Home » Trending » Celebrul estetician al vedetelor a fost acuzat de uciderea unei paciente, iar acum a primit verdictul! Judecătorii din București au stabilit că…

Celebrul estetician al vedetelor a fost acuzat de uciderea unei paciente, iar acum a primit verdictul! Judecătorii din București au stabilit că…

De: I.D. 26/02/2020 | 23:32

Renert Gad, supranumit Winnetou, celebrul medic estetician al vedetelor, a ajuns, într-un final, la tribunal! La 10 ani de când o pacientă s-a stins în urma unei operații, chirurgul a câștigat un proces, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă toate detaliile.

(VEZI AICI:  CELEBRUL ESTETICIAN AL ”PĂPUŞICILOR” DIN SHOWBIZ PLĂTEA CÂTE 1.000-2.000 DE LEI PENTRU PROSTITUATE DE LUX)

Totul a început în 2010, când una dintre pacientele medicului a suferit o intervenție chirurgicală la sâni. Ulterior, tânăra a intrat în comă, după care s-a stins. Cazul a ajuns în instanță, dar Renert Gad, medicul de origine israeliană, a fost, recent, achitat, potrivit deciziei judecătorilor din București. În proces au fost citați ca inculpați SC Euroclinic Hospital SA, Rodica Cruțescu, Camelia Giuroiu și Renert Gad.

Achită pe inculpatul Renert Gad, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Lasă nesoluţionată acţiunea civilă exercitată împotriva inculpatului Renert Gad şi a părţilor responsabile”, au stabilit magistrații potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

“Condamnă pe…”

În schimb, Camelia Giuroiu și Rodica Cruțescu, cele care au operat-o pe tânără, au fost condamnate. Ca, de altfel, și clinica unde tânăra amintită mai sus a suferit intervenția chirurgicală.

Condamnă pe inculpata Giuroiu Camela la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Suspendă condiţionat executarea pedepsei pe un termen de încercare de 5 ani, care începe să curgă de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Condamnă pe inculpata Cruțescu Rodica la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, suspendă condiţionat executarea pedepsei de 2 ani şi 6 luni închisoare pe un termen de încercare de 4 ani şi 6 luni, care începe să curgă de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, au stabilit magistrații.

(CITEȘTE ȘI: FABULOSUL WINNETOU A AGĂŢAT PE PLAJĂ CUM SCRIE LA MANUAL)

Daune de mii de euro!

Asta nu este însă tot! Instanța a tăiat, pur și simplu, în carne vie. “Condamnă pe inculpata EUROCLINIC HOSPITAL S.A. la pedeapsa de 100.000 lei amendă pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Admite în parte acţiunile civile formulate de părţile civile Băncilă Radu Octav, Băncilă Andrei, Anton Paul şi Anton Aurelia. Obligă în solidar pe inculpatele Giuroiu Camelia, în solidar cu partea responsabilă civilmente EUROCLINIC HOSPITAL SA, Cruțescu Rodica, în solidar cu părţile responsabile civilmente EUROINS ROMANIA ASIGURARE-REASIGURARE SA (în limita sumei de 62.000 euro, conform poliţei de asigurare MD, nr. 0014109/05.01.2010) şi EUROCLINIC HOSPITAL SA, respectiv pe inculpata EUROCLINIC HOSPITAL SA, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA (în limita sumei de 98.000 euro, conform poliţei de asigurare seria G, nr. 766409/19.03.2010) la plata următoarelor sume cu titlu de daune materiale:

– părţii civile BĂNCILĂ RADU OCTAV suma de 23.160 lei;

– părţii civile BĂNCILĂ ANDREI sumele de 15.800 euro (echivalentul în lei la cursul BNR de la data plăţii) şi 350 euro (echivalentul în lei la cursul BNR de la data plăţii) sub formă de prestaţie periodică lunară de la data pronunţării până la împlinirea vârstei de 18 ani, respectiv de 23 de ani, dacă se află în continuarea studiilor, dar nu mai târziu de intervenirea unei cauze legale de stingere a obligaţiei”, au stabilit magistrații.

(NU RATA: ”REȚEAUA” CĂMĂTARILOR DE LUX)

Decizia finală a instanței

Obligă în solidar pe inculpatele Giuroiu Camelia, în solidar cu partea responsabilă civilmente EUROCLINIC HOSPITAL SA, Cruțescu Rodica, în solidar cu partea responsabilă civilmente EUROCLINIC HOSPITAL SA, respectiv pe inculpata EUROCLINIC HOSPITAL SA, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA (în limita sumei de 98.000 euro, conform poliţei de asigurare seria G, nr. 766409/19.03.2010) la plata următoarelor sume, prin echivalent în lei la cursul BNR de la data plăţii, cu titlu de daune morale:

– părţii civile BĂNCILĂ RADU OCTAV suma de 83.000 euro;

– părţii civile BĂNCILĂ ANDREI suma de 80.000 euro;

– părţii civile ANTON PAUL suma de 30.000 euro;

– părţii civile ANTON AURELIA suma de 30.000 euro;

În baza art. 274 alin. 1 şi 3 C.proc. pen. obligă pe inculpatele GIUROIU CAMELIA, în solidar cu partea responsabilă civilmente EUROCLINIC HOSPITAL SA, CRUŢESCU RODICA, în solidar cu părţile responsabile civilmente EUROINS ROMANIA ASIGURARE-REASIGURARE SA (în limita sumei de 62.000 euro, conform poliţei de asigurare MD, nr. 0014109/05.01.2010) şi EUROCLINIC HOSPITAL SA, respectiv pe inculpata EUROCLINIC HOSPITAL SA, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA (în limita sumei de 98.000 euro, conform poliţei de asigurare seria G, nr. 766409/19.03.2010) la plata către stat a sumei de 15.000 lei, în cuantum de 5.000 de lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare”, a stabilit, în final, instanța.

(VEZI AICI: I-AU REDESCHIS LUI WINNETOU DOSARUL PENTRU CRIMĂ)

Tragedia din 2010: a intrat în comă și s-a stins

O operație ce părea simplă a dat naștere unor complicații, iar pacienta, care suferise un lifting, a decedat. Se întâmpla în 2010, iar la intervenția chirurgicală au participat mai mulți medici, între care și Renert Gad. Familia Adrianei Băncilă, femeia care a murit, a încercat, ani de-a rândul, să afle adevărul despre tragedie.

În 2004, soţia mea, Adriana, l-a născut pe Andrei, iar din 2009 a început să meargă la sală. Acolo l-a cunoscut pe doctorul Renert Gad. Acest medic i-a băgat în cap să se opereze, iar când a venit acasă mi-a spus că cel mai frumos cadou pe care i-l pot face de Crăciun este această operaţie de lifting al sânilor. N-am putut s-o refuz, chiar dacă operaţia costa 4.000 de euro”, mărturisea, în 2012, Radu Băncilă, soţul femeii.

Adriana a fost programată pentru operaţie în 22 decembrie 2010, dar lucrurile n-au decurs deloc aşa cum anticipaseră medicii. La nici 12 ore de la intervenţie, starea femeii s-a înrăutăţit. A suferit cinci stopuri cardiace şi a intrat în comă profundă. A fost ţinută artificial în viaţă până pe 31 decembrie 2011, când medicii au constatat decesul.

De atunci, Radu Băncilă s-a zbătut să-i aducă în faţa judecătorilor pe cei pe care îi considera vinovaţi de moartea Adrianei. Aceasta lăsase în urma ei un soț îndurerat şi un băieţel care avea atunci șase ani. Ancheta procurorilor avea însă, în prima fază, să-l exonereze pe ”Winnetou”. Dosarul a fost clasat, iar medicului estetician i s-a permis să profeseze fără nicio problemă.

(CITEȘTE ȘI: BIANCA, VEDETĂ PE INSTAGRAM, A FOST UCISĂ DE IUBITUL EI)

La aproape cinci ani de când Adriana a fost înmormântată, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a cerut însă, peste noapte, redeschiderea cazului, lucru validat de către judecători: ”În temeiul art. 335 alin. 4 Cod procedură penală, confirmă redeschiderea urmăririi penale faţă de inculpatul Renert Gad-Ofir în dosarul nr. 291/P/2011 cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”.

