Acasă » Exclusiv » Ștefania Costache, concurenta de la iUmor, declarații halucinante despre medicul stomatolog care ar fi drogat-o și violat-o. “Un dezaxat, putea să mă omoare!”

Ștefania Costache, concurenta de la iUmor, declarații halucinante despre medicul stomatolog care ar fi drogat-o și violat-o. “Un dezaxat, putea să mă omoare!”

De: Diana Măcică 10/05/2023 | 23:40

Procesul Ștefaniei Costache, una dintre fostele concurente iUmor, cu stomatologul Costin Berechet bate pasul pe loc! Au trecut trei ani de când bărbatul a drogat-o și violat-o, (atunci când Ștefania a mers în cabinetul lui pentru servicii stomatologice) după cum a mărturisit chiar ea în urmă cu doi ani. CANCAN.RO a stat de vorbă cu Lolrelai, așa cum e cunoscută în spațiul public, iar blonda și-a exprimat dorința ca stomatologul să ajungă în spatele gratiilor. Totuși, Ștefania susține că nu sunt șanse prea mari să se întâmple acest lucru și, în același timp, nu înțelege poziția soției medicului, de profesie psihiatru. Toate declarațiile, pe larg, în articolul de mai jos! 

La începutul anului 2021, Ștefania Costache a decis, printr-un vlog, să-și povestească experiența traumatizantă trăită în anul 2020, după vizita într-un cabinet stomatologic. Blonda a susținut că a fost drogată și, ulterior, dusă în apartamentul medicului Costin Berechet, unde a fost violată de acesta.

De la teribila întâmplare au trecut mai bine de trei ani. Pe atunci, Lolrelai a depus o plângere pe numele stomatologului, însă ancheta s-a complicat, după ce medicul a negat vehement acuzațiile. Ștefania Costache a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că nu s-a putut demonstra violul, acesta fiind și motivul pentru care cazul a fost încadrat doar la abuz sexual.

În aceeași măsură, blonda și avocatul acesteia încearcă din răsputeri să convingă judecătoarea să schimbe încadrarea juridică a faptei, dorința Ștefaniei fiind ca stomatologul să ajungă în spatele gratiilor pentru ce i-a făcut atât ei, cât și celorlalte femei, care și-au făcut, la rândul lor, curaj și au depus plângeri pe numele lui Costin Berechet.

Fosta concurentă de la iUmor încearcă să schimbe încadrarea juridică a faptei / (Sursa: Facebook)

(NU RATA: Noi detalii despre stomatologul acuzat de viol de Ștefania Costache. O altă victimă în dosar: „Eram o puștoaică. Mi-a zis că a făcut facultatea pe bani”)

„El este căsătorit cu o psihiatră, nu înțeleg cum nu vede că e nebun

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Ștefania Costache a mai menționat, printre altele, că a văzut în stenogramele puse la dispoziție de anchetatori că stomatologul îi adresează, prin conversații cu alți prieteni, cuvinte jignitoare. Mai mult, fosta concurentă de la iUmor nu înțelege poziția soției lui Costin Berechet în acest caz.

„A făcut avocatul lui contestație, i s-a respins și mai departe nu știu… Totul e în favoarea mea, tot ce au scris cei trei procurori. Teoretic e de bine, practic… Dumnezeu cu mila. Daune morale a cerut avocatul meu, dar ce aș vrea eu, dacă mă întrebi pe mine, aș vrea să fie închis. Dar înțeleg că nu prea am șanse. El mai avea și plângeri penale, chiar cu 6 luni înaintea mea, el are vreo 10 plângeri, care s-au adăugat la mine la dosar, însă a fost încadrat la abuz sexual pentru că nu s-a putut demonstra violul. Chiar dacă au găsit sperma lui în voma mea, pe geacă, nu s-a putut demonstra violul. Și atunci, pentru abuz, mi se pare că fiind la prima faptă, nu știu, nu i se dă nimic. Chiar dacă putea să mă omoare, chiar dacă m-a sechestrat împotriva voinței mele. Noi încercăm să schimbăm și încadrările, am făcut cerere către doamna judecătoare că nu are cum să fie doar abuz. 

El nu a mai încercat să ia legătură cu mine în toată perioada asta, însă am văzut din dosar că vorbește despre mine, adică au scos stenogramele procurorii și sunt discuții între el și un prieten în care mă înjură pe mine, pe avocat. 

El este căsătorit cu o psihiatră, nu înțeleg cum nu vede că e nebun, are și o fetiță, mama lui e cadru didactic și tatăl lui, din ce am înțeles, ar fi director de silozuri în Călărași. Nu pot să înțeleg de nicio culoare… e clar că soția lui nu are cum să îl creadă nevinovat. Adică OK, a ieșit cu una, să spunem, când am ieșit eu și am vorbit. Poți să pui la îndoială. Dar când vin alte 20 care vorbesc… De diferite vârste, din diferite orașe, din diferite perioade. Începi să te prinzi că nu e un complot împotriva bărbatului tău. Că nu suntem în filme. Având și o fetiță… E clar că e dezaxat. Eu mi-aș proteja copilul în locul ei”, a declarat Ștefania Costache, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Ștefania Costache speră ca stomatologul Costin Berechet să ajungă în spatele gratiilor / (Sursa: Facebook)

(VEZI ȘI: Povestea se complică. A apărut o altă victimă a medicului stomatolog acuzat de viol de Ștefania Costache. Avea 17 ani când ar fi agresat-o)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A intrat în presă în anul 2021 lucrând ca reporter/redactor pentru Antena Stars, post de televiziune aparținător al trustului media Intact. Pasionată de astrologie și horoscop, citeste mai mult
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile lor de băieți”
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în ţară şi a deschis o afacere de familie:
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ce trebuie să le pui castraveților din grădină ca să fie roditori. Nu ai nevoie de chimicale, iar legumele vor fi foarte gustoase
Ce trebuie să le pui castraveților din grădină ca să fie roditori. Nu ai nevoie...
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se trăiește simplu aici, iar locuitorii sunt fericiți
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se...
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
Travis Kelce devine cel mai bine plătit jucător din NFL. Taylor Swift este cea care i-a mărit averea
Travis Kelce devine cel mai bine plătit jucător din NFL. Taylor Swift este cea care...
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize vor primi de la univers și de la parteneri
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Pe 5 zodii le așteaptă o săptămână plină de surprize! Cristina Demetrescu dă vești bune pentru Berbeci și Raci
Pe 5 zodii le așteaptă o săptămână plină de surprize! Cristina Demetrescu dă vești bune...
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de Paște. Dacă-l împarți și cu alții, vei avea mare noroc
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de...