Acasă » Exclusiv » Adina Buzatu ne spune pe ce articole vestimentare se pune accentul în noul an. „2022 vine cu un suflu nou care se reflectă în croieli!”

Adina Buzatu ne spune pe ce articole vestimentare se pune accentul în noul an. „2022 vine cu un suflu nou care se reflectă în croieli!”

De: Mihaela Torcea 01/01/2022 | 22:00
Adina Buzatu ne spune pe ce articole vestimentare se pune accentul în noul an. „2022 vine cu un suflu nou care se reflectă în croieli!”
Adina Buzatu, sfaturi prețioase de stil pentru Paștele anului 2022

După doi ani încheiați în pandemie, viața ni s-a schimbat pe toate planurile, iar moda este un sector care a fost puternic afectat. De la diminuarea producției până la modificarea stilului vestimentar și a cromaticii, oamenii s-au adaptat la noi tendințe ce au avut confortul ca linie dominantă. Însă 2022 vine cu un suflu nou, proaspăt, care se reflectă atât în croieli din trecut readaptate la prezent, cât și într-o paletă de culori ce insuflă optimism. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Adina Buzatu spune ce se poartă anul acesta și cum integrăm piesele de bază în noile tendințe.

Atât în ceea ce privește vestimentația bărbaților, cât și cea a femeilor, la început de an se trasează câteva direcții. Anul acesta, Adina Buzatu vine în ajutorul doamnelor și domnilor cu sfaturi prețioase despre cum să-și aleagă obiectele vestimentare astfel încât să fie în trend.

Piese preferate în garderoba feminină

Cunoscuta stilistă începe cu reprezentantele sexului frumos și le dă câteva ponturi pentru a fi admirate la fiecare apariție.

„Pantalonii largi sunt o piesă declinată din zona de tailoring, care îți garantează eleganță în deplin confort. Această piesă a fost scoasă în față mai multe sezoane, însă acum croiala lor devine din ce în ce mai largă.

Adina Buzatu, sfaturi despre trendurile din 2022/ Sursă foto: Instagram.com

Fusta maxi vs. fusta mini

Vorbim despre două tendințe dominante în moda feminină, care acoperă toate preferințele și sunt, în egală măsură, extrem de sexy. Fusta maxi vine acum în modele pe corp, care inspiră o eleganță senzuală. Varianta mini, pe de altă parte, este piesa-cheie în acest sezon, mai ales pe zona de party. Aceasta poate fi purtată însă doar pe siluete zvelte.

Topurile sexy

De la bluze și cămăși cu inserții de materiale transparente sau decupaje până la sutiene sau bustiere cu rol de top, moda verii viitoare este despre a expune discret și a acoperi parțial. Practic, vorbim despre moda naked care insuflă un aer modern și sexy look-urilor de vară. Acest gen de piese trebuie, însă, combinate cu sacouri purtate pe umeri sau fuste midi cu croieli ample, pentru a echilibra look-ul.

Blazerele supradimensionate

Atunci când vrei să adaugi stil unei ținute simple, blazerul este opțiunea ideală și versatilă. În 2022, acestea vin în variante supradimensionate, de purtat peste pantaloni largi sau peste topurile sutien”, ne-a declarat Adina Buzatu.

(CITEȘTE ȘI: STILISTA VEDETELOR TE ÎNVAȚĂ CUM SĂ TE ÎMBRACI DE SĂRBĂTORI. CELE MAI IMPORTANTE SFATURI VESTIMENTARE DE LA ADINA BUZATU)

Moda pentru bărbați în 2022

Adina Buzatu nu-i uită nici pe domni și are câteva ponturi prețioase pentru ei!

„Garderoba masculină a fost gândită pentru a ne reconecta la viața socială care ne-a lipsit în anii de pandemie. Cardiganele sunt readuse în actualitate în croieli supradimensionate, bermudele sunt reinterpretate atât în croieli, cât și în culori, nuanțele vibrante revin în peisajul ținutelor de zi, dar și negrul își menține poziția pe podium.

Pantalonii bermude

Încă de anul trecut, bermudele au crescut în popularitate, iar în 2022 rămân preferați pentru aspectul practic și versatilitate. De la modelele cu croială lejeră sau cu pense până la șortul chino clasic, acești pantaloni pot fi purtați de dimineața până seara, în multiple stiluri vestimentare.

Puloverul fără mâneci

O reinterpretare a vestei tricotate, cu decolteu la baza gâtului sau în V, puloverul fără mâneci este un hit al anului viitor. Îl regăsim în colecțiile sezonului, uni sau în imprimeuri grafice, încorporat în ținute cu aer retro. Cardiganul vine și el din aceeași zonă retro, acum extins la modele cu lungimi extreme, accente vintage și culori proaspete.

Adina Buzatu, ponturi pentru bărbați/Sursă foto: Instagram.com

Office cu formalitate stinsă

Dacă pandemia a impus un stil office relaxat, tendința anului pentru ținutele de birou înlătură sobrietatea prin blazere supradimensionate, pantaloni conici care lasă gleznele la vedere, cămăși cu imprimeuri neobișnuite pentru office.
În același timp, însă, supremația negrului nu poate fi negată, iar sezonul care vine nu face excepție. Ținutele all black, care promovează minimalismul clasic, sunt ideale pentru evenimente sau pentru zona de business. În plus, sunt ușor de construit și cu un puternic impact vizual.

Jacheta varsity

Geaca de colegiu american a mai făcut valuri și în alți ani. Acum revine în tendințe și este mai versatilă ca niciodată. Purtată, inițial, de jucătorii de fotbal american, rugby sau baseball, jacheta varsity a migrat în colecțiile noului sezon și poate fi purtată atât cu jeans și tricou, cât și cu chinos și cămașă, pentru a da un aer cool unei ținute smart casual”, sunt explicațiile stilistului.

Efervescență cromatică

Și, așa cum era de așteptat, Adina Buzatu atinge și subiectul culorilor care se poartă anul acesta.

„În ceea ce privește paleta de culori, aceasta aduce un aer pozitiv, proaspăt, o energie care ne umple de optimism. Institutul Pantone a ales nuanța Very Peru ca fiind culoarea anului 2022. Vorbim despre o nuanță de albastru-violet. De asemenea, alte nuanțe declinate din albastru, precum un ton bleu pastel (Spun Sugar), bleu pudrat (Glacier Lake), albastru aprins (Skydiver) și un ton închis de albastru-verde (Harbor Blue), vor domina în ținutele anului viitor.

Alte culori inspirate din natură vin să completeze tabloul cromatic al anului care începe. Galben aprins, portocaliu curat, verde smarald și bej sunt doar câteva dintre acestea, menite să aducă speranță și energie în vestimentație și în viața fiecăruia”, a mai adăugat Adina Buzatu.

(VEZI ȘI:  ADINA BUZATU POVESTEȘTE CALVARUL PRIN CARE A TRECUT DIN CAUZA COVID: ”OPT ZILE AM AVUT FEBRĂ 40!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Instagram.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul...
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Cristina Șișcanu, motivul pentru care nu gătește nimic pentru masa de Paște. Cum își petrece vedeta sărbătorile: „O am pe mama, o am pe soacra mea. Noi înțelegem sărbătorile altfel.”
Cristina Șișcanu, motivul pentru care nu gătește nimic pentru masa de Paște. Cum își petrece...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de Paște. Dacă-l împarți și cu alții, vei avea mare noroc
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de...
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă din care locuitorii vor să fugă
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă...
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Mihai Neşu, adevărul despre divorţ. Cine a decis, de fapt, separarea, după accident
Mihai Neşu, adevărul despre divorţ. Cine a decis, de fapt, separarea, după accident
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz: A venit iepurașul!
Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore de București
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore...
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște. Mărturia emoționantă a duhovnicului: „Se ruga tot timpul”
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște....