Home » Trending » Celebrul estetician al vedetelor a fost acuzat de uciderea unei paciente, iar acum a primit verdictul! Judecătorii din București au stabilit că…

Celebrul estetician al vedetelor a fost acuzat de uciderea unei paciente, iar acum a primit verdictul! Judecătorii din București au stabilit că…

De: I.D. 26/02/2020 | 23:32

Renert Gad, supranumit Winnetou, celebrul medic estetician al vedetelor, a ajuns, într-un final, la tribunal! La 10 ani de când o pacientă s-a stins în urma unei operații, chirurgul a câștigat un proces, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă toate detaliile.

(VEZI AICI:  CELEBRUL ESTETICIAN AL ”PĂPUŞICILOR” DIN SHOWBIZ PLĂTEA CÂTE 1.000-2.000 DE LEI PENTRU PROSTITUATE DE LUX)

Totul a început în 2010, când una dintre pacientele medicului a suferit o intervenție chirurgicală la sâni. Ulterior, tânăra a intrat în comă, după care s-a stins. Cazul a ajuns în instanță, dar Renert Gad, medicul de origine israeliană, a fost, recent, achitat, potrivit deciziei judecătorilor din București. În proces au fost citați ca inculpați SC Euroclinic Hospital SA, Rodica Cruțescu, Camelia Giuroiu și Renert Gad.

Achită pe inculpatul Renert Gad, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Lasă nesoluţionată acţiunea civilă exercitată împotriva inculpatului Renert Gad şi a părţilor responsabile”, au stabilit magistrații potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

“Condamnă pe…”

În schimb, Camelia Giuroiu și Rodica Cruțescu, cele care au operat-o pe tânără, au fost condamnate. Ca, de altfel, și clinica unde tânăra amintită mai sus a suferit intervenția chirurgicală.

Condamnă pe inculpata Giuroiu Camela la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Suspendă condiţionat executarea pedepsei pe un termen de încercare de 5 ani, care începe să curgă de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Condamnă pe inculpata Cruțescu Rodica la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, suspendă condiţionat executarea pedepsei de 2 ani şi 6 luni închisoare pe un termen de încercare de 4 ani şi 6 luni, care începe să curgă de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, au stabilit magistrații.

(CITEȘTE ȘI: FABULOSUL WINNETOU A AGĂŢAT PE PLAJĂ CUM SCRIE LA MANUAL)

Daune de mii de euro!

Asta nu este însă tot! Instanța a tăiat, pur și simplu, în carne vie. “Condamnă pe inculpata EUROCLINIC HOSPITAL S.A. la pedeapsa de 100.000 lei amendă pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Admite în parte acţiunile civile formulate de părţile civile Băncilă Radu Octav, Băncilă Andrei, Anton Paul şi Anton Aurelia. Obligă în solidar pe inculpatele Giuroiu Camelia, în solidar cu partea responsabilă civilmente EUROCLINIC HOSPITAL SA, Cruțescu Rodica, în solidar cu părţile responsabile civilmente EUROINS ROMANIA ASIGURARE-REASIGURARE SA (în limita sumei de 62.000 euro, conform poliţei de asigurare MD, nr. 0014109/05.01.2010) şi EUROCLINIC HOSPITAL SA, respectiv pe inculpata EUROCLINIC HOSPITAL SA, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA (în limita sumei de 98.000 euro, conform poliţei de asigurare seria G, nr. 766409/19.03.2010) la plata următoarelor sume cu titlu de daune materiale:

– părţii civile BĂNCILĂ RADU OCTAV suma de 23.160 lei;

– părţii civile BĂNCILĂ ANDREI sumele de 15.800 euro (echivalentul în lei la cursul BNR de la data plăţii) şi 350 euro (echivalentul în lei la cursul BNR de la data plăţii) sub formă de prestaţie periodică lunară de la data pronunţării până la împlinirea vârstei de 18 ani, respectiv de 23 de ani, dacă se află în continuarea studiilor, dar nu mai târziu de intervenirea unei cauze legale de stingere a obligaţiei”, au stabilit magistrații.

(NU RATA: ”REȚEAUA” CĂMĂTARILOR DE LUX)

Decizia finală a instanței

Obligă în solidar pe inculpatele Giuroiu Camelia, în solidar cu partea responsabilă civilmente EUROCLINIC HOSPITAL SA, Cruțescu Rodica, în solidar cu partea responsabilă civilmente EUROCLINIC HOSPITAL SA, respectiv pe inculpata EUROCLINIC HOSPITAL SA, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA (în limita sumei de 98.000 euro, conform poliţei de asigurare seria G, nr. 766409/19.03.2010) la plata următoarelor sume, prin echivalent în lei la cursul BNR de la data plăţii, cu titlu de daune morale:

– părţii civile BĂNCILĂ RADU OCTAV suma de 83.000 euro;

– părţii civile BĂNCILĂ ANDREI suma de 80.000 euro;

– părţii civile ANTON PAUL suma de 30.000 euro;

– părţii civile ANTON AURELIA suma de 30.000 euro;

În baza art. 274 alin. 1 şi 3 C.proc. pen. obligă pe inculpatele GIUROIU CAMELIA, în solidar cu partea responsabilă civilmente EUROCLINIC HOSPITAL SA, CRUŢESCU RODICA, în solidar cu părţile responsabile civilmente EUROINS ROMANIA ASIGURARE-REASIGURARE SA (în limita sumei de 62.000 euro, conform poliţei de asigurare MD, nr. 0014109/05.01.2010) şi EUROCLINIC HOSPITAL SA, respectiv pe inculpata EUROCLINIC HOSPITAL SA, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA (în limita sumei de 98.000 euro, conform poliţei de asigurare seria G, nr. 766409/19.03.2010) la plata către stat a sumei de 15.000 lei, în cuantum de 5.000 de lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare”, a stabilit, în final, instanța.

(VEZI AICI: I-AU REDESCHIS LUI WINNETOU DOSARUL PENTRU CRIMĂ)

Tragedia din 2010: a intrat în comă și s-a stins

O operație ce părea simplă a dat naștere unor complicații, iar pacienta, care suferise un lifting, a decedat. Se întâmpla în 2010, iar la intervenția chirurgicală au participat mai mulți medici, între care și Renert Gad. Familia Adrianei Băncilă, femeia care a murit, a încercat, ani de-a rândul, să afle adevărul despre tragedie.

În 2004, soţia mea, Adriana, l-a născut pe Andrei, iar din 2009 a început să meargă la sală. Acolo l-a cunoscut pe doctorul Renert Gad. Acest medic i-a băgat în cap să se opereze, iar când a venit acasă mi-a spus că cel mai frumos cadou pe care i-l pot face de Crăciun este această operaţie de lifting al sânilor. N-am putut s-o refuz, chiar dacă operaţia costa 4.000 de euro”, mărturisea, în 2012, Radu Băncilă, soţul femeii.

Adriana a fost programată pentru operaţie în 22 decembrie 2010, dar lucrurile n-au decurs deloc aşa cum anticipaseră medicii. La nici 12 ore de la intervenţie, starea femeii s-a înrăutăţit. A suferit cinci stopuri cardiace şi a intrat în comă profundă. A fost ţinută artificial în viaţă până pe 31 decembrie 2011, când medicii au constatat decesul.

De atunci, Radu Băncilă s-a zbătut să-i aducă în faţa judecătorilor pe cei pe care îi considera vinovaţi de moartea Adrianei. Aceasta lăsase în urma ei un soț îndurerat şi un băieţel care avea atunci șase ani. Ancheta procurorilor avea însă, în prima fază, să-l exonereze pe ”Winnetou”. Dosarul a fost clasat, iar medicului estetician i s-a permis să profeseze fără nicio problemă.

(CITEȘTE ȘI: BIANCA, VEDETĂ PE INSTAGRAM, A FOST UCISĂ DE IUBITUL EI)

La aproape cinci ani de când Adriana a fost înmormântată, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a cerut însă, peste noapte, redeschiderea cazului, lucru validat de către judecători: ”În temeiul art. 335 alin. 4 Cod procedură penală, confirmă redeschiderea urmăririi penale faţă de inculpatul Renert Gad-Ofir în dosarul nr. 291/P/2011 cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”.

