Adevărul despre divorțul Elenei Ionescu! Câștigătoarea de la Survivor a făcut acuzații grave la adresa fostului soț

Autor:
Publicat: 12/07/2020 | 12:41

Anul trecut, Elena Ionescu a intrat în rândul vedetelor divorțate. Aceasta a pus punct relației cu Dragoș Stanciu, la doar șase luni după ce devenise mămică. Mulți au spus, la acea vreme, că la mijloc a fost vorba despre o altă femeie.

Câștigătoarea de la Survivor și fostul soț s-au cunoscut într-un info-trip în Turcia, unde bărbatul se afla alături de Cătălin Botezatu, fiind unul dintre manechinii săi. Când s-au întors în țară cei doi au păstrat legătura. Au început să alerge împreună în parc și s-au cunoscut mai bine, descoperind că au multe lucruri în comun. Așa că au început o relație ce părea perfectă, la acea vreme.

Elena și Dragoș au făcut împreună și un copil, însă la doar șase luni de la venirea celui mic pe lume a fost anunțat divorțul. Mulți au pus separarea celor doi pe seama infidelității lui Dragoș, căci la două zile după divorț a apărut cu altă femeie la braț. (CITEȘTE ȘI: ELENA IONESCU VREA CASĂ ÎN POPEȘTI-LEORDENI DIN BANII CÂȘTIGAȚI LA SURVIVOR! ȘI NU E TOTUL!)

Dragoș Stanciu, un soț infidel?

Toată lume a fost șocată atunci când Elena a anunțat divorțul, însă un șoc și mai mare a venit atunci când la doar câteva zile bărbatul s-a afișat la braț cu o blondă. Acesta pare că și-a refăcut viața incredibil de repede.

 „El alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos. Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ”, a spus Elena Ionescu în cadrul unei emisiuni. (VEZI ȘI: ELENA IONESCU ȘI RĂZBOINICUL EMANUEL, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA LOR: ”SUNTEM MEREU ÎMPREUNĂ ȘI…”)

Se pare că, Dragoș era implicat într-o altă relație chiar înainte să se despartă de Elena. Întrebată despre derapajul pe care susține că fostul soț l-a avut, artista a declarat: „Da, şi-a asumat, dar din punctul meu de vedere erau mai multe derapaje de ceva timp, dar a fost nevoie să îmi confirm eu mie că nu e ceea ce trebuie. Dar a fost mai bine că totul s-a petrecut repede şi radical, decât să fie mai târziu şi mult mai greu”.