A alergat trei kilometri, gol-pușcă, pe străzile din Craiova. Soțul încornorat a filmat fiecare moment

Autor:
Publicat: 12/07/2020 | 16:21

Complicate și (uneori) rușinoase sunt căile dragostei, mai ales atunci când „atentezi” la soția altcuiva. Asta a simțit pe propria piele un bărbat din Craiova, care a fost prins, de soțul înșelat, chiar în timpul unei partide de amor.

Un bărbat a făcut „spectacol”, săptămâna trecută, pe străzile din Craiova. Acesta a fost văzut alergând complet dezbrăcat pe stradă după ce, prins de un soţ înşelat, a fost dat afară, în pielea goală,  din casă. Totul s-a întâmplat în mijlocul zilei și a fost înregistrat, iar CANCAN.RO vă prezintă imaginile marșului rușinos. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A RĂZBUNAT LIDIA BUBLE DUPĂ CE RĂZVAN SIMION A ÎNȘELAT-O! AVEM IMAGINILE)

În momentul în care a descoperit infidelitatea, soțul înșelat nu și-a pierdut cumpătul și nu a reacționat violent. Dimpotrivă, acesta a rămas calm și doar i-a spus bărbatului, pe care l-a prins în propria casă, să plece, dar nu oricum, ci complet dezbrăcat.

Și-a prins soția în pat cu altcineva

Bărbatul înșelat locuiește, împreună cu soția, în cartierul craiovean Cernele. Aici și-ar fi deschis propria afacere, un magazin chiar în faţa casei. Ca în orice zi obișnuită, omul se ocupa de vânzarea produselor din magazin, dar, la un moment dat, a intrat în casă. (VEZI ȘI: IREAL! CE MAȘINĂ CONDUCE ACUM LOREDANA CHIVU, DUPĂ CE MERCEDESUL EI A FOST INCENDIAT ÎN SATUL BIZIGHEȘTI DE O SOȚIE ÎNȘELATĂ)

Acela ar fi fost momentul în care şi-ar fi surprins soţia dezbrăcată, alături de un alt bărbat, exact în timpul unui partide de amor. Deși uimit de scenele la care a asistat, soțul nu și-ar fi pierdut calmul și nu ar fi făcut scandal. Și-a menținut cumpătul, i-a luat hainele „amantului” şi i-a cerut să plece imediat din casa lui.

A alergat gol pușcă trei kilometri

Îngrozit de faptul că a fost prins, „amantul” a zbughit-o afară şi a luat-o la fugă pe străzile din Craiova, stârnind amuzamentul cetățenilor. Soțul înșelat nu s-a oprit aici și a vrut să imortalizeze momentul, așa că a scos telefonul  și a început să-l urmărească pe bărbat, în timp ce-l filma.

Împreună cu un prieten, acesta s-a urcat în mașină și l-au urmărit pe bărbatul care alerga gol. Panicat și rușinat, amantul a alergat cale de trei kilometri, pe străzile din Craiova, până a reușit să se refugieze într-o benzinărie. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN, ÎNȘELATĂ DE GEORGE BURCEA? ARTISTA, DECLARAȚII SFÂȘIETOARE DESPRE SOȚUL EI: „BĂRBAȚII CARE-ȘI SCHIMBĂ COMPORTAMENTUL AU PE ALTCINEVA”)

A alergat trei kilometri, gol, pe străzile din Craiova

Întreg evenimentul a făcut deliciul trecătorilor, care s-au amuzat copios pe seama bărbatului care alerga gol, pe străzi. Pietonii erau uimiți, șoferii îl claxonau, iar unii dintre ei îi strigau: „Unde te duci, frate, aşa?… Bă, unde e masca? Să păstrezi distanţa!”.

Gol-goluț pe străzile din Craiova

Spectacolul s-a terminat când, după aproximativ trei kilometri, „amantul” a reușit să își găsească refugiu într-o benzinărie, unde a cerut ajutor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.