Hotărârea l-a bulversat pe medicul estetician. ”Sincer, nu înţeleg de ce se întâmplă asta! Nu mă simt cu nimic vinovat. În acea operaţie, eu am fost doar mâna a doua. Femeia respectivă a intrat a doua zi în comă. Eu doar am recomandat-o doctorului care a operat-o. Sunt bulversat. Prima oară s-a dat neînceperea urmăririi penale şi sper ca şi acum să fie la fel”, a declarat Renert Gad, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Lista pacientelor faimoase ale lui ”Winnetou”

În ciuda trecutului său umbrit de moartea Adrianei Băncilă, doctorul israelian a câştigat încrederea mai multor femei cunoscute din România, care au apelat la el pentru diferite intervenţii estetice. Printre acestea se află:

– realizatoarea TV Teo Trandafir;

– agentul de jucători Anamaria Prodan;

– Nicoleta, partenera de viaţă a lui Romică Ţociu;

– fosta prezentatoare TV Catrinel Sandu

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Rivalul lui David Popovici, discurs superb despre sportivul român: ”Este fantastic, un geniu nebun”
Rivalul lui David Popovici, discurs superb despre sportivul român: ”Este fantastic, un geniu nebun”
FOTO. Andreea Mantea, în costum de baie! Și-a arătat bustul generos
FOTO. Andreea Mantea, în costum de baie! Și-a arătat bustul generos
Cele mai bune SUV-uri mici, ideale pentru familiști
Cele mai bune SUV-uri mici, ideale pentru familiști
Fructul delicios din România care te-ar putea feri de Alzheimer și demență
Fructul delicios din România care te-ar putea feri de Alzheimer și demență
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei punga
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei...
6 invenții care au schimbat CURSUL ISTORIEI! Fără ele n-am putea TRĂI!
6 invenții care au schimbat CURSUL ISTORIEI! Fără ele n-am putea TRĂI!
Veste tristă despre Alexandru Arşinel! Din păcate, e adevărat... Ce i s-a întâmplat marelui actor
Veste tristă despre Alexandru Arşinel! Din păcate, e adevărat... Ce i s-a întâmplat marelui actor
Wow! Vuiesc reţelele de socializare după apariţia pozei
Wow! Vuiesc reţelele de socializare după apariţia pozei
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86 pe gratis!”
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86...
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
S-a întors acasă și a început să se dezbrace. Momentul de infarct, înregistrat!
S-a întors acasă și a început să se dezbrace. Momentul de infarct, înregistrat!
Actorul Tom Holland se retrage din social media pentru a-şi păstra sănătatea mintală
Actorul Tom Holland se retrage din social media pentru a-şi păstra sănătatea mintală
Veste CUMPLITĂ despre BUSU! Anunț trist despre celebrul prezentator de la PRO TV
Veste CUMPLITĂ despre BUSU! Anunț trist despre celebrul prezentator de la PRO TV
Elena Udrea, destăinuiri incendiare despre intimitatea ei. Adrian Alexandrov a spus tot
Elena Udrea, destăinuiri incendiare despre intimitatea ei. Adrian Alexandrov a spus tot
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Gravidă cu fiul vitreg! Cum a ajuns să facă doi copii cu cel pe care l-a crescut de la 7 ani
Gravidă cu fiul vitreg! Cum a ajuns să facă doi copii cu cel pe care...
EDU.RO: BAREM și SUBIECTE Limba Română BAC 2022 toamnă. Au fost publicate subiectele și baremul de corectare la Română, la profilul real și uman
EDU.RO: BAREM și SUBIECTE Limba Română BAC 2022 toamnă. Au fost publicate subiectele și baremul...
Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată! Soțul ei a dat vestea
Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată! Soțul...
Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!
Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!
Cum își 'fentează' supermarket-urile clienții. Imagini revoltătoare surprinse într-un celebru magazin
Cum își 'fentează' supermarket-urile clienții. Imagini revoltătoare surprinse într-un celebru magazin
VIDEO: Momentul când vânătorul „ultramodern” din Rusia devine vânat, surprins în Ucraina
VIDEO: Momentul când vânătorul „ultramodern” din Rusia devine vânat, surprins în Ucraina