Adriana Simionescu, în pregătiri intense pentru galele LIVE de la Vocea României! Poza scăpată de pe platourile de filmare

Publicat: 03/11/2019 | 15:57

După audițiile pe nevăzute de la “Vocea României” au început Knockout-urile, iar vocile grele rămase în concursul de la Pro TV îi pun în dificultate pe cei patru jurați, care au de luat decizii complicate. Adriana Simionescu, dar și colegii săi din echipa lui Horia Brenciu se află în pregătiri intense pentru galele LIVE de la “Vocea României”. Fata cea mică lui Adi Minune a scăpat o poză realizată pe platourile de filmare.

Citește și: Fiica lui Adrian Minune, desființată după apariția de la Vocea României. Reacția Adrianei Simionescu

Adriana Simionescu, în pregătiri intense pentru galele LIVE de la “Vocea României”

Adolescenta de 16 ani speră să ajungă cât mai departe în competiția de la “Vocea României”, unde a ales să cânte în cadrul audițiilor pe nevăzute piesa lui Emeli Sandé, “My Kind of Love”. În urmă cu câteva ore, Adriana Simionescu a urcat pe Instagram Stories o poză făcută într-unul dintre studiourile în care ea și ceilalți concurenți ai show-ului de la Pro TV se pregătesc. Pe imaginea în care apare și antrenorul lor, Horia Brenciu, fiica lui Adi Minune a scris un mesaj în limba engleză, care se traduce astfel: “Sunt foarte mândră să fac parte din această mare și fericită familie”. Fotografia rară de pe platourile de filmare ale emisiunii “Vocea României” o puteți vedea în galeria foto a articolului.

Citește și: Reacţia lui Tudor Chirilă când a aflat că Adriana Simionescu e fiica lui Adrian Minune

Adriana Simionescu este elevă la Colegiul Național de Arte “Dinu Lipatti”, după ce și-a convins tatăl să o lase să studieze muzica. Vinerea viitoare, începând cu ora 20:30, la “Vocea României” lupta continuă în etapa Knockout-urilor!

Citește și...