Mădălina Ghenea a primit inelul după ce s-a reîmpăcat cu iubi milionarul?!

Autor: C. C.
Publicat: 18/05/2020 | 23:24

Viața sentimentală a frumoasei Mădălina Ghenea pare că e desprinsă din scenariul unei telenovele. După relațiile cu Gerard Butler, Philipp Plein, Matei Stratan și Vito Schnabel, modelul se pare că a ”bifat” a 5-a logodnă. După ce s-a reîmpăcat cu simpaticul milionar italian Leonardo Maria Del Vecchio, vedeta a primit un superb inel. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații exclusive. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de ultimă oră legate de relația Mădălinei Ghenea cu milionarul. (CITEȘTE ȘI: MĂDĂLINA GHENEA S-A ÎMPĂCAT “DE LA DISTANȚĂ” CU MILIARDARUL ITALIAN. DE ZIUA LUI URMEAZĂ SĂ…)

După relațiile eșuate cu cu Gerard Butler, Philipp Plein, Matei Stratan și Vito Schnabel, Mădălina Ghenea se pare că a ”bifat” cea de-a 5-a logodnă. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, focoasa româncă ar fi primit o superbă bijuterie de la frumușelul italian Leonardo Maria Del Vecchio, la scurt timp după ce au reluat relația.

Cu toate că Mădălina Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio sunt extrem de discreți când vine vorba de povestea lor de dragoste, în urmă cu câteva zile, sexoasa româncă a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie în care pune în valoarea superba bijuterie ce tronează pe degetul ei. (VEZI ȘI: MĂDĂLINA GHENEA, MĂRTURISIRI DIN MILANO: ”ITALIA A PRIMIT MESAJUL, O ȚARĂ DE APROXIMATIV 60 DE MILIOANE DE LOCUITORI S-A ÎNCHIS”)

Mădălina Ghenea a primit o superbă bijuterie de la simpaticul italian Leonardo Maria Del Vecchio

”Socrul” multimiliardar și-ar fi băgat ”coada”în relația lor!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, relația Mădălinei Ghenea cu italianul Leonardo Maria Del Vecchio a început să scârțâie după ce tatăl acestuia și-ar fi băgat ”coada” . Surse din anturajul lor susțin că ”socrul” vedetei, fondatorul firmei Luxottica, n-ar avea-o la suflet pe sexoasa româncă și și-ar fi sfătuit fiul să o termine cât mai rapid cu Mădălina. Așa că, la scurt timp după discuția cu tatăl lui, Leonardo Maria Del Vecchio i-ar fi îndeplinit acestuia dorința și ar fi rupt relația, pentru o scurtă perioadă, cu românca. (NU RATA: MĂDALINA GHENEA A FĂCUT FURORI LA PARIS FASHION WEEK. A ARĂTAT CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ)

Leonardo Maria Del Vecchio, un cunoscut model italian, fiu de miliardar

Leonardo Maria Del Vecchio, mare iubitor de fotomodele!

Leonardo Maria Del Vecchio are 32 de ani, este un model celebru la rându-i și este fiul fondatorului firmei Luxottica. Tatăl acestuia era, în 2019 – conform Forbes – cel mai bogat om de afaceri din Italia. Leonardo Maria Del Vecchio are un istoric amoros interesant, fiind mare iubitor de fotomodele cunoscute în întreaga lume, dar și amator de lux, atribuindu-se de către presă mega-party-uri cu valuri de șampanie Armand de Brignac. Înainte de relația cu Mădălina Ghenea, Leonardo Maria Del Vecchio a fost logodit cu Alessia Tedeschi, un fotomodel din Abruzzo. (NU RATA: MĂDĂLINA GHENEA, PĂRĂSITĂ DE MILIARDARUL ITALIAN?! „SOCRUL” NU AR FI AVUT-O LA INIMĂ PE ROMÂNCĂ ȘI…)

Matei Stratan și Mădălina Ghenea, momente tensionate

În septembrie 2017, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, anunța că Mădălina Ghenea a decis să ia o ”pauză” în relaţia cu Matei Stratan, cu care are o fetiță. Cu trecerea timpului, ruptura părea se accentueze. “Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina în noiembrie 2017.  (VEZI AICI: INDICIILE SEPARĂRII!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...