A trecut de la afaceri cu aur, la comerț cu… cartofi. Fratele lui Cătălin Moroșanu vinde la tarabă într-o piață din Iași!

Publicat: 29/04/2020 | 23:55

În urmă cu aproximativ doi ani, a făcut senzație alături de celebrul său frate în renumitul show TV de la Antena 1 ”Asia Express”. Între timp, Claudiu Moroșanu a trecut de la afaceri cu aur, la comerț cu …cartofi. Fratele lui Cătălin Moroșanu vinde la tarabă într-o piață din Iași! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. (CITEȘTE ȘI: CUM A REACȚIONAT EX-VÂRFUL NAȚIONALEI DUPĂ CE A APĂRUT POVESTEA „MARCAJULUI” SĂU LA NORA FOSTULUI ȘEF TRANSGAZ)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unui video de-a dreptul savuros, care îl are în prim-plan pe fratele renumitului sportiv Cătălin Moroșanu. (NU RATA: CĂTĂLIN MOROȘANU ȘI-A VĂZUT VISUL ÎMPLINIT: „MĂ ÎNCLIN ÎN FAȚA VOASTRĂ! DUPĂ APROAPE O SĂPTĂMÂNĂ…”)

Chiar dacă acum doi ani a fost vedetă la ”Asia Express”, Claudiu Moroșanu nu se sfiește să treacă la ”munca de jos”. Fratele celebrului luptător a fost surprins în urmă cu câteva zile, într-o ipostază uluitoare. Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile, Claudiu Moroșanu s-a „reprofilat” după controversata afacere cu aur și a trecut la comerțul cu legume. Mai exact, Claudiu Moroșanu vinde cartofi la tarabă în piața din Iași, acolo unde a fost imortalizat în plină acțiune. (VEZI ȘI: TOATĂ LUMEA ÎL CUNOAŞTE PE CĂTĂLIN MOROŞANU, DAR PUŢIN ŞTIU CUM ARATĂ FRATELE LUI! UITE CÂT DE BINE ÎI SEAMĂNĂ CLAUDIU)

Luat pe sus de DIICOT!

În urmă cu aproximativ doi ani, Claudiu Moroşan a fost reţinut, alături de mai multe persoane, pentru tranzacţii ilegale cu aur, prejudiciul adus statului fiind de 18 milioane de lei. Decizia a venit în urma a 35 de percheziţii în Iaşi, Bucureşti şi Alba Iulia. (NU RATA: FRATELE LUI CĂTĂLIN MOROȘANU A FOST ELIBERAT DIN AREST)

Claudiu Moroșanu ar fi fost implicat într-o rețea de evaziune fiscală, în care statul român a fost înșelat cu peste trei milioane de euro.  Potrivit unor surse judiciare, în dosarul în care a fost vizat fratele lui Cătălin Moroșanu ar fi fost implicați și soțul unei judecătoare, mai mulți oameni de afaceri, dar și mai mulți cetățeni de etnie romă din localitățile Ciurea și Grajduri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...