Alexandra Stan și-a șocat fanii cu ultimul anunț: „Mă retrag!…”. Motivul este șocant

Publicat: 30/07/2020 | 11:22
Alexandra Stan și-a șocat fanii cu ultimul anunț: „Mă retrag!…”. Motivul este șocant

După ce i-a sperit pentru că și-a făcut textul COVID-19 fără să aibă simptome, Alexandra Stan a reușit să îi îngrijoreze, din nou, pe urmăritorii săi din mediul online.

Concret, vedeta a făcut un sondaj pe Instagram în care a vrut să afle părerea fanilor despre un anumit subiect. Cântăreața i-a rugat pe aceștia să aleagă între ea și Vlad Drăgulin.

Citeșye și: Alexandra Stan, show erotic pe plajă. A renunțat la sutien și…

Actorul a câștigat, fiind votat de mai multe persoane. Când a văzut rezultatele sondajului, Alexandra a decis să-i transmită un mesaj actorului. Ca să se asigure că îl vede, i-a dat chiar și tag. Totul, în spirit de glumă, evident.

„Da’ ce să zicem acum? Recunoaște că o arzi mai bine cu colace cu unicorni, lasă vrăjeala asta. Lumea te preferă pe tine, ce să mai…eu deja sunt trecută, tu ești fresh. Nu mai zic nimic„, a spus cântăreața la InstaStory.

Fanii au luat-o în serios

Mulți dintre fanii artