Acasă » Exclusiv » Adina Buzatu ne spune pe ce articole vestimentare se pune accentul în noul an. „2022 vine cu un suflu nou care se reflectă în croieli!”

Adina Buzatu ne spune pe ce articole vestimentare se pune accentul în noul an. „2022 vine cu un suflu nou care se reflectă în croieli!”

De: Mihaela Torcea 01/01/2022 | 22:00
Adina Buzatu ne spune pe ce articole vestimentare se pune accentul în noul an. „2022 vine cu un suflu nou care se reflectă în croieli!”
Adina Buzatu, sfaturi prețioase de stil pentru Paștele anului 2022

După doi ani încheiați în pandemie, viața ni s-a schimbat pe toate planurile, iar moda este un sector care a fost puternic afectat. De la diminuarea producției până la modificarea stilului vestimentar și a cromaticii, oamenii s-au adaptat la noi tendințe ce au avut confortul ca linie dominantă. Însă 2022 vine cu un suflu nou, proaspăt, care se reflectă atât în croieli din trecut readaptate la prezent, cât și într-o paletă de culori ce insuflă optimism. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Adina Buzatu spune ce se poartă anul acesta și cum integrăm piesele de bază în noile tendințe.

Atât în ceea ce privește vestimentația bărbaților, cât și cea a femeilor, la început de an se trasează câteva direcții. Anul acesta, Adina Buzatu vine în ajutorul doamnelor și domnilor cu sfaturi prețioase despre cum să-și aleagă obiectele vestimentare astfel încât să fie în trend.

Piese preferate în garderoba feminină

Cunoscuta stilistă începe cu reprezentantele sexului frumos și le dă câteva ponturi pentru a fi admirate la fiecare apariție.

„Pantalonii largi sunt o piesă declinată din zona de tailoring, care îți garantează eleganță în deplin confort. Această piesă a fost scoasă în față mai multe sezoane, însă acum croiala lor devine din ce în ce mai largă.

Adina Buzatu, sfaturi despre trendurile din 2022/ Sursă foto: Instagram.com

Fusta maxi vs. fusta mini

Vorbim despre două tendințe dominante în moda feminină, care acoperă toate preferințele și sunt, în egală măsură, extrem de sexy. Fusta maxi vine acum în modele pe corp, care inspiră o eleganță senzuală. Varianta mini, pe de altă parte, este piesa-cheie în acest sezon, mai ales pe zona de party. Aceasta poate fi purtată însă doar pe siluete zvelte.

Topurile sexy

De la bluze și cămăși cu inserții de materiale transparente sau decupaje până la sutiene sau bustiere cu rol de top, moda verii viitoare este despre a expune discret și a acoperi parțial. Practic, vorbim despre moda naked care insuflă un aer modern și sexy look-urilor de vară. Acest gen de piese trebuie, însă, combinate cu sacouri purtate pe umeri sau fuste midi cu croieli ample, pentru a echilibra look-ul.

Blazerele supradimensionate

Atunci când vrei să adaugi stil unei ținute simple, blazerul este opțiunea ideală și versatilă. În 2022, acestea vin în variante supradimensionate, de purtat peste pantaloni largi sau peste topurile sutien”, ne-a declarat Adina Buzatu.

(CITEȘTE ȘI: STILISTA VEDETELOR TE ÎNVAȚĂ CUM SĂ TE ÎMBRACI DE SĂRBĂTORI. CELE MAI IMPORTANTE SFATURI VESTIMENTARE DE LA ADINA BUZATU)

Moda pentru bărbați în 2022

Adina Buzatu nu-i uită nici pe domni și are câteva ponturi prețioase pentru ei!

„Garderoba masculină a fost gândită pentru a ne reconecta la viața socială care ne-a lipsit în anii de pandemie. Cardiganele sunt readuse în actualitate în croieli supradimensionate, bermudele sunt reinterpretate atât în croieli, cât și în culori, nuanțele vibrante revin în peisajul ținutelor de zi, dar și negrul își menține poziția pe podium.

Pantalonii bermude

Încă de anul trecut, bermudele au crescut în popularitate, iar în 2022 rămân preferați pentru aspectul practic și versatilitate. De la modelele cu croială lejeră sau cu pense până la șortul chino clasic, acești pantaloni pot fi purtați de dimineața până seara, în multiple stiluri vestimentare.

Puloverul fără mâneci

O reinterpretare a vestei tricotate, cu decolteu la baza gâtului sau în V, puloverul fără mâneci este un hit al anului viitor. Îl regăsim în colecțiile sezonului, uni sau în imprimeuri grafice, încorporat în ținute cu aer retro. Cardiganul vine și el din aceeași zonă retro, acum extins la modele cu lungimi extreme, accente vintage și culori proaspete.

Adina Buzatu, ponturi pentru bărbați/Sursă foto: Instagram.com

Office cu formalitate stinsă

Dacă pandemia a impus un stil office relaxat, tendința anului pentru ținutele de birou înlătură sobrietatea prin blazere supradimensionate, pantaloni conici care lasă gleznele la vedere, cămăși cu imprimeuri neobișnuite pentru office.
În același timp, însă, supremația negrului nu poate fi negată, iar sezonul care vine nu face excepție. Ținutele all black, care promovează minimalismul clasic, sunt ideale pentru evenimente sau pentru zona de business. În plus, sunt ușor de construit și cu un puternic impact vizual.

Jacheta varsity

Geaca de colegiu american a mai făcut valuri și în alți ani. Acum revine în tendințe și este mai versatilă ca niciodată. Purtată, inițial, de jucătorii de fotbal american, rugby sau baseball, jacheta varsity a migrat în colecțiile noului sezon și poate fi purtată atât cu jeans și tricou, cât și cu chinos și cămașă, pentru a da un aer cool unei ținute smart casual”, sunt explicațiile stilistului.

Efervescență cromatică

Și, așa cum era de așteptat, Adina Buzatu atinge și subiectul culorilor care se poartă anul acesta.

„În ceea ce privește paleta de culori, aceasta aduce un aer pozitiv, proaspăt, o energie care ne umple de optimism. Institutul Pantone a ales nuanța Very Peru ca fiind culoarea anului 2022. Vorbim despre o nuanță de albastru-violet. De asemenea, alte nuanțe declinate din albastru, precum un ton bleu pastel (Spun Sugar), bleu pudrat (Glacier Lake), albastru aprins (Skydiver) și un ton închis de albastru-verde (Harbor Blue), vor domina în ținutele anului viitor.

Alte culori inspirate din natură vin să completeze tabloul cromatic al anului care începe. Galben aprins, portocaliu curat, verde smarald și bej sunt doar câteva dintre acestea, menite să aducă speranță și energie în vestimentație și în viața fiecăruia”, a mai adăugat Adina Buzatu.

(VEZI ȘI:  ADINA BUZATU POVESTEȘTE CALVARUL PRIN CARE A TRECUT DIN CAUZA COVID: ”OPT ZILE AM AVUT FEBRĂ 40!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Instagram.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...