Adevărul despre averea lui Carmen Harra! Îți vei schimba radical părerea despre ea

Publicat: 17/04/2019 | 09:48
Adevărul despre averea lui Carmen Harra! Îți vei schimba radical părerea despre ea

Carmen Hara a fost invitată în studioul emisiunii ”Răi da`Buni” și a acceptat să vorbească deschis despre veniturile sale. Primește bani din consiliere și din drepturi de autor, prima sa carte fiind tradusă în 20 de limbi. 

Carmena Harra câștigă într-o lună 40-50 000 de dolari și a avut un birou pe cea mai scumpă stradă din New York.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a mărturisit Carmen Harra.

„Bani din drepturi de autor. Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi. De 20 de ani, încă primesc bani”, a mai spus Carmen Harra.

Citește și: CARMEN HARRA, PROFEŢIE ULUITOARE DESPRE ROMÂNIA. „VA FI CEVA CUM NU AM MAI VĂZUT DIN 1989”

Carmen Harra

Carmen Harra și operațiile estetice

Se declară ca făcând parte din generația veche. Și, spune Carmen Harra, ”în vremea mea nu se implanta nimic”,

„Eu sunt din generaţia veche. Pe vremea noastră nu se implanta nimic şi am rămas cu părerea că orice corp străin în corp, nu face bine. Astea sunt părerile mele. Eu, dacă te uiţi bine la mine, nu am nimic implantat. Nu este nimic implantat. Totul este natural. Eu sunt aşa cum sunt, la vârsta la care sunt şi sunt foarte bine. Nu vreau să schimb nimic, nu vreau să tai nimic şi nu vreau să adaug nimic.

Am vrut să-mi tai nasul, e adevărat asta. Acum 20 de ani în urmă, pentru că am un nas urât. Dar trăiesc cu el pentru că am fugit din spital şi mi-a fost frică. Eu nu am fost la nicio clinică. Să vină vreun doctor să vorbească, să spună care m-a văzut pe mine. Am fost o singură dată şi mi-am făcut o injecţie de botox şi m-a durut capul trei zile. Chiar în vene mi-a făcut-o. O regret”, a mărturisit Carmen Harra la „Răi Da Buni”.

Citește și: CARMEN HARRA, CE TRAGEDIE. SOȚUL EI A MURIT. „ȘTIAM DE LA ÎNCEPUT CÂND VA MURI”

Citește și...