Hotărârea l-a bulversat pe medicul estetician. ”Sincer, nu înţeleg de ce se întâmplă asta! Nu mă simt cu nimic vinovat. În acea operaţie, eu am fost doar mâna a doua. Femeia respectivă a intrat a doua zi în comă. Eu doar am recomandat-o doctorului care a operat-o. Sunt bulversat. Prima oară s-a dat neînceperea urmăririi penale şi sper ca şi acum să fie la fel”, a declarat Renert Gad, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Lista pacientelor faimoase ale lui ”Winnetou”

În ciuda trecutului său umbrit de moartea Adrianei Băncilă, doctorul israelian a câştigat încrederea mai multor femei cunoscute din România, care au apelat la el pentru diferite intervenţii estetice. Printre acestea se află:

– realizatoarea TV Teo Trandafir;

– agentul de jucători Anamaria Prodan;

– Nicoleta, partenera de viaţă a lui Romică Ţociu;

– fosta prezentatoare TV Catrinel Sandu

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
INCENDIAR! O mare vedetă, dezvăluiri despre Mădălina Ghenea: ”Nimeni n-a reuşit asta”
INCENDIAR! O mare vedetă, dezvăluiri despre Mădălina Ghenea: ”Nimeni n-a reuşit asta”
FOTO. Vica, în costum de baie animal print! Cum arată la 47 de ani fosta balerină
FOTO. Vica, în costum de baie animal print! Cum arată la 47 de ani fosta...
STRUȚOCĂMILĂ? Copia din Transnistria a Humvee-ului american
STRUȚOCĂMILĂ? Copia din Transnistria a Humvee-ului american
Tania Budi, ca o adolescentă la 54 de ani. Cum arată vedeta acum
Tania Budi, ca o adolescentă la 54 de ani. Cum arată vedeta acum
Pâinea la care nu trebuie să renunți dacă vrei să slăbești
Pâinea la care nu trebuie să renunți dacă vrei să slăbești
Efectele secundare ASCUNSE ale consumului de VIN! E știut de SECOLE de FRANCEZI!
Efectele secundare ASCUNSE ale consumului de VIN! E știut de SECOLE de FRANCEZI!
Șoc total la 20 de km de SULINA! Au venit cu RACHETELE. Este alertă maximă în România
Șoc total la 20 de km de SULINA! Au venit cu RACHETELE. Este alertă maximă...
Câți bani câștigă lunar actrița Carmen Tănase: „Nu vreau doar să supraviețuiesc!”
Câți bani câștigă lunar actrița Carmen Tănase: „Nu vreau doar să supraviețuiesc!”
BANCUL ZILEI: Un tip căsătorit are o noapte nebună cu sexy-secretara: “Ia uite, dragă, ce mi-a făcut…”
BANCUL ZILEI: Un tip căsătorit are o noapte nebună cu sexy-secretara: “Ia uite, dragă, ce...
O femeie a găsit o sticlă de apă pe capota mașinii! A aflat ce însemnă, de fapt, și a rămas mască
O femeie a găsit o sticlă de apă pe capota mașinii! A aflat ce însemnă,...
Dacă iubita ta are asta în telefon, sigur te înșală! Poți verifica rapid
Dacă iubita ta are asta în telefon, sigur te înșală! Poți verifica rapid
Putin, reacţie după glumele liderilor G7: Ei ar arăta
Putin, reacţie după glumele liderilor G7: Ei ar arăta "dezgustător" dezbrăcaţi
L-AU ARESTAT chiar acum. Este cutremur total la Moscova. Tocmai a fost pus SUB ACUZARE!
L-AU ARESTAT chiar acum. Este cutremur total la Moscova. Tocmai a fost pus SUB ACUZARE!
Bomba despre Cristi Borcea. Își poate face echipă de fotbal
Bomba despre Cristi Borcea. Își poate face echipă de fotbal
Cadoul șocant primit de fetița unei actrițe care a refuzat avansurile sexuale ale unui mare regizor
Cadoul șocant primit de fetița unei actrițe care a refuzat avansurile sexuale ale unui mare...
ANAF pune tunurile pe români! Peste 200 de persoane, luate deja în vizor. Încep controalele
ANAF pune tunurile pe români! Peste 200 de persoane, luate deja în vizor. Încep controalele
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la masă!
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la...
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul a fost filmat și postat pe net
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul...
Unde se cazează Andreea Bănică de fiecare dată când merge la mare. Răspunsul neașteptat dat fanilor care o asaltează cu întrebări în online
Unde se cazează Andreea Bănică de fiecare dată când merge la mare. Răspunsul neașteptat dat...
Un român plătea rata la casă 856.64 de lei în 2017. Ce mesaj a primit de la bancă în iunie 2022, după ce ROBOR a explodat
Un român plătea rata la casă 856.64 de lei în 2017. Ce mesaj a primit...
Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei
Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei
Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Mamaia
Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Mamaia
Un lucru bizar s-a întâmplat cu o flotă de mașini autonome, fără șofer la bord
Un lucru bizar s-a întâmplat cu o flotă de mașini autonome, fără șofer la bord