Home » Trending » Celebrul estetician al vedetelor a fost acuzat de uciderea unei paciente, iar acum a primit verdictul! Judecătorii din București au stabilit că…

Celebrul estetician al vedetelor a fost acuzat de uciderea unei paciente, iar acum a primit verdictul! Judecătorii din București au stabilit că…

De: I.D. 26/02/2020 | 23:32

Renert Gad, supranumit Winnetou, celebrul medic estetician al vedetelor, a ajuns, într-un final, la tribunal! La 10 ani de când o pacientă s-a stins în urma unei operații, chirurgul a câștigat un proces, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă toate detaliile.

(VEZI AICI:  CELEBRUL ESTETICIAN AL ”PĂPUŞICILOR” DIN SHOWBIZ PLĂTEA CÂTE 1.000-2.000 DE LEI PENTRU PROSTITUATE DE LUX)

Totul a început în 2010, când una dintre pacientele medicului a suferit o intervenție chirurgicală la sâni. Ulterior, tânăra a intrat în comă, după care s-a stins. Cazul a ajuns în instanță, dar Renert Gad, medicul de origine israeliană, a fost, recent, achitat, potrivit deciziei judecătorilor din București. În proces au fost citați ca inculpați SC Euroclinic Hospital SA, Rodica Cruțescu, Camelia Giuroiu și Renert Gad.

Achită pe inculpatul Renert Gad, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Lasă nesoluţionată acţiunea civilă exercitată împotriva inculpatului Renert Gad şi a părţilor responsabile”, au stabilit magistrații potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

“Condamnă pe…”

În schimb, Camelia Giuroiu și Rodica Cruțescu, cele care au operat-o pe tânără, au fost condamnate. Ca, de altfel, și clinica unde tânăra amintită mai sus a suferit intervenția chirurgicală.

Condamnă pe inculpata Giuroiu Camela la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Suspendă condiţionat executarea pedepsei pe un termen de încercare de 5 ani, care începe să curgă de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Condamnă pe inculpata Cruțescu Rodica la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, suspendă condiţionat executarea pedepsei de 2 ani şi 6 luni închisoare pe un termen de încercare de 4 ani şi 6 luni, care începe să curgă de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, au stabilit magistrații.

(CITEȘTE ȘI: FABULOSUL WINNETOU A AGĂŢAT PE PLAJĂ CUM SCRIE LA MANUAL)

Daune de mii de euro!

Asta nu este însă tot! Instanța a tăiat, pur și simplu, în carne vie. “Condamnă pe inculpata EUROCLINIC HOSPITAL S.A. la pedeapsa de 100.000 lei amendă pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Admite în parte acţiunile civile formulate de părţile civile Băncilă Radu Octav, Băncilă Andrei, Anton Paul şi Anton Aurelia. Obligă în solidar pe inculpatele Giuroiu Camelia, în solidar cu partea responsabilă civilmente EUROCLINIC HOSPITAL SA, Cruțescu Rodica, în solidar cu părţile responsabile civilmente EUROINS ROMANIA ASIGURARE-REASIGURARE SA (în limita sumei de 62.000 euro, conform poliţei de asigurare MD, nr. 0014109/05.01.2010) şi EUROCLINIC HOSPITAL SA, respectiv pe inculpata EUROCLINIC HOSPITAL SA, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA (în limita sumei de 98.000 euro, conform poliţei de asigurare seria G, nr. 766409/19.03.2010) la plata următoarelor sume cu titlu de daune materiale:

– părţii civile BĂNCILĂ RADU OCTAV suma de 23.160 lei;

– părţii civile BĂNCILĂ ANDREI sumele de 15.800 euro (echivalentul în lei la cursul BNR de la data plăţii) şi 350 euro (echivalentul în lei la cursul BNR de la data plăţii) sub formă de prestaţie periodică lunară de la data pronunţării până la împlinirea vârstei de 18 ani, respectiv de 23 de ani, dacă se află în continuarea studiilor, dar nu mai târziu de intervenirea unei cauze legale de stingere a obligaţiei”, au stabilit magistrații.

