Prima reacție a lui Betty Salam, după ce s-a aflat că fiica lui Adrian Minune e însărcinată

Publicat: 11/12/2018 | 13:00

Vestea că fiica lui Adrian Minune urmează să devină mămică s-a răspândit destul de repede în lumea showbiz-ului românesc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, prima reacție a lui Betty Salam, după ce s-a aflat că Karmen Minune e însărcinată.(CITEȘTE ȘI: AM DESCOPERIT-O PE BUNĂCIUNEA PENTRU CARE GERARD DEPARDIEU ŞI ILIE NĂSTASE S-AU ÎNCĂIERAT ÎNTR-UN RESTAURANT DE LUX!)

Contactată de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Betty Salam, ccare s-a declarat de-a dreptul surprinsă de această veste, nu a ezitat să-i transmită toate gândurile bune viitoarei mămici.(NU RATA, AICI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ A RĂBUFNIT: ”A FOST UN ÎNTREȚINUT!” + A SCOS FACTURILE DE LA ÎNTREȚINERE ȘI DOVADA CĂ ȘI-A LUAT SINGURĂ VERIGHETA)

”Doamne, ajută! Să fie într-un ceas bun. Sper ca într-o zi să ieșim amândouă în parc cu bebelușii. Mă bucur foarte mult pentru ea”, a declarat Betty Salam, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  

Fiica lui Adrian Minune e însărcinată

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.(CITEȘTE ȘI: LEGENDARUL INTERLOP CRISTOFOR DUDUIANU E ȚINUT ÎN VIAȚĂ DE APARATE… A FOST TRANSFERAT ÎN COMĂ DE LA ÎNCHISOARE LA SPITAL!)

Fata cea mare a lui Adrian Minune mai are o soră și un frate: Adriana și Adrian Jr. În perioada dintre 2016 și 2018, Karmen a fost într-o relație cu Bogdan Daragiu, cel care a regizat mai multe videoclipuri pentru melodiile lansate de aceasta. În prezent, Karmen Minune se iubește cu Bogdan Adrian Căplescu, angajat al Guvernului României.

 

Citește și...