Acasă » Exclusiv » Liviu Guță, acuzat că a luat banii pentru nuntă și s-a făcut nevăzut! Mirele rupe tăcerea pentru CANCAN.RO: ”Avem dovada!”

Liviu Guță, acuzat că a luat banii pentru nuntă și s-a făcut nevăzut! Mirele rupe tăcerea pentru CANCAN.RO: ”Avem dovada!”

De: Alexandru Catalan 11/09/2023 | 23:40

Diana Boros și Petrișor Căldăraru și-au așteptat ziua nunții cu nerăbdarea pe care ți-o dă orice început de drum în viață. Cei doi români plecați la muncă în Olanda de mai bine de 20 de ani și-au dorit ca totul să fie perfect și nici prin cap nu le trecea că vor fi țepuiți de Liviu Guță, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști ai momentului și cu o situație financiară de invidiat. Cel puțin la prima vedere!

Petrișor Căldăraru a povestit pentru CANCAN.RO cum ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi din viața sa și a viitoarei sale partenere s-a transformat într-una aproape banală. Iar „vinovatul de serviciu” a fost același Liviu Guță, cel care ar fi trebuit să fie invitatul de onoare al marelui eveniment.

El este restaurator de piane și deține o firmă de construcții de case, iar aleasa sa este managerul unei firme de recrutare, ambii activând în Olanda de ani buni.

(CITEȘTE ȘI: Manelistul își face filme, la propriu: “E comedie nenorocire!” Liviu Guță a scăpat porumbelul și a făcut dezvăluiri despre rezoluția lui 2023)

Diana și Petre Căldăraru și-au unit destinele în vara acestui an, fără ca marea lor dorință, cea legată de o anume vedetă, să le fie împlinită și să le cânte la nuntă / Sursă foto: CANCAN.RO

Cei doi miri au crezut mai întâi că le-a pus Dumnezeu totul în traistă!

„Mi-am dorit să facem o nuntă ca-n povești. Tocmai de aceea nici nu ne-am uitat la bani. Lumea trebuia să se simtă bine, așa că am ales împreună cu viitoarea mea soție, Diana, ceea ce am considerat noi că înseamnă excelență. Și în ceea ce privește solistul care să ne încânte, și locația, și meniul. Într-un cuvânt, totul! Surpriza cea mai mare, una urâtă, cum nici în cele mai negre coșmaruri nu am fi crezut că există, a venit chiar din partea lui Liviu Guță”, a declarat Petrișor Căldăraru pentru CANCAN.RO.

El a precizat că imediat după ce l-a contactat pe Liviu Guță pentru a-i cânta la nuntă și „au bătut palma”, a dorit să dea un „exemplu de seriozitate” plătindu-i deja suma totală cerută.

Asta deși înțelegerea agrea la acel moment că viitorii miri trebuie să plătească doar un avans de 50% din onorariul manelistului.

„Negocierea nu a durat prea mult. Știam ce sumă de bani pretinde la nuntă, așa că nu a fost o surpriză pentru noi când a cerut 3.000 de euro. Apoi, ne-a cerut un avans de 50% din această sumă. Noi, ca să arătăm că suntem oameni foarte serioși am achitat curând întreaga sumă. Mare greșeală am făcut! Fiindcă imediat după ce i-am trimis dovada plății, nu a mai fost chip să luăm legătura cu el”, reface Petrișor Căldăraru firul poveștii.

Totul s-a consumat în septembrie anul trecut, fiindcă orice gospodar știe că antamarea localului și a solistului principal se face cu un an înainte, dacă vrei „să rupi gura târgului”.

Nu se dau bătuți cu una, cu două și vor să-l dea în judecată pe Liviu Guță

„Nu am avut foarte repede suspiciuni că ceva e în neregulă fiindcă Liviu Guță a postat pe site-ul său un fel de mărturie cum că pe 26 august 2023 urma să cânte la nunta noastră. Am înțeles că așa fac toți cei care-și câștigă pâinea din asta, așa că am fost încântați că am dat lovitura, aducându-l la nunta noastră pe Liviu Guță. Nu știam ce va urma!”, adaugă mirele nostru.

Cert este că de un an nici mirele și nici aleasa inimii sale nu au reușit să mai dea de Liviu Guță.

(NU RATA: Nu multa lume știe asta! Legătura dintre Liviu Guță și Flick Domnul Rimă)

Cu toate că au încercat să facă asta prin diverse numere de telefon, ba chiar și prin cunoștințe comune, Liviu Guță nu le-a mai răspuns la niciun fel de mesaj, telefonic sau video.

„Ne-am făcut de tot rahatul până la urmă. Nuntașii noștri știau din timp că vor dansa și vor petrece pe muzica lui Liviu Guță, fiindcă noi am fost de bună credință și am făcut tot ce a depins de noi. Nu i-am vorbit urât, nu am folosit cuvinte jignitoare, nici măcar nu l-am amenințat. Când am înțeles în preziua nunții că va trebui să caut o altă soluție, am reușit să ne descurcăm onorabil, în cele din urmă. Guță ar fi trebuit să ajungă la Oradea, la o sală cunoscută de acolo unde au loc tot felul de evenimente și să ne încânte. Mulți nuntași ne-au bătut obrazul, ne-au făcut mincinoși și am simțit cum intrăm în pământ de rușine în noaptea nunții, în loc să ne distrăm ca toată lumea care se însoară. Am ajuns și la gura lumii, dar și cu banii luați, fiindcă deși avem dovada plății nu știu cine ne poate face dreptate”, mai spune același Petrișor Căldăraru.

În cele din urmă, tinerii însurăței au înțeles că au fost trași pe sfoară și că s-au înscris, fără voia lor, pe „lista celor țepuiți de către marele Liviu Guță”, cel care în ultima vreme pare că se luptă cu o serie de probleme în viața personală.

Numai că cei doi intenționează să-l dea în judecată pe Liviu Guță „pentru daune morale și financiare”. În ceea ce-l privește, Liviu Guță nu a putut fi contactat pentru a-și explica propriul punct de vedere.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act banal în mașinile lor
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act...
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinării și instalații militare ruse
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit...
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin zile cu averse, grindină și vijelii
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
"Aș vrea să te strâng în brațe". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Accident cumplit în Codăeşti, judeţul Vaslui. Trei tineri morţi, după un impact devastator între o maşină şi două motociclete
Accident cumplit în Codăeşti, judeţul Vaslui. Trei tineri morţi, după un impact devastator între o...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost nevoie de un ghid pentru a-l consuma
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost...
Orașele din România în care se dau bani celor căsătoriți de multă vreme. Cum poți intra în posesia lor
Orașele din România în care se dau bani celor căsătoriți de multă vreme. Cum poți...
Rămas bun, MAESTRE! Marele actor al ţării a murit. Sperau cu toții că va scăpa
Rămas bun, MAESTRE! Marele actor al ţării a murit. Sperau cu toții că va scăpa
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Statul NU mai plătește BANII. Românii trebuie să se grăbească. Termen limită: 7 iunie
Statul NU mai plătește BANII. Românii trebuie să se grăbească. Termen limită: 7 iunie
Mașini Fiat, confiscate de autorități din cauza unui abțibild
Mașini Fiat, confiscate de autorități din cauza unui abțibild
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o place foarte mult” / Cei doi formează un cuplu de aproape un an
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar...
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu...
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
Harta tunelurilor secrete din București. Catacombele pe lângă care trec zilnic milioane de români
Harta tunelurilor secrete din București. Catacombele pe lângă care trec zilnic milioane de români
×