(NU RATA: ”REȚEAUA” CĂMĂTARILOR DE LUX)

Decizia finală a instanței

Obligă în solidar pe inculpatele Giuroiu Camelia, în solidar cu partea responsabilă civilmente EUROCLINIC HOSPITAL SA, Cruțescu Rodica, în solidar cu partea responsabilă civilmente EUROCLINIC HOSPITAL SA, respectiv pe inculpata EUROCLINIC HOSPITAL SA, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA (în limita sumei de 98.000 euro, conform poliţei de asigurare seria G, nr. 766409/19.03.2010) la plata următoarelor sume, prin echivalent în lei la cursul BNR de la data plăţii, cu titlu de daune morale:

– părţii civile BĂNCILĂ RADU OCTAV suma de 83.000 euro;

– părţii civile BĂNCILĂ ANDREI suma de 80.000 euro;

– părţii civile ANTON PAUL suma de 30.000 euro;

– părţii civile ANTON AURELIA suma de 30.000 euro;

În baza art. 274 alin. 1 şi 3 C.proc. pen. obligă pe inculpatele GIUROIU CAMELIA, în solidar cu partea responsabilă civilmente EUROCLINIC HOSPITAL SA, CRUŢESCU RODICA, în solidar cu părţile responsabile civilmente EUROINS ROMANIA ASIGURARE-REASIGURARE SA (în limita sumei de 62.000 euro, conform poliţei de asigurare MD, nr. 0014109/05.01.2010) şi EUROCLINIC HOSPITAL SA, respectiv pe inculpata EUROCLINIC HOSPITAL SA, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA (în limita sumei de 98.000 euro, conform poliţei de asigurare seria G, nr. 766409/19.03.2010) la plata către stat a sumei de 15.000 lei, în cuantum de 5.000 de lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare”, a stabilit, în final, instanța.

(VEZI AICI: I-AU REDESCHIS LUI WINNETOU DOSARUL PENTRU CRIMĂ)

Tragedia din 2010: a intrat în comă și s-a stins

O operație ce părea simplă a dat naștere unor complicații, iar pacienta, care suferise un lifting, a decedat. Se întâmpla în 2010, iar la intervenția chirurgicală au participat mai mulți medici, între care și Renert Gad. Familia Adrianei Băncilă, femeia care a murit, a încercat, ani de-a rândul, să afle adevărul despre tragedie.

În 2004, soţia mea, Adriana, l-a născut pe Andrei, iar din 2009 a început să meargă la sală. Acolo l-a cunoscut pe doctorul Renert Gad. Acest medic i-a băgat în cap să se opereze, iar când a venit acasă mi-a spus că cel mai frumos cadou pe care i-l pot face de Crăciun este această operaţie de lifting al sânilor. N-am putut s-o refuz, chiar dacă operaţia costa 4.000 de euro”, mărturisea, în 2012, Radu Băncilă, soţul femeii.

Adriana a fost programată pentru operaţie în 22 decembrie 2010, dar lucrurile n-au decurs deloc aşa cum anticipaseră medicii. La nici 12 ore de la intervenţie, starea femeii s-a înrăutăţit. A suferit cinci stopuri cardiace şi a intrat în comă profundă. A fost ţinută artificial în viaţă până pe 31 decembrie 2011, când medicii au constatat decesul.

De atunci, Radu Băncilă s-a zbătut să-i aducă în faţa judecătorilor pe cei pe care îi considera vinovaţi de moartea Adrianei. Aceasta lăsase în urma ei un soț îndurerat şi un băieţel care avea atunci șase ani. Ancheta procurorilor avea însă, în prima fază, să-l exonereze pe ”Winnetou”. Dosarul a fost clasat, iar medicului estetician i s-a permis să profeseze fără nicio problemă.

(CITEȘTE ȘI: BIANCA, VEDETĂ PE INSTAGRAM, A FOST UCISĂ DE IUBITUL EI)

La aproape cinci ani de când Adriana a fost înmormântată, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a cerut însă, peste noapte, redeschiderea cazului, lucru validat de către judecători: ”În temeiul art. 335 alin. 4 Cod procedură penală, confirmă redeschiderea urmăririi penale faţă de inculpatul Renert Gad-Ofir în dosarul nr. 291/P/2011 cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”.

