Ultima logodnă a Mădălinei Ghenea l-a ”demolat” pe fiul lui Mr. Cash?!

Autor: C. C.
Publicat: 21/05/2020 | 23:45

Logodna Mădălinei Ghenea cu Leonardo Maria Del Vecchio l-a ”demolat” pe fiul lui Mr. Cash. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul uluitoare cu Matei Stratan. Bărbatul nu este deloc în apele lui, după ce s-a aflat că ”fosta” lui a primit inelul.(CITEȘTE ȘI: AVEM DOVADA CĂ MĂDĂLINA GHENEA S-A LOGODIT A CINCEA OARĂ)

Vestea că sexoasa Mădălina Ghenea a ”bifat” cea de-a cincea logodnă a ajuns și la urechile fiului lui Mr. Cash. Din câte se pare, Matei Stratan nu pare să fie prea încântat de faptul că ”fosta” lui a primit inelul.(NU RATA: MĂDĂLINA GHENEA, ÎN LUPTA CU COVID-19: ”NU ESTE SUFICIENT SĂ VĂ SPĂLAȚI PE MÂINI ȘI SĂ VĂ PUNEȚI O MASCĂ” CE MESAJ IMPORTANT A TRANSMIS ACTRIȚA)

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Matei Stratatn, bărbatul cu care Mădălina Ghenea are o frumoasă fetiță, în zona Dorobanți din București. Din câte se pare, ultima logodnă a Mădălinei Ghenea l-a ”demolat” pe celebrul bărbat.

Matei Stratan, afectat de logodna fostei iubite?

În timp ce se îndrepta spre superbul imobil în care locuiește, Matei Stratan a părut, un pic, pierdut. Pesemne că este, fără să exagerăm, cu gândul la ultimele evenimente ce s-au petrecut pe scena mondenă. Din câte se pare, ultima logodnă a fostei sale iube, pur și simplu l-a ”demolat”.

După ce a coborât din mașină, fiul lui Mr. Cash s-a îndreptat spre intrarea vilei vizibil îngândurat și a ținut să-și ascundă privirea, ce părea extrem de trisită, sub o pereche de ochelari. Până să intre pe poartă, și-a verificat corespondeța, apoi, s-a făcut nevăzut.(NU RATA: MĂDĂLINA GHENEA, PĂRĂSITĂ DE MILIARDARUL ITALIAN?! „SOCRUL” NU AR FI AVUT-O LA INIMĂ PE ROMÂNCĂ ȘI…)

Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea

Mădălina Ghenea s-a logodit a cincea oară!

După relațiile cu Gerard Butler, Philipp Plein, Matei Stratan și Vito Schnabel, Mădălina Ghenea a ”bifat” cea de-a 5-a logodnă. Așa cum v-am dezvăluit, în premieră, națională, AICI, după împăcarea cu simpaticul milionar italian Leonardo Maria Del Vecchio, sexoasa româncă a primit mult-așteptatul inel de logodnă.

Dacă până acum au încercat să-și țină povestea de dragoste ”la secret”, iar împăcarea s-a produs extrem de discret, de ziua milionarului italian, au apărut și primele dovezi care certifică faptul că Mădălina Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio sunt extrem de hotărâți să ducă relația la ”următorul nivel”.

După cum se poate observa și în fotografia cu cei doi, în care milionarul italian o ține la piept și o sărută tandru pe frunte pe sexoasa româncă, pe mâna acestuia este extrem de vizibilă bijuteria care dovedește că s-ar fi logodit în mare secret. Așa că nu este exclus ca, după trecerea crizei provocate de coronavirus, cei doi să facă marele anunț… mai exact data la care va avea loc mult-așteptata nuntă. Dar, până atunci, site-ul nr. 1 din România promite că o să vă țină la curent cu toate noutățile care vor apărea în relația lor.(NU RATA: SUFERĂ DUPĂ ”DIVORȚUL” DE MĂDĂLINA GHENEA! FIUL LUI MR. CASH A AJUNS SĂ…)

Mădălina Ghenea a primit inelul după ce s-a reîmpăcat cu iubi milionarul?!
Mădălina Ghenea a primit inelul
după ce s-a reîmpăcat cu iubi milionarul?!

Matei Stratan și Mădălina Ghenea, momente tensionate

În septembrie 2017, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, anunța că Mădălina Ghenea a decis să ia o ”pauză” în relaţia cu Matei Stratan, cu care are o fetiță. Cu trecerea timpului, ruptura părea se accentueze. “Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina în noiembrie 2017.  (VEZI AICI: INDICIILE SEPARĂRII!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...