Acasă » Exclusiv » A fraudat bancomate în America și face dezvăluiri din ”pușcăria milionarilor”. Alex Stoica: ”Am găsit o saltea plină cu dolari!”

A fraudat bancomate în America și face dezvăluiri din ”pușcăria milionarilor”. Alex Stoica: ”Am găsit o saltea plină cu dolari!”

De: Cristian Blanuta 21/02/2022 | 23:40

Aeronava decola din Bruxelles, iar după zece ore ateriza pe aeroportul din Toronto. Pasagerul Alex Stoica pășea pe pământ canadian. Puțin pierdea vremea pe acolo. Ținta lui, America. Nu pentru un trai cinstit, ci pentru „lovituri” la bancomate. Trecea fraudulos granița, în SUA, unde începea ”treaba”, iar povestea lui este cunoscută. A fost prins de agenții FBI, anchetat, judecat, condamnat. Într-o închisoare de maximă siguranță a ajuns, unde s-a ”înrolat” într-o gașcă. Cum a suportat regimul din penitenciar, cum și-a ușurat traiul după gratii, ce pedepse a riscat, unde-și va găsi locul, după ce va fi eliberat? Chiar el face dezvăluirile, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Alex Stoica, interlopul român plecat în State pentru a face milioane de dolari fraudând bancomate, avea să ajungă după gratii (Vezi AICI detalii). Într-o închisoare de maximă siguranță, dar unde deținuții nu sunt chiar săraci. ”Pușcăria milionarilor”, avea s-o denumescă Alex. Iar povestea lui de acolo curge în valuri.

”Dacă nu te asociezi cu o gașcă, nu supraviețuiești!”

CANCAN.RO: Cum e viața într-o închisoare de maximă siguranță din America?

Alex Stoica: La pârnaie, cum să fie? Noi, românii, avem o protecție… Deci, fii atent. Eu am executat pușcărie la o închisoare federală, deci nu la fraieri, la stat, iar acolo, dacă nu te asociezi cu o gașcă din teritoriul Americii, nu poți să supraviețuiești, asta trebuie s-o faci din start.

Când m-au transferat de la Oklahoma City, este o închisoare ca Rahova, genul tranzit, toată lumea pleacă apoi în țară, la una dintre cele mai periculoase și cele mai grele pușcării din Detroit. Una de maximă siguranță.

CANCAN.RO: Dar cum te-au primit deținuții?

Alex Stoica: La intrarea în penitenciar, te așteaptă reprezentanți ai diferitelor găști. Noi suntem români… România, Spania, Portugalia, Italia … Cei de la Mexican Mafia au o convenție cu cei din țările astea, protecție automată pe teritoriul Americii, în pușcării. Pentru că suntem cu sânge latin. Dar noi trebuie să mergem cu latinii acolo. Iar eu m-am alăturat unei găști, una dintre cele mai puternice de aici, din America, în sistemul federal. Eu nu sunt soldatul lor, ci doar asociat.

(CITEȘTE ȘI: INTERLOPUL ALEX STOICA, ARESTAT ÎN SUA, AROGANȚĂ MAXIMĂ ÎN PUȘCĂRIE. CUM S-A FILMAT ”OMUL FĂRĂ CHIP”)

Alex Stoica, interlopul care a fraudat bancomate în America, a făcut dezvăluiri din ”pușcăria milionarilor”

”Federala, unde sunt eu, este pârnaia milionarilor”

CANCAN.RO: Ce înseamnă asociat?

Alex Stoica: Ai aceleași drepturi ca un membru, ai drepturi mai mari decât soldații, dar trebuie să ceri voie și să ți se aprobe ceea ce vrei să faci, dacă vrei să faci ceva. Vrei să-l bați pe unul, trebuie să ceri voie. Pentru că trebuie să ți se aprobe de un membru care este botezat de gașca aia. Asociații sunt altceva, au putere mai mare ca soldații, e drept.

CANCAN.RO: Bine, tu vrei într-o gașcă, dar cum faci să te și primească?

Alex Stoica: Federala este pârnaia milionarilor, ca să spun așa. Cine ajunge la federală, mai sunt și câțiva băieți care au ajuns pentru una-alta și nu au stat bine financiar, dar cine ajunge la federală… Când te-au luat și au spus că ai fraudat de nu știu câți bani, i-ai fraudat, că au probe. Deci nu bagă nimeni din burtă acolo. Principalul lucru, chiar dacă ești în gașcă, în pușcărie, nu trebuie să profiți de puterea și de reputația găștii și respectul e pe primul loc. Îi respecți, ești respectat. Nu respecți, e problemă mare.

Foarte important! La intrare în pușcărie și când te alături unei găști, oricare ar fi ea, și stai la comun, ți se cer actele. Reprezentantul vine la tine și înainte să fii inițiat, îți cer actele. Vor să vadă dacă ai făcut prăduială, dacă ai legat pe cineva, dacă alea, dacă alea…

Eu, dacă mă duceam cu prăduială, crezi că mai puteam fi inițiat în această gașcă? Ei vor să vadă ce scrie acolo, să vadă dacă ai trecut prin două reguli, una, ți s-a înjumătățit pedeapsa , adică i-ai dat pe alții din afară în poveste, alta, dacă l-ai tras după tine pe cel cu care ai făcut infracțiunea. Iar eu nu l-am tras după mine. L-am lăsat să plece.

