Abonamentul HBO se scumpește în România, din 1 noiembrie 2019. Câți lei va costa lunar

Publicat: 29/10/2019 | 09:09

Veste nu tocmai bună pentru cei care vizioneazăî filme pe HBO! Platforma HBO GO se scumpește, începând cu data de 1 noiembrie, anul acesta.

Astfel, prețul HBO GO va crește de la 2,99 euro/lună, la 3,99/lună, arată o informare primită recent de abonați, potrivit paginademedia.ro.

„Modificarea va fi implementată la prima facturare după 21 noiembrie. Dacă în prezent beneficiezi de o perioadă promoțională, după încheierea acesteia se va aplica noul preț”, se menționează în mesajul HBO. (CITEȘTE ȘI: ”BĂIATUL” MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI ȘI-A ASUMAT-O PE CUMINȚICA GĂBIȚA! WEEKEND ROMANTIC ÎN POIANĂ + PRÂNZ LA RESTAURANTUL DE 1 MIL. €)

„Producția de seriale și filme originale HBO, atât în S.U.A., cât și la nivel local, a crescut odată cu cererea. Noul preț reflectă acest lucru precum și dorința noastră de a aduce abonaților noștri din ce în ce mai multe seriale, documentare și filme noi, cum ar fi „Watchmen”, „His Dark Materials/Materiile întunecate”, sezonul 3 din „Umbre” și „Wataha/Haita” și multe altele,” este explicația data de HBO.

Iată mesajul integral primit de abonați:

„MODIFICARE DE PREȚ

Dorim să te informăm că prețul abonamentului va fi modificat. Abonamentul tău lunar va crește de la 2,99 euro/lună la 3,99 euro/lună. Această modificare va fi implementată la prima facturare după 21 noiembrie. Dacă în prezent beneficiezi de o perioadă promoțională, după încheierea acesteia se va aplica noul preț. (NU RATA: PIȚI JR., PARTY DE-O NOAPTE CU FETELE DIN ORAȘ!)

Pentru mai multe informații despre data de facturare sau despre modificarea abonamentului curent, te rugăm să mergi la “setări/administrarea abonamentului”. Suma include TVA. (VEZI AICI: BRIGITTE & PASTRAMĂ UMBLĂ LA BANII DE LA ”SALTEA”)

Producția de seriale și filme originale HBO, atât în S.U.A., cât și la nivel local, a crescut odată cu cererea. Noul preț reflectă acest lucru precum și dorința noastră de a aduce abonaților noștri din ce în ce mai multe seriale, documentare și filme noi, cum ar fi „Watchmen”, „His Dark Materials/Materiile întunecate”, sezonul 3 din „Umbre” și „Wataha/Haita” și multe altele.”

Citește și...