Alexandra Stan și-a pozat zonele intime de la mică distanță, iar fanii „și-au lipit” ochii de ecranele telefoanelor

Publicat: 23/05/2018 | 12:57

Alexandra Stan i-a înnebunit pe bărbați, după ce a urcat pe o rețea de socializare un selfie fierbinte ca vara! Artista s-a pozat într-o bustieră albă, transparentă și bikini roz. Imaginea a fost făcut în dormitor, la scurt timp după ce s-a trezit. Cel mai probabil, vedeta și-a dorit să le arate tuturor care e ținuta ei de stat în casă. Mulți au apreciat-o pentru că nu era machiată, însă au fost numeroși internauți care au criticat-o pentru extravaganța făcută.

Citește și: Alexandra Stan, pregătită să devină mamă. ”Când va veni un bebe, îl vom primi cu toată iubirea noastră”

În vârstă de 28 de ani, Alexandra Stan continuă să surprindă cu pozele interzis de sexy pe care le face publice. Tânăra artistă și-a făcut un selfie în dormitorul în care se iubește cu logodnicul ei, Bogdan Stăruială, și, după câteva click-uri, ea a postat imaginea pe Insta Story. Când au văzut fotografia, bărbaților li s-a încins sângele „în instalații”.

Citește și: Alexandra Stan, discuţii fără perdea. A povestit cum a încercat amorul cu alte femei!

Alexandra Stan a fost cerută în căsătorie de partenerul ei

Alexandra Stan s-a născut pe 10 iunie 1989, în Constanţa. Ea a devenit celebră odată cu lansarea melodiei „Mr Saxobeat”. După un imens succes internaţional, artista a trecut printr-o perioadă grea când a fost bătută de impresarul său, care îi era şi iubit în acelaşi timp.

Citește și: „Pictorial” demn de reviste pentru adulţi cu Alexandra Stan! Cântăreaţa, cu părţile intime la vedere, în public!

Din august 2015, Alexandra Stan trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr pe care-l cheamă Bogdan Stăruială.

Citește și...