Amanta fotbalistului ”de națională” sare la gâtul soției: ”N-are niciun drept să-mi zică spărgătoare de familii! Noi doi ne-am afișat la vedere, oficial…”

Publicat: 10/01/2019 | 22:52

Apar noi detalii legate de surprinzătorul divorț al fotbalistului ”de națională”. Ramona, femeia în brațele căreia Daminuță și-a găsit alinarea după ce s-a despărțit de soție, a făcut declarații năucitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.(CITEȘTE ȘI: MILIARDARUL “NEGRILĂ”, RECLAMAT ÎN “DOSARUL” DISPARIȚIEI A 3 STICLE DE DOM PERIGNON LA NUBA!)

Ramona Kokai, timișoreanca alături de care Cristian Daminuță a fost filmat în ipostaze tandre, cu ceva timp în urmă (VEZI AICI), a rupt tăcerea despre relația cu ex-jucătorul care a fost legitimat la Internazionale Milano. (VEZI ȘI: CUNOSCUTA VEDETĂ DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI” A RENUNȚAT COMPLET LA HAINE ȘI…)

Sexy-bruneta – care a recunoscut că, în trecut, ar fi avut o legătură cu vestitul cântăreț de muzică de petrecere Culiță Sterp – s-a dezlănțuit la adresa soției „răsfățatul fotbalului românesc”. (NU RATA, AICI: I-AM AFLAT SECRETUL! UITE CUM S-A SUBȚIAT MICUTZU)

”Da, este adevărat, am avut o relație cu Cristian Daminuță. Timp de cinci luni, noi ne-am afișat în mod oficial... Relația noastră a fost tot timpul la vedere, nu ne-am ferit. Noi doi ne-am afișat la vedere, oficial eram iubiți. Nu am fost amantă, am fost iubita lui. Iasmina (soția lui Daminuță, n.r.) nu avea niciun drept să vorbească despre relația pe care am avut-o cu Culiță Sterp.

N-are niciun drept să-mi zică spărgătoare de familii. Ea nu cunoaște situația. Eu nu am despărțit pe nimeni. Eu cu Cristian am avut o relație din aprilie până pe 29 august, când el a decis să se întoarcă la soția lui”, a declarat Ramona Kokai, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Iubita fotbalistului ”de națională” sare la gâtul soției

Cristian Daminuță, răsfățatul fotbalului

La doar 28 de ani, Cristian Daminuţă pare că şi-a încheiat socotelile cu fotbalul. În cariera sa, Cristian Daminuţă a fost legitimat la Poli Timişoara, Internazionale Milano, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon, Olimpia Satu Mare şi Abano Calcio.

El are trei  selecţii şi un gol marcat pentru România U17, dar şi patru meciuri disputate pentru România U19. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL DE LA NAȚIONALĂ DIVORȚEAZĂ, IAR NOI AM PUS MÂNA PE PROBA ADULTERULUI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...