Fiul lui “Mr. Cash” s-a vindecat după “divorț”. Și-a luat prietenii și a plecat într-o vacanță în…

Publicat: 04/07/2020 | 23:17

Există viață și după Mădălina Ghenea. Fiul lui Mr. Cash pare că s-a vindecat după ”divorțul” de sexoasa vedetă – aflată acum în Italia – și a revenit în forță în viața socială. Matei Stratan a pus la cale o super-vacanță alături de ”brigada” lui de prieteni. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații unice legate de „revenirea” fiului lui Mr. Cash. (NU RATA: TOP 30 SEXY-VEDETE ÎN IPOSTAZE DE INFARCT PE REȚELELE DE SOCIALIZARE. CE LOCURI OCUPĂ GINA PISTOL, MĂDĂLINA GHENEA, CRISTINA ICH SAU LIDIA BUBLE)

Matei Stratan ar fi fost extrem de răvășit după ce a ”rupt-o” definitiv cu Mădălina Ghenea, mama fetiței lui. Dar se pare că, la un an de la ”divorț”, fiul lui Mr. Cash dă primele semne că și-a revenit după toată această perioadă grea.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Matei Stratan a profitat de deschiderea granițelor și a pus la cale o super-vacanță alături de grupul lui de prieteni, în însorita Grecie. ”Mișcarea” fiului lui Mr. Cash arată că, în sfârșit, tânărul pare că și-a dat seama că există viață și după Mădălina Ghenea.

Surse din anturajul acestuia ne-au dezvăluit că Matei Stratan și-a revenit spectaculos în ultima perioadă și pare hotărăt să-și refacă viața sentimentală. Dar, mai întâi de toate, fiul lui Mr. Cash ar intenționa să-și încarce bateriile și să se distreze în vacanța din Grecia, acolo unde a plecat alături de mai mulți apropiați. (VEZI ȘI: ULTIMA LOGODNĂ A MĂDĂLINEI GHENEA L-A ”DEMOLAT” PE FIUL LUI MR. CASH?!)

Nerăbdător să-și vadă fiica

”În sfârșit, Matei pare că trecut peste despărțirea de Mădălina. Din câte știu, a organizat o vacanță în Grecia alături de mai mulți prieteni, acolo unde petrece zilele acestea. După aceea, vrea să plece în Italia ca să își vadă fiica. Nu a văzut-o de mult timp. În ultima perioadă nu a avut cum să plece în Italia din cauza pandemiei, dar acum, că s-au deschis granițele, vrea să profite. Din Grecia, el va zbura direct în Italia la fiica lui”, ne-a mărturisit un apropiat al afaceristului.

Matei Stratan pare că s-a vindecat după ”divorțul” de Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea s-a logodit a cincea oară

După relațiile cu Gerard Butler, Philipp Plein, Matei Stratan și Vito Schnabel, Mădălina Ghenea a ”bifat” cea de-a 5-a logodnă. Așa cum v-am dezvăluit, în premieră, națională, după împăcarea cu simpaticul milionar italian Leonardo Maria Del Vecchio, sexoasa româncă a primit mult-așteptatul inel de logodnă.

Dacă până acum au încercat să-și țină povestea de dragoste ”la secret”, iar împăcarea s-a produs extrem de discret, de ziua milionarului italian, au apărut și primele dovezi care certifică faptul că Mădălina Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio sunt extrem de hotărâți să ducă relația la ”următorul nivel”.

Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea

Matei Stratan și Mădălina Ghenea, momente tensionate

În septembrie 2017, CANCAN.RO anunța că Mădălina Ghenea a decis să ia o ”pauză” în relaţia cu Matei Stratan, cu care are o fetiță. Cu trecerea timpului, ruptura dădea semne că se accentuează. “Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina în noiembrie 2017.  (VEZI AICI: INDICIILE SEPARĂRII!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.