”Cinci persoane din gașcă te bat 20-30 de secunde! Te sparg!”

CANCAN.RO: Ce se întâmplă dacă te abați de la reguli?

Alex Stoica: Poți fi pedepsit chiar de propria gașcă. Aici nu te joci. Primești anumite pedepse. De exemplu, dacă te-ai certat cu unul din aceeași gașcă cu tine și ne certăm pe un lucru la care nu am dreptate, ne facem de râs, pătezi reputația găștii, cinci persoane din gașcă te bat 20 -30 de secunde. Te sparg, nu că te bat! Sau nu ai voie să ieși din cameră, trebuie să stai numai în pat, nu ai voie anumite beneficii. Reprezentantul decide ce pedeapsă iei.

(AFLĂ AICI: „Rechinul”, viață grea în închisoare. Unde a ajuns cel mai vânat mafiot român)

CANCAN.RO: Tu ai evitat astea?

Alex Stoica: Eu mi-am văzut de treaba mea. Am mai făcut pușcărie, nu este pentru prima oară. Ți-am spus: pe primul loc vine respectul. Așa nu are treabă nimeni cu tine.

Alex Stoica: „Mulți tineri mă văd ca pe ceva de urmat. Iar eu nu sunt chiar persoana potrivită a mă urma”

”Dacă ai avea vreo cinci milioane din 20, ce zici, te-ai opri?”

CANCAN.RO: Ce planuri ai după ce vei fi eliberat?

Alex Stoica: Am un proiect, dar nu pot să dau prea multe detalii. O să colaborez cu un speaker motivațional. El a ținut legătura cu mine din pușcărie și m-a motivat în anumite subiecte. Și am decis să fac un proiect cu el. Dar proiectul a venit în urma …la ce s-a întâmplat în pușcărie cu mine. Adică, s-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple de foarte mult timp.

Am citit anumite cărți despre Dumnezeu și mi-am creat, așa, o imagine în care mulți tineri mă văd ca pe ceva de urmat. Iar eu nu sunt chiar persoana potrivită a mă urma. Alții m-au urmat pentru că am fost bun și deștept în infracțiuni, dar eu nu doresc ca, de acum încolo, cineva să mă urmeze… Să urmeze persoana care eu am fost. Eu aș vrea să fiu urmat atunci când fac bine. Că a fura banii oamenilor de pe card nu este un bine.

Revenind la proiect, va fi unul motivațional pentru tineri. Voi face o schimbare foarte mare. O să fac anumite podcasturi în care o să spun viața mea, să arăt calea pe care eu am ales-o, infracțiuni, lumea interlopă și una, alta, pușcărie, și că asta nu e o șmecherie.

CANCAN.RO: Deci te oprești din a face infracțiuni?

Alex Stoica: Hai să-ți răspund… ca o glumă… Tu dacă ai avea vreo cinci milioane din 20, ce zici, te-ai opri sau nu? (râde)  A fost o glumă!

Părinții mei au murit când aveam trei ani, am fost crescut de bunică și viața pe care am avut-o a fost și dramă, a fost și fericire. Eu am călătorit mai peste tot, am văzut cam tot ce este de văzut, am făcut cam tot ce este de făcut, în afară de crimă, viol și pedofilie. În rest, cred că am făcut toate infracțiunile din codul penal. Și nu sunt mândru cu lucrul ăsta. Nu mi-a adus fericirea și nici banii pe care i-am făcut nu mi-au adus fericirea.

(NU RATA: Ministerul Justiției: Tudor Florian, arestat provizoriu în vederea extrădării / Momentul în care „Rechinul” este arestat în Mexic – VIDEO)

”Am descoperit o saltea cu bani! Ce crezi, erau dolari!”

CANCAN.RO: Câți bani ai pus deoparte?

Alex Stoica: E secret! Îți spun doar atât: eu când eram mic, am primit o bogată moștenire din partea bunicii, ea a fost foarte bogată și eu nu am știut! Când a murit, am descoperit o saltea plină cu bani! Și ce crezi, erau dolari! (râde) Fiecare înțelege ce vrea…

CANCAN.RO: Te stabilești în România sau tot în alte zări țintești?

Alex Stoica: Nu mă văd trăind în România, dar voi fi o perioadă în România, la București, pentru că sunt născut acolo, crescut acolo. Cât timp voi participa la proiectul de care ți-am spus . Asta ca să fac și o contră mică cu cei care au spus că nu mai sunt binevenit aici și au spus că ăsta nu o să se mai întoarcă niciodată. Greșit! Eu sunt prințul Bucureștiului. Anumiți lucrători la palat nu au cum să-i interzică prințului să se întoarcă. Se vede urât!  Să ne vedem fiecare unde ne e locul că ei știu prea bine… E greu…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Românii de la bloc riscă mari amenzi. Multă lume face asta când gătește, acum e interzis
Românii de la bloc riscă mari amenzi. Multă lume face asta când gătește, acum e...
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou la tribunal pentru custodia fetițelor: ”Nu îmi doream să fi ajuns aici”
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou la tribunal pentru custodia fetițelor: ”Nu îmi doream...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...