Adrian Minune, prima reacție după ce a aflat că fiica sa este însărcinată

Publicat: 12/12/2018 | 15:25
Adrian Minune, prima reacție după ce a aflat că fiica sa este însărcinată

Adrian Minune, prima reacție după ce a aflat că fiica sa este însărcinată! Carmen Minune și Bogdan Căplescu sunt împreună de numai două luni de zile, dar s-a și aflat că fiica lui Adrian Minune ar fi însărcinată. Ea ar urma să devină mămică peste doar câteva luni, în 2019.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Contactat telefonic şi întrebat dacă, într-adevăr, va deveni bunic, Adrian Minune… s-a fâstâcit. Artistul nu a infirmat zvonurile referitoare la sarcina fiicei sale, dar nici nu a vrut să discute despre subiectul delicat. Astfel că a preferat, conform Click!, să paseze telefonul soției sale. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Mama lui Carmen ne-a spus: ”Nu suntem noi în măsură să vorbim, așa că vă rugăm să o sunați pe Carmen să vă spună ea aceste lucruri”.

Carmen, fiica lui Adrian Minune și iubitul ei, Bogdan Căplescu

CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A LUI BETTY SALAM, DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ FIICA LUI ADRIAN MINUNE E ÎNSĂRCINATĂ

Carmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Carmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Anul acesta, Carmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.(CITEȘTE ȘI: LEGENDARUL INTERLOP CRISTOFOR DUDUIANU E ȚINUT ÎN VIAȚĂ DE APARATE… A FOST TRANSFERAT ÎN COMĂ DE LA ÎNCHISOARE LA SPITAL!)

Fata cea mare a lui Adrian Minune mai are o soră și un frate: Adriana și Adrian Jr. În perioada dintre 2016 și 2018, Karmen a fost într-o relație cu Bogdan Daragiu, cel care a regizat mai multe videoclipuri pentru melodiile lansate de aceasta. În prezent, Carmen Minune se iubește cu Bogdan Adrian Căplescu. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Citește și...