Acesta este cel mai mare regret al Petruței, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe. Ce și-au spus cei doi foști parteneri cu câteva ore înainte ca jurnalistul să moară

Publicat: 24/03/2018 | 17:08

Plecarea de pe această lume a lui Andrei Gheorghe a lăsat câte un gol în sufletul celor care l-au iubit și l-au apreciat. Petruța, fosta soție a jurnalistului, se numără printre persoanele care suferă enorm, mai ales că ei au rămas prieteni după divorț. În cadrul unui interviu emoționant, cea care i-a fost a doua parteneră oficială a dezvăluit care e regretul cu care va fi nevoită să trăiască până la sfârșitul zilelor.

Citește și: Mărturisiri dureroase după incinerarea lui Andrei Gheorghe: „Un război, măcel mediatic din clipa asta”

Petruţa Gheorghe a povestit în cadrul unei emisiuni că a vorbit la telefon cu fostul soț cu o seară înainte ca acesta să fie găsit fără suflare. Ea l-a simțit senin și împăcat cu viața în timpul ultimei conversații. La un moment dat, ea a dezvăluit că dacă ar fi avut ocazia să se mai întâlnească o dată i-ar fi spus că îl iubește.

Citește și: Reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române au reacționat dur după ce un preot a oficiat slujba de la incinerarea lui Andrei Gheorghe: „Sunt impostori”

„Vorbeam în fiecare zi. Şi am vorbit cu o seară înainte, se pregătea să vadă nişte filme cu Măriuca, una dintre fetele noastre. Era aşa senin şi împăcat. Era aşa de o vreme, era liniştit. Mi-a şi spus cu câteva zile înainte că se simte extraordinar de liniştit şi împăcat. Se văzuse şi cu prietenii noştri, cu care se simţise foarte bine. Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă când nu a răspuns la telefon şi am văzut că toate maşinile în garaj, el nu pleca niciodată fără maşină. Nu avea probleme medicale de care să fi ştiut, în schimb cred că i-au lipsit controalele anuale. Dacă ne-am mai fi întâlnit o dată cred că i-aş fi spus doar că îl iubesc, doar asta”, a declarat Petruţa Gheorghe pentru Antena 3.

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani

Citește și: Oana Zăvoranu, în doliu. A povestit discuția secretă pe care a avut-o cu Andrei Gheorghe: „Hai, lasă, vrăjeală cu mine”

 Andrei Gheorghe s-a stins din viață luni, 19 martie 2017. El a fost găsit prăbușit în baie în jurul orei 22:15 de omul care avea grijă de casa jurnalistului din Ilfov. Se pare că Andrei Gheorghe a suferit un stop cardio-respirator. El a fost descoperit mort la mai bine de 10 ore după ce a survenit decesul.
Citește și...