am avut susținerea necondiționată a părinților

Raluca Bădulescu ne-a mărturisit că părinții i-au fost mereu alături și au susținut-o în absolut orice și-a dorit să facă.

(NU RATA: RALUCA BĂDULESCU A LUAT LA „PURICAT” VEDETELE, IAR NOI VĂ PREZENTĂM CE A IEȘIT!)

„Vizavi de părinții mei, eu nu pot decât să le mulțumesc și să spun, după atâția ani de zile, sunt în continuare copilul lor, deși am aproape 47 de ani. Noi am copilărit pe vremea lui Ceaușescu, am făcut liceul și facultatea după Revoluția din 1989 și nu aveam o sumă fixă, o alocație, ca acum, adică nu ni se aloca o anumită sumă de buzunar, pe săptămână/lună.

Însă, întotdeauna ne-au îndeplinit dorințele, în măsura decenței, și întotdeauna ne-au încurajat învățam și muncim, învățam ne câștigam singure existența, atât eu, cât și sora mea. Ne-au sprijinit, ne-au ajutat și ne-au îndreptat întotdeauna pașii atunci când am avut nevoie de ei.

Ceea ce am primit de la părinții noștri, anume faptul am avut susținerea lor necondiționată pe parcursul vieții, a fost mult mai important decât orice fel de sfat sau ajutor primit în viața asta. Acesta a fost cel mai mare ajutor și cea mai mare binecuvântare”, a spus Raluca Bădulescu, pentru CANCAN.RO.

Raluca Bădulescu, unul dintre cei mai apreciați critici de modă de la noi / Sursă foto: Facebook

Raluca Bădulescu a fost profesoară de engleză și a lucrat într-o companie de telefonie

Ceea ce nu multă lume știa despre Raluca Bădulescu este faptul că vedeta Kanal D a avut câteva job-uri inedite. Raluca ne-a mărturisit că a fost profesoară de limba engleză, dar a lucrat și într-o companie de telefonie mobilă. De asemenea, stilista a mai punctat că a lucrat și într-o multinațională, iar, mai apoi, în domeniul produselor petroliere.

„Am mai avut câteva job-uri. Am fost pentru câteva luni profesoară de limba engleză, pentru că am terminat Facultatea de Litere, secțiunea română-engleză. După aceea am lucrat la o companie mare de telefonie mobilă, la departamentul Relații Clienți. Fiind imediat după Revoluția din 1989, companiile acestea intraseră pe piață și mi s-a părut foarte exciting (n.r. – captivant), mai ales că terminasem facultatea și nu avea legătură cu ce făceam eu, iar asta m-a atras și mai mult.

Am fost și corporatistă, la o multinațională, o perioadă. Mi-a plăcut și a fost o experiență cu adevărat mișto, cred că am lucrat circa un an și jumătate acolo. După aceea, timp de opt ani am lucrat la Departamentul Import-Export produse petroliere, la Petrom.

Apoi au venit alte vremuri în care am scris pentru cele mai importante publicații din România rubricile de bine-prost îmbrăcat, rubrici de fashion. De unde rezultă că da, m-am îndreptat către domeniul pe care-l iubesc cel mai mult, fashion-ul … până la sfârșit”, a mai spus Raluca Bădulescu.

(CITEȘTE ȘI: RALUCA BĂDULESCU, FAN AL ȚINUTELOR SEXY. VEDETA KANAL D LE OFERĂ FEMEILOR LECȚII DE STIL, PE INSTAGRAM)

Care este cea mai mare realizare din viața vedetei Kanal D

Și dacă tot am vorbit despre job-uri și momente dificile, ne-am dorit să știm și care este cea mai mare realizare din viața Ralucăi Bădulescu. Vedeta Kanal D ne-a declarat că pe primul plan este familia, iar, pe plan secund, proiectul TV din care face parte.

Raluca Bădulescu, mândră de realizările ei / Sursă foto: Facebook

„Cea mai mare realizare din viața mea? Sunt mai multe! Sunt cele pe care le vedeți, pentru că eu sunt ca o carte deschisă. Copilul, soțul, familia mea, familia Kanal D și proiectul «Bravo, ai stil!» sunt, cu siguranță, cele mai mari realizări ale mele și de care sunt atât de mândră! Sunt mândră de familiile mele, cea de acasă și familia Kanal D, pentru că da, sunt cele mai mari realizări ale mele!”, a mai spus Raluca.

„Cel mai mare vis al meu era să fiu artistă”

CANCAN.RO a întrebat-o pe Raluca Bădulescu dacă a fost un copil cuminte și cum s-a văzut copilăria prin ochii ei. Vedeta Kanal D ne-a mărturisit că i-a plăcut să citească, dar și să meargă în cluburi. Tocmai de aceea am putea spune că, astăzi, Raluca Bădulescu are deschidere către orice, prin prisma experiențelor trăite.

„Eram un copil destul de agitat, așa cum sunt și acum. Învățam bine, îmi plăcea citesc, dar eu, copilărind pe vremea lui Ceaușescu, dați seama singura noastră distracție erau cărțile. Dar, pe de altă parte, mi-a plăcut foarte mult și distrez, pentru a venit Revoluția din 1989, care m-a prins în jurul vârstei de 14 ani, au început se deschidă cluburile, a început distracția, viața frumoasă, dar în același timp am avut grijă ocup și de școală. Au fost niște vremuri superbe!

Am avut o copilărie frumoasă, o adolescență frumoasă, și cred cel mai mare vis al meu era fiu artistă. Le adoram, în copilărie, pe Corina Chiriac și Angela Similea, așa , într-un fel, cel mai mare vis mi s-a împlinit, cu ajutorul proiectului nostru de vis «Bravo, ai stil!», de la Kanal D”, a conchis Raluca Bădulescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Facebook.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Gestul făcut de soția lui Corduneanu în Vinerea Mare! Unde a mers și ce a postat pe net
Gestul făcut de soția lui Corduneanu în Vinerea Mare! Unde a mers și ce a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce i-a transmis mama ei, în Săptămâna Mare
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care îi dă gustul copilăriei
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A fost dureros
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A...
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Românii care nu și-au primit pensiile. Când vor fi livrate
Românii care nu și-au primit pensiile. Când vor fi livrate
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai este același om!
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai
Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...