Adevărul despre despărțirea dintre Victor Slav și Raluca. Ce a declarat prezentatorul TV

Publicat: 09/03/2019 | 19:49

După ce s-a speculat în presă că s-au despărțit, Victor Slav a spus adevărul despre presupusa ruptură dintre el și Raluca Bombardiera.

Vestea că Victor Slav și Raluca Bombardiera s-ar fi despărțit a căzut ca un trăsnet în showbiz. Se pare însă că adevărul este altul! Victor Slav a mărturisit că relația lui cu Raluca merge ca pe roate și că nu a fost vorba despre nicio despărțire. Iar buchetul de trandafiri primit de brunetă de Ziua Femii este chiar de la prezentatorul TV. (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV S-A ”REFUGIAT” LA MANELE PÂNĂ LA 5 DIMINEAȚA CU INTERLOPII DIN PITEȘTI!)

“Suntem de nouă luni împreună, ne-am înțeles și ne înțelegem foarte bine în continuare. Ce a apărut în presă sunt speculații nefondate. Nu ne afișăm relația din simplul motiv că niciunul dintre noi nu intenționează să-și facă publică viața personală, și nu pentru că ar fi vorba de o eventuală despărțire. Vă mulțumim pentru grijă și vă dorim o primăvară frumoasă!”, a spus Victor Slav pentru WoWbiz.

Victor Slav, surpriză pentru Raluca de 8 Martie

După despărţirea de Bianca Drăguşanu, Victor Slav a intrat într-un con de umbră. Deşi toată lumea credea că este singur, prezentatorul de la “Vulturii de noapte” avea o relație cu o frumoasă brunetă. Cei doi îndrăgostiţi au preferat, însă, să-şi ţină începutul relaţiei departe de ochii curioşi ai lumii. Raluca Silea este diva care i-a luat ochii ex-ului Biancăi Drăgușanu. (VEZI ȘI: SURPRIZĂ DE PROPORȚII: VICTOR SLAV + OANA ZĂVORANU = ♥️ „VINO ÎNCOACE, IUBIRE”)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a prezentat și o dovadă a relației dintre cei doi, o fotografie în care Victor și Raluca se țin de mână, brățările dându-i de gol. De 8 Martie, Victor Slav și-a surprins iubita cu un buchet de trandafiri albi și, se pare, că relația lor nu este zdruncinată de absolut nimic.

Buchetul de trandafiri albi primit de Raluca de la Victor Slav