Accident îngrozitor în Filipine. Avionul care transporta medici, un pacient și provizii medicale a luat foc! Nu există supraviețuitori

Publicat: 30/03/2020 | 20:25
Accident îngrozitor în Filipine. Avionul care transporta medici, un pacient și provizii medicale a luat foc! Nu există supraviețuitori

Un avion de mici dimensiuni care transporta medici și provizii medicale pentru lupta împotriva coronavirusului a izbucnit în flăcări imediat după ce decolase de pe un aeroport din Filipine.

Toate cele opt persoane aflate la bord au decedat. Aeronava deținută de Lionair, cu destinația Haneda, Japonia, a explodat în timpul decolării de pe aeroportul internațional Ninoy Aquino din Manila, Filipine, în jurul orei 20:00, scrie The New Daily.

Imaginile de la fața locului

Așa cum puteți vedea și în imagini flăcările devin din ce în ce mai mari, în timp ce echipajele de pompieri încearcă să le stingă cu spumă.

Zborul Lionair RPC 5880 transporta trei cadre medicale, trei membri ai echipajului de zbor, un pacient și un însoțitor, a declarat Richard Gordon, un senator și șeful Crucii Roșii din Filipine.

Într-o postare pe Twitter, el a descris incendiul care a izbucnit drept „enorm”.

„Din păcate, niciun pasager nu a supraviețuit accidentului”, potrviti Autorității Internaționale din Manila (MIAA) într-un comunicat.

Printre pasageri s-au numărat șase filipinezi, un american și un canadian. Pista a fost închisă și o anchetă a Autorității Civile de Aeronautică din Filipine se află în desfășurare, potrivit MIAA.

Citește și...