Alexandra Stan, declarații uluitoare despre căsătorie: ”Nu aștept să mă ceară. Nu e ceea ce-și dorește el.”

Publicat: 26/05/2018 | 17:56

Sunt împreună de 3 ani, dar parcă se cunosc de-o viață! Alexandra Stan și iubitul ei, Bogdan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar toți curioșii se întreabă când vor face marele pas! (Console si accesorii gaming)

Alexandra Stan și iubitul ei, se pare că au o viziune mai aparte în ceea ce privește căsătoria. Cei doi au mărturisit că mariajul este doar un pact și că nu asta îi leagă pe ei. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRA STAN ȘI-A POZAT ZONELE INTIME DE LA MICĂ DISTANȚĂ, IAR FANII „ȘI-AU LIPIT” OCHII DE ECRANELE TELEFOANELOR)

”Noi suntem mai deschişi, mai liberi. Căsătoria e un pact… Nu aştept să mă ceară. Nu e ceea ce-şi doreşte el şi, dacă ar face-o, ar face-o pentru mine. Important e să ne înţelegem şi să reuşim să facem ceea ce ne dorim.”, a declarat Alexandra Stan pentru okmagazine.ro.

Cei doi s-au mutat în Los Angeles deoarece Alexandra Stan speră să-și ducă cariera la un alt nivel! (Reduceri mari la jocuri PC)

”Eu cred că la Bogdan e vorba şi despre altceva. Uite, eu călătoresc de la 19- 20 de ani. Am văzut multe ţări, am avut multe experienţe şi, la un moment dat, ajung să-mi doresc să mai stau şi acasă. El, în schimb, a lucrat pentru comunitate, s-a gândit mereu la alţii, nu şi-a oferit lui atât de mult, iar de când am început să călătorim şi mai ales de când a venit aici (n.r. Los Angeles) , a început nebunia cu surful. Şi e ca un copil într-un magazin de jucării, n-ai cum să-l iei şi să-i spui: „Gata, de mâine eşti tată şi soţ.”, a mai declarat Alexandra Stan pentru okmagazine.ro.

Alexandra Stan a vorbit despre copii

Alexandra Stan a vorbit, bineînțeles, și despre posibilitatea de a deveni mămică. Artista crede, cu tărie, că se va înțelege de minune cu copiii ei. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRA STAN, PREGĂTITĂ SĂ DEVINĂ MAMĂ. ”CÂND VA VENI UN BEBE, ÎL VOM PRIMI CU TOATĂ IUBIREA NOASTRĂ”)

”Şi eu o să copilăresc mereu, adică o să fac mereu ce vreau, cum vreau, când vreau. Chiar şi când voi avea o familie, dacă voi vrea să mă duc la Disneyland o să mă duc la Disneyland, dacă vreau să stau în studio o să stau în studio, la fel o să mă dau cu skate-ul, cu bicicleta… N-o să-i iau copilului din mine bucuriile astea doar pentru că o să am copii, voi copilări alături de ei. Dacă aş avea copii, aş fi mai copil decât ei. Cred că aş fi genul care ar merge peste tot cu ei şi ei ar ajunge să spună: „Mamă, mă faci de râs!””, a mai declarat artista pentru Alexandra Stan.

Iar iubitul ei, Bogdan a spus că va avea grijă să-i învețe pe micuți să se dea cu placa de surf.

”Şi mie mi-ar plăcea să fiu tată şi cred că l-aş lua cu mine cu placa de surf, dar acum avem atâtea lucruri de făcut, de terminat proiecte pe care tocmai le-am început, eu am proiectele mele pe care vreau să le îndeplinesc, încât nu stau să mă gândesc la acest aspect. Nu vreau să pierd startul ăsta de aici şi nici alte starturi. Eu mă simt foarte tânăr, mă bucur de viaţă şi nu stau să mă gândesc acum că timpul trece.”, a mărturisit Bogdan Stăruială pentru okmagazine.ro

Citește și...