Alertă! Teroristul Omar Al Farooq a încercat să evadeze din penitenciarul Craiova!

Autor: I.D.
Publicat: 12/04/2019 | 23:00

Luigi Constantin Boicea, olteanul prins în 2015 în timp ce pregătea un atentat terorist, a fost condamnat definitiv, în octombrie 2017, la trei ani și patru luni de închisoare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că, în complicitate cu un coleg de celulă, jihadistul a încercat să evadeze din penitenciarul Craiova.  (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Atenție, urmează documente explozive din dosarul lui Omar Al Farooq, numele pe care teroristul îl utiliza pe rețelele de socializare.

Luigi Constantin Boicea șoca opinia publică în urmă cu aproximativ patru ani, atunci când era reținut pentru propagandă jihadistă. Ulterior s-a aflat că tânărul, la acea vreme licean, dorea să comită și atentate și, astfel, să le facă rău unor oameni nevinovați. În 9 decembrie 2015, jihadistul fusese plasat sub control judiciar. Ulterior a fost condamnat la închisoare cu executare. În prezent, își execută sentința la penitenciarul Craiova. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) 

A forțat grilajul și a părăsit curtea

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Omar Al Farooq nu ar avea deloc liniște în închisoare. Îi lipsește foarte mult libertatea, motiv pentru care a încercat să evadeze! Nu singur, ci alături de un tovarăș de suferință.

“În timp ce se afla în curtea de plimbare, împreună cu deținutul Țig______ F_____ Elinor, a forțat grilajul de acces în curte, inelul de care era prins lacătul desprinzându-se din sudură. După deschiderea grilajului de acces, cei doi au părăsit curtea de plimbare, fiind surprinși în zona de acces de către agentul supraveghetor, este un pasaj important din dosar.

(VEZI AICI:  TERORISTUL DE LA CRAIOVA A DECLANŞAT ”ALARMA” ÎN PENITENCIAR! GARDIENII L-AU…)

Luigi Constantin Boicea, trimis 10 zile la izolare!

Luigi Constantin Boicea nu a reușit, din fericire, să-și ducă planul la bun sfârșit. A fost prins și pedepsit corespunzător de Comisia de Disciplină din cadrul Penitenciarului Craiova. Chiar dacă, pe durata audierilor, și-a recunoscut fapta.

În fața comisiei de disciplină, cât și în fața judecătorului de supraveghere, acesta a învederat că a procedat la forțarea grilajului , acțiune care s-a finalizat cu desprinderea inelului de care era prins lacătul și, implicit, deschiderea porții. În ceea ce privește susținerile petentului conform cărora a uzat de acest comportament pentru a atrage atenția asupra sa, întrucât dorea să se reîntoarcă în cameră și nu era de față niciun agent supraveghetor, instanța nu o poate primi având în vedere caracterul neveridic și nesusținut de nicio probă pertinentă. Comisia de disciplină din cadrul Penitenciarului Craiova a dispus prin hotărârea nr. 114 sancționarea petentului Boicea Luigi Constantin cu izolarea pe o perioadă de 10 zile”, se mai arată în dosarul prin care Teroristul Omar Al Farooq a contestat pedeapsa primită.

În plus, jihadistul este și bun de plată. Trebuie să achite 50 lei cheltuieli judiciare către stat!

(CITEȘTE ȘI: TERORISTUL OMAR AL FAROOQ DE LA CRAIOVA, INTERCEPTAT DE AGENȚI SUB ACOPERIRE: ”SCOATEȚI-LE OCHII CU UN CUȚIT! EXECUTAȚI-I CU UN AK 47! ARDEȚI-I DE VII!”)

Istoricul teroristului Omar Al Farooq

În octombrie 2017, Luigi Constantin Boicea a fost condamnat pentru promovarea unui mesaj prin propagandă şi săvârşirea infracţiunii de participare la instruirea sau pregătirea în vederea folosirii mijloacelor distructive, armelor de foc, dispozitivelor explozive de orice fel, muniţiilor, explobililor, în scopul comiterii unui act de terorism.

Cât timp s-a aflat sub control judiciar, tânărul a încălcat în mod sistematic regulile, inclusiv după data de 24 septembrie 2016, când a devenit major. A continuat să acceseze site-uri de propagandă şi instruire a viitorilor combatanţi, aparţinând organizaţiei teroriste Daesh/Stat Islamic.

(NU RATA: SINGURUL ROMÂN CARE A ADERAT LA ISIS ȘI-A VANDALIZAT CELULA! A SPART GEAMURILE ȘI…)

A fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, după ce s-a demonstrat că luase legătura cu Statul Islamic şi fusese instruit despre cum să comită acte de terorism.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...