Imagini necenzurate cu Busu. Ce se întâmplă de fapt cu prezentatorul PROTV după ce părăsește platoul de filmare

Publicat: 10/01/2019 | 22:46

Îndrăgitul Florin Busuioc a revenit, de curând, pe micile ecrane, după ce a suferit un infarct, la începutul lui noiembrie 2018. Actorul prezintă din nou prognoza meteo și pare că încearcă să își trăiască fiecare zi din viață fără să mai privească în urmă, către momentele extrem de dificile prin care a trecut. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini necenzurate cu celebrul prezentator TV după ce părăsește platourile de filmare. (CITEȘTE ȘI: MILIARDARUL “NEGRILĂ”, RECLAMAT ÎN “DOSARUL” DISPARIȚIEI A 3 STICLE DE DOM PERIGNON LA NUBA!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Florin Busuioc în fața televiziunii din Pache Protopopescu. După ce și-a terminat programul, actorul, însoțit de o echipă de filmare a postului TV la care lucrează, s-a îndreptat spre unul dintre micuțele parcuri din zonă. Unde, după câteva minute de discuții, au realizat un scurt material video. Cum este un profesionist desăvârșit, Busu a mers la punct ochit, punct lovit, iar cameramanul cu care a realizat filmarea nu a trebuit să tragă mai multe duble. (NU RATA, AICI: S-A PRONUNȚAT DIVORȚUL ÎN SCANDALUL SEXUAL CARE A NĂUCIT ROMÂNIA)

După ce și-a terminat treaba, prezentatorul TV s-a îndreptat, agale, spre locuința sa. Pentru că nu stă departe de sediul televiziunii, din Pache Protopopescu, în mai puțin de cinci minute, Florin Busuioc a pășit în scara blocului în care locuiește. (NU RATA, AICI: I-AM AFLAT SECRETUL! UITE CUM S-A SUBȚIAT MICUTZU)

La finalul programului, Busu pleacă din sediul televiziunii din Pache Protopopescu

Fumatul, principalul vinovat pentru problemele de sănătate ale lui Busu?!

Surse medicale au susținut că fumatul excesiv l-ar fi adus pe Florin Busuioc în situația dramatică pe care a traversat-o. Cert este că vedeta PRO TV părea să fie un fumător înrăit înainte de infarct.

Florin Busuioc lăsa, în trecut, impresia că profită de fiecare ocazie pentru a trage câte un fum, indiferent că se afla în compania familiei, a prietenilor sau singur pe stradă. Alături de televiziune și teatru, fumatul era una dintre pasiunile sale. Numărul mare de țigări „savurate” zilnic i-ar fi provocat, în cele din urmă, probleme serioase îndrăgitului actor.

Medicii specialiști susțin, de altfel, că riscul cel mai important al consumului de tutun se răsfrânge asupra sistemului cardiovascular. Mai precis, fumatul este unul dintre cei mai importanți factori de declanșare a infarctului miocardic. (NU RATA, AICI:  CUNOSCUTA VEDETĂ DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI” A RENUNȚAT COMPLET LA HAINE ȘI…)

Recomandă tuturor să nu mai fumeze

”Dacă puteți să nu fumați, nu fumați. Fumam trei pachete pe zi. Nu era o plăcere, era un impuls, pentru gest și cine știe pentru ce altceva. (…) Nu am rămas cu nicio sechelă la cap, ăsta e marele câștig. Dacă dormeam, acolo eram, nu mă mai ridicam. Cred că o să am ceva mai multă grijă de mine, o să mă odihnesc ceva mai mult. Asta cu odihna la mine nu prea a funcționat. Tot timpul eram în priză, aveam ceva de făcut”a declarat Busu în emisiunea lui Cătălin Măruță, după ce a revenit la muncă. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...