Andra, cu bodyguardul la shopping!

Publicat: 11/01/2019 | 23:00

Andra este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și una dintre cele mai bine plătite. Cântăreața își permite, așadar, să trăiască o viață fără griji. Când iese în oraș, vedeta este păzită mai ceva decât Angela Merkel. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul senzaționale cu soția celebrului prezentator TV Cătălin Măruță. (VEZI ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU BUSU)

Cum este o artistă de top, Andra, ca majoritatea celebrităților, nu merge neînsoțită în public. Tot timpul, la doar doi pași distanță, se află un bodyguard care-i asigură securitatea. (NU RATA, AICI: AMANTA FOTBALISTULUI ”DE NAȚIONALĂ” SARE LA GÂTUL SOȚIEI)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Andra în unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona de nord a Capitalei, acolo unde artista a ieșit la o scurtă sesiune de cumpărături. Și, așa cum era de așteptat, soția lui Cătălin Măruță era însoțită de omul de încredere care o veghează pas cu pas.

Bodyguardul a așteptat-o pe Andra la intrarea în magazin

După ce a retras bani dintr-un bancomat, sub atenta supraveghere a bodyguardului, artista a intrat într-un magazin în care se comercializează produse cosmetice. În timp ce Andra a cercetat aproape fiecare raft pe care se aflau cosmeticele, bodyguardul a așteptat, cuminte, la intrarea în magazin, dar cu ochii ațintiți la fiecare mișcare pe care o făcea cântăreața. (NU RATA, AICI: FOTOMODELA DE LA ”BRAVO, AI STIL” & IUBITUL FOTBALIST LA STEAUA AU FUGIT ÎN ”LUNĂ DE MIERE” ÎNAINTEA… NUNȚII!)

Andra, păzită mai ceva decât un demnitar

După îndelungatul periplu prin magazinul de beauty, Andra s-a îndreptat către un supermarket, de unde a făcut, cel mai probabil, mici cumpărături pentru casă. Imediat după ce vedeta a plătit produsele, bodyguardul a înșfăcat sacoșele și s-a îndreptat glonț către mașină, unde a lăsat cumpărăturile. (NU RATA, AICI: GIANI KIRIȚĂ E TERORIZAT DE HOȚI!)

Andra e păzită în permanență de un bodyguard

Andra și Cătălin Măruță, zece ani de căsnicie

La prima lor întâlnire, Andra nu-l vedea pe Cătălin Măruță ca pe bărbatul cu care să-și petreacă toată viața. Scânteia însă a apărut în 2005, când s-au revăzut la o emisiune. Prezentatorul TV mărturisea că a fost uimit să descopere cât de matură era Andra în ciuda faptului că avea doar 19 ani. (NU RATA, AICI: AM PĂTRUNS ÎN ”ÎNCHISOAREA TOXICOMANILOR”)

”Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou”, povestea, în urmă cu ceva timp, Cătălin Măruță. (CITEȘTE ȘI: DECIZIA LUATĂ DE CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, DUPĂ 10 ANI DE CĂSNICIE CU ANDRA! DA, E ADEVĂRAT)

Nuntă cu 600 de invitați

După câțiva ani de relație, Cătălin Măruţă (40 de ani) şi Andra (32 de ani) şi-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, pe 23 august 2008, chiar de ziua solistei, la Târgu-Jiu. La petrecere au participat aproape 600 de invitaţi. Artista a devenit oficial soția lui Cătălin Măruță pe 10 august 2008 atunci când a spus ”Da!” în fața ofițerului stării civile.

Anul acesta, la aniversarea celor 10 ani de la când au semnat certificatul de căsătorie, talentata artistă a publicat o poză de la cununia civilă, iar la descriere a mărturisit: “Cel mai fericit «DA» din viata mea! Acum 10 ani… @catalin_maruta ️”. Cătălin Măruță și Andra au împreună un băiețel și o fetiță, iar satisfacțiile sunt pe măsură!  (CITEȘTE ȘI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU GINA PISTOL DEZBRĂCATĂ, ÎN ANII 2000.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...