Accident grav în Brașov! 5 persoane au fost transportate la spital

Publicat: 05/07/2020 | 16:32

Accident grav în Brașov! 5 persoane au fost transportate la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc la intrarea în stațiunea Predeal dinspre orașul Azuga. În urma impactului dintre două mașini au rezultat 5 victime care vor fi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. (CITEȘTE ȘI: FIUL LUI “MR. CASH” S-A VINDECAT DUPĂ “DIVORȚ”. ȘI-A LUAT PRIETENII ȘI A PLECAT ÎNTR-O VACANȚĂ ÎN…)

Traficul este blocat. Oamenii legii fac cercetări pentru a afla cum s-a produs accidentul.

Trei accidente grave au avut loc pe șoselele din județul Ialomița

Pe DJ 212, la intrare în municipiul Fetești, a avut loc un accident de circulație în urma căruia trei persoane au fost rănite. Din verificările efectuate a reieșit că un bărbat ar fi pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un copac.

În jurul orei 08:30, ieri dimineață, în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe DN2, în afara localității Cosereni, din direcția București către Urziceni, ar fi pierdut contolul autoturismului iesind în afara părții carosabile unde s-a răsturnat. Două femei, pasagere ale autoturismului, au fost rănite. (VEZI ȘI: CÂT ÎL COSTĂ PE UN MILIONAR ROMÂN SĂ AIBĂ BODYGUARD PERSONAL ÎN CLUB. “BĂIATUL SE DUCE, ÎL IA DE ACASĂ ȘI…”)

La nici două ore distanță, pe DN2A în localitatea Misleanu, s-a produs un alt accident rutier. Șoferul unui autoturism, în timp ce efectua o depășire a unui autovehicul, a intrat în impact frontal cu un autocamion care se deplasa regulamentar din sens opus. Din nefericire, conducătorul autoturismului a decedat pe loc, iar o femeie aflată în aceeași mașina a fost rănită și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.