Cât îl costă pe un milionar român să aibă bodyguard personal în club. “Băiatul se duce, îl ia de acasă și…”

Publicat: 04/07/2020 | 23:17

Se întâmplă și în România fix ca în celebrul film “The Bodyguard”, cu Kevin Costner și Whitney Houston în rolurile principale. Inclusiv la noi există personaje care, atunci când merg în club, solicită gardă de corp personală. CANCAN.RO vă prezintă în exclusivitate, cât îl costă pe un milionar să aibă parte de protecție non-stop, atunci când merge la distracție. Sumele nu sunt deloc de neglijat.

(VEZI AICI: BODYGUARD-UL MĂCELĂRIT DE CAMPIONUL GLORY BENNY ADEGBUYI RUPE TĂCEREA: ”MI-A DAT CU PICIORUL… NU-MI MAI ÎNCĂPEA CAPUL ÎNTR-O GĂLEATĂ!”)

“The Bodyguard” este un film american romantic-thriller cu Kevin Costner și Whitney Houston în centrul acțiunii. Celebrul actor interpretează rolul unui fost agent secret care este angajat ca gardă de corp pentru a o proteja pe Rachel Marron (Whitney Houston), o vedetă a muzicii ușoare, care este amenințată de un necunoscut. În România, filmul a avut premiera pe 23 aprilie 1993.

Afișul filmului „The Bodyguard”

Odată cu trecerea anilor, scenariul din film a ajuns o modă printre milionarii din întreaga lume. Cei din România nu fac nici ei excepție și, de o bună perioadă, când ies într-un local pentru a se distra merg flancați de cel puțin un bodyguard. Acesta are rolul să-l protejeze, indiferent de situație, pe care l-a angajat chiar și pentru câteva ore. Potrivit înțelegerii, ar trebui să sară și-n foc pentru omul care îl plătește.

(NU RATA: ANDRA, CU BODYGUARDUL LA SHOPPING!)

Sumele reale cu care sunt plătiți bodyguarzii milionarilor. “Depinde de notorietate, de dușmanii pe care îi ai!”

CANCAN.RO a aprofundat subiectul și a aflat sumele reale care se învârt în aceste cazuri. Acestea nu sunt deloc de neglijat și pot asigura un trai mai mult decât liniștit unui bodyguard bun, cu experiență și loial până în măduva oaselor celui care l-a angajat. Sumele și informațiile provin de la un personaj a cărui firmă fix cu asta se ocupă, anume securitatea VIP-urilor.

Milionarii nu se uită la bani când vine vorba de propria securitate
Milionarii nu se uită la bani când vine vorba de propria securitate

Deci, ca să fie totul clar. De regulă, un bodyguard angajat primește în jur de 1.200 de euro pe lună de la cel pe care trebuie să-l protejeze. Există, însă, și cazuri când diverși milionari, oameni de afaceri, vedete solicită o gardă de corp numai pentru o noapte în club. Aici sumele variază, între 100 și 150 de euro pe seară. Băiatul se duce, îl ia de acasă și în local stă lângă el non-stop, îl urmărește până și la toaletă”, ne-a declarat patronul firmei de securitate.

(CITEȘTE ȘI: BODYGUARDUL TERORIZAT DE „PABLO ESCOBAR AL ROMÂNIEI”, MĂRTURII ÎN LACRIMI: „A SCOS UN PISTOL ÎN PARCARE ŞI A ÎNCEPUT SĂ-L FLUTURE PE ACOLO, CĂ MĂ OMOARĂ!”)

Prețul se schimbă, însă, radical dacă soliciți un bodyguard la intrarea în club. “Aici, prețul este mai mare, fiind vorba de ceva imediat. Un băiat primește între 1.200 și 1.500 de lei pentru o seară. La fel, trebuie să stea lângă om, să-i asigure protecția, să fie mereu atent, cu ochii în patru. Totul depinde, însă, de notorietate și de dușmanii pe care îi ai”, ne-a mai mărturisit bărbatul ai cărui angajați chiar cu acest lucru se ocupă.

Există afaceriști care îi umilesc. “Au impresia că sunt sclavii lor!”

În continuare, patronul firmei de securitate ne-a dezvăluit că există și milionari fără bun simț, care au obiceiul să profite, pur și simplu, de cei care ar trebui să le asigure exclusiv securitatea. “Sunt așa-ziși șmecheri care îi umilesc. Îi trimit să le cumpere țigări, să le ia tampoane femeilor care se află cu ei la masă, care îi pun să facă pe șoferii…. Au impresia că ei sunt sclavii lor. Ceea ce nu este în regulă. Ei sunt luați doar pentru securitate, nu să le facă piața. Acum depinde cine acceptă asta. Eu și cu băieții mei, niciodată!”, ne-a spus, în încheiere, bărbatul care lucrează de ani buni în branșă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.