Adrian Ilie, fostul fotbalist al Generației de aur, a dansat intim cu o ”bombardieră”, dar a rămas… cu buza umflată!

Publicat: 25/07/2018 | 23:12

Este unul dintre puținii jucători care s-au remarcat doar prin ceea ce a făcut pe teren, nu și în afara lui! Adrian Ilie nu a păcălit niciodată fotbalul, iar sportul rege l-a recompensat! (Reduceri mari la jocuri PC) A investit agoniseala cu cap, iar acum cel supranumit „Cobra” este un prosper om de afaceri. Care nu mai ocolește, de această dată, un mic party. S-a întâmplat într-un club celebru din Capitală, unde Adrian Ilie, alături de câțiva prieteni, a petrecut o frântură dintr-o noapte. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imaginile cu ex-fotbalistul pe ringul de dans.

Adrian Ilie are tot dreptul să dea acum frâu liber tentațiilor pe care, atunci când era fotbalist, le ”degaja” ca un veritabil fundaș. (Promotiile zilei la monitoareAsta pentru că a pus demult în ”ramă” fotbalul și a luat calea afacerilor. Prin urmare, Adi ”Cobra” Ilie a descins într-un club, unde s-a distrat alături de prieteni. (CITEȘTE ȘI: ADRIAN ILIE, EXECUTAT DE ”REGELE MEZELURILOR”)

Fostul fotbalist a fost acaparat de o tânără focoasă, care nu l-a ”iertat” cu privirea nici măcar o clipă. Mai mult, l-a luat la dans și nu i-a mai dat drumul… Cei doi au și discutat pe ring, pe notele lente ale melodiilor. Au zâmbit, au povestit, dar mereu există un final: ”bombardiera” s-a grăbit spre casă, așa că și-a anunțat ”idolul” de intențiile sale. ”Cobra” a acceptat ca un gentleman, a salutat-o și a rămas apoi singur… Și prietenii își făcuseră planuri după miez de noapte. (VEZI AICI: SABIN ILIE, DE NERECUNOSCUT)

Adrian Ilie a zăbovit apoi câteva zeci de minute în club, în care și-a adunat gândurile și ”proiecțiile” pentru o nouă zi. De om de afaceri!

Adi Ilie, afaceri în imobiliare și turism

Adrian Ilie nu a avut derapaje în activitatea de fotbalist, așa cum s-a întâmplat cu unii dintre colegii săi de generație, iar linia a ținut-o și după ce a încheiat-o cu sportul de performanță. Cel poreclit „Cobra”, pentru felul în care ”înțepa” poarta adversă, s-a dedicat total afacerilor, iar profitul nu a întârziat să apară. Acum, Adi Ilie ar avea o avere de aproximativ 30 de milioane de dolari. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA ACADEMIA LUI HAGI! PĂRINȚII FOTBALIȘTILOR DECLARĂ REVOLTAȚI CĂ ”REGELE”…)

Proprietar al echipei Forex Brașov, asta pentru a-i mulțumi fotbalului care l-a făcut celebru, Adrian Ilie a investit aproximativ cinci milioane de dolari la Poiana Brașov.  A fost primul pas în afaceri. A luat cabana Ruia și a transformat-o într-un hotel de patru stele. A urmat dezvoltarea unui cartier de vile, pe o suprafață de aproximativ două hectare pe care le-a cumpărat. Apoi, a închiriat vilele, 11 la număr, în care a investit cam trei milioane de lei. Adrian Ilie a mai cumparat 30 de hectare de pământ la marginea Bucurestiului, alături de alți oameni de afaceri, unde, de asemenea, a construit vile. (NU RATA, AICI: MESAJ PENTRU GICĂ HAGI DE LA MEDICUL CARE L-A ÎNFRUNTAT) 

Fostul fotbalist al Generației de aur mai deține o vilă în zona Herăstrău și o casă în Craiova. Ultima investiție a lui Adrian Ilie este un magazin de echipamente sportive „Ancada“, afacere pe care a demarat-o la începutul acestei veri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...