A filmat tot! Andra Gogan și familia ei, în mare pericol! Casa le-a luat foc și au ieșit rapid afară: ”Îmi bate inima super tare și mi-e frică!” VIDEO

Publicat: 26/05/2020 | 21:48
A filmat tot! Andra Gogan și familia ei, în mare pericol! Casa le-a luat foc și au ieșit rapid afară: ”Îmi bate inima super tare și mi-e frică!” VIDEO

Andra Gogan, tânăra minune a internetului, cu milioane de fani atât în România, cât și în străinătate, a avut parte de șocul vieții ei marți, 26 mai.  Bruneta și familia acesteia au fost evacuați din casă din cauza unui posibil incendiu.

Andra Gogan, idolul a milioane de copii s-a aflat în mare pericol astăzi. În bucătăria vloggeriței a luat foc ceva, iar alarma a fost dată rapid în întreaga locuință. Atât părinții, cât și aceasta s-au speriat enorm de fumul gros și mirosul de gaz care ieșeau din încăpere, motiv pentru care au evacuat repede locuința și au apelat la organele abilitate.

Andra Gogan a filmat totul, iar la sfârșit a ținut să le precizeze fanilor săi că este în siguranță, iar la ora actuală se află afara oricărui pericol.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Ruby s-a dat de gol în fața fanilor! Artista mărturisit cu cât a fost plătită să vină la emisiunea ”Teo Show”

”Deci îmi bate inima super tare. A luat foc ceva în bucătărie și mi-e super frică. Am ieșit afară și iese fum din bucătărie. Miroase în toată casa a gaz și am ieșit toți din casă, am evacuat casa.”, a spus Andra Gogan în timp ce filma întreaga scenă de groază.

@andragoganroEra sa ia casa foc.. ? suntem bine acum, suntem afara ?♬ sunet original – andragoganro

CITEȘTE ȘI: Margherita nu se oprește! Ce a făcut fata Clejanilor în urmă cu puțin timp? Poliția ar putea s-o ia din nou în vizor

Câți bani câștigă din YouTube Andra Gogan?

Andra Gogan are 21 de ani și este una dintre cele mai apreciate prezențe din mediul online. Tânăra a debutat pe piață strângând în doar câțiva ani milioane de urmăritori. Aceasta are o experiență vastă în ce privește actoria, televiziunea și vlogging-ul, dar este și voice-over dublând filme animate pentru Disney. De asemenea, Andra Gogan a fost asistentă la Acces Direct, dar și prezentatoare a unei emisiuni.

Andra Gogan și fratele său, Răzvan Gogan, au primit premiul pentru ”Cel mai lung concert live susţinut de un copil”, durata fiind de trei ore și 20 de minute. Un al doilea record obținut de ea a fost pentru ””Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”, și anume, 16 albume.

CITEȘTE ȘI: Cum arată soția cu 20 de ani mai tânără a lui Mircea Radu? Prezentatorul are o familie împlinită la 51 de ani

Toate clipurile postate de Andra Gogan pe YouTube sunt monetizate, iar deținătorul canalului primește 60% din câştigurile încasate de platformă. Așadar, câștigurile Andrei Gogan sunt estimate între 598 şi 9.600 de dolari pe lună.