Hotărârea l-a bulversat pe medicul estetician. ”Sincer, nu înţeleg de ce se întâmplă asta! Nu mă simt cu nimic vinovat. În acea operaţie, eu am fost doar mâna a doua. Femeia respectivă a intrat a doua zi în comă. Eu doar am recomandat-o doctorului care a operat-o. Sunt bulversat. Prima oară s-a dat neînceperea urmăririi penale şi sper ca şi acum să fie la fel”, a declarat Renert Gad, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Lista pacientelor faimoase ale lui ”Winnetou”

În ciuda trecutului său umbrit de moartea Adrianei Băncilă, doctorul israelian a câştigat încrederea mai multor femei cunoscute din România, care au apelat la el pentru diferite intervenţii estetice. Printre acestea se află:

– realizatoarea TV Teo Trandafir;

– agentul de jucători Anamaria Prodan;

– Nicoleta, partenera de viaţă a lui Romică Ţociu;

– fosta prezentatoare TV Catrinel Sandu

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin gând nu-ți trece asta:
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Klaus Iohannis a dat lovitura pe scena politică! Adevărul din spatele mega scandalului din Guvern:
Klaus Iohannis a dat lovitura pe scena politică! Adevărul din spatele mega scandalului din Guvern:...
Eliminare surpriză la Survivor România. Cine a ieșit din competiție: scandal după eliminare
Eliminare surpriză la Survivor România. Cine a ieșit din competiție: scandal după eliminare
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
ADEVĂRUL despre familia lui Culiță Sterp. Nu au fost dintotdeauna bogați. Ce s-a întâmplat când tatăl lui a plecat de acasă: „Era iarnă, era frig..”
ADEVĂRUL despre familia lui Culiță Sterp. Nu au fost dintotdeauna bogați. Ce s-a întâmplat când...
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Horoscop SPECIAL. Care sunt, de fapt, cele mai norocoase zodii
Horoscop SPECIAL. Care sunt, de fapt, cele mai norocoase zodii
Cine era băiatul de 13 ani care a participat la înmormântarea Prinţului Philip
Cine era băiatul de 13 ani care a participat la înmormântarea Prinţului Philip
Dragoste dincolo de moarte. Decizia radicală a Reginei după funeraliile Prințului Philip
Dragoste dincolo de moarte. Decizia radicală a Reginei după funeraliile Prințului Philip
Scopul tău în viață în funcție de zodie
Scopul tău în viață în funcție de zodie
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest an
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest...
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
Ce decizie radicală a luat soția lui Schumacher după ce a rămas fără bani de tratament! Anunțul făcut
Ce decizie radicală a luat soția lui Schumacher după ce a rămas fără bani de...
Se ridică restricțiile în România! Ministerul Sănătății a dat cea mai bună veste a momentului. Când se va întâmpla
Se ridică restricțiile în România! Ministerul Sănătății a dat cea mai bună veste a momentului....
Boala secolului care te ”arde” pe interior. Cei care ajung în acest punct abandonează lupta
Boala secolului care te ”arde” pe interior. Cei care ajung în acest punct abandonează lupta
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este incredibil
Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este...
Culiță Sterp, momente șocante la Survivor România. Poliția a venit în junglă după el
Culiță Sterp, momente șocante la Survivor România. Poliția a venit în junglă după el
Medicul legist al cazului de la Piteşti: Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat
Medicul legist al cazului de la Piteşti: Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat
Blestemul nucului. Ce se întâmplă dacă plantezi un nuc. Este mai rău decât vă imaginaţi
Blestemul nucului. Ce se întâmplă dacă plantezi un nuc. Este mai rău decât vă imaginaţi
Valentina Pelinel, din nou însărcinată?! Cristi Borcea aruncă bomba: ”Al zecelea și gata”
Valentina Pelinel, din nou însărcinată?! Cristi Borcea aruncă bomba: ”Al zecelea și gata”
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce urmează e ULUITOR
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea mic pentru formele ei generoase
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
Becali nu se uită la bani! Cadoul de 300 000 de euro pe care i l-a luat fetei sale
Becali nu se uită la bani! Cadoul de 300 000 de euro pe care i...
Alexandra Stan a făcut-o din nou: A ales o ținută transparentă pe sub care nu purta nimic! Imaginea interzisă minorilor a apărut pe net
Alexandra Stan a făcut-o din nou: A ales o ținută transparentă pe sub care nu...
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor...
A venit sfârşitul motoarelor diesel în România. Şi motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren
A venit sfârşitul motoarelor diesel în România. Şi motoarele pe benzină pierd tot mai mult...
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat în colaborare cu o companie foarte cunoscută
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat...
Cătălin Măruță, adevărata părere despre Jador! „L-am avut invitat la emisiune, mă enerva, a avut o atitudine...”
Cătălin Măruță, adevărata părere despre Jador! „L-am avut invitat la emisiune, mă enerva, a avut...
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Volvo V90 nu este accesibil pentru români nici după 500.000 de km. Motivul este incredibil
Volvo V90 nu este accesibil pentru români nici după 500.000 de km. Motivul este incredibil