Alex Bodi, declarație acidă după ce s-a zvonit că Bianca Drăgușanu s-ar fi cuplat cu șeful lui: “O provocare eșuată”

Publicat: 15/01/2019 | 13:01

Alex Bodi a făcut o declarație acidă, după ce zilele trecute au apărut zvonuri potrivit cărora Bianca Drăgușanu s-ar fi cuplat cu șeful lui. Reacția extravagantului afacerist din Mediaș vine la câteva ore după ce CANCAN.RO, site-ul.1 din România, v-a dezvăluit în exclusivitate informații-bombă despre negocierile care s-au dus între el și fosta prezentatoare TV în Nuba.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaj sfâșietor pentru fostul iubit: “Cât mă dor jignirile şi trădările”

Alex Bodi, declarație acidă după ce s-a zvonit că Bianca Drăgușanu s-ar fi cuplat cu șeful lui

Când au apărut aceste zvonuri despre Bianca Drăgușanu șeful lui Alex Bodi, prietenele vedetei au negat că între cei doi s-a legat o idilă, iar acum șio afaceristul a rupt tăcerea. El nu a mai rezistat și a reacționat acid după ce a fost întrebat despre acest subiect. “Nu s-a cuplat nimeni, e un zvon lansat de cineva care nu are nimic de făcut. Hai să nu jignim şi să vorbim urât, ea poate face ce vrea cu viaţa ei, dar cu prietenul meu, niciodată”, a răspuns Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro. Ulterior, fostul iubit al prezentatoarei TV a continuat într-un alt comentariu: “Josip nu ar face aşa ceva nici dacă încearcă ea! A fost doar o provocare eşuată”.

Citește și: Alex Bodi s-a despărțit din nou de fosta soție! Și-a șters toate pozele cu ea. Care este motivul

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

La scurt timp după ce a pus punct relației cu britanicul milionar Tristan Tate, fosta prezentatoare și-a găsit fericirea în brațele afaceristului Alex Bodi. Relația lor a durat puțin peste trei luni, iar înainte de Revelion ei s-au despărțit.

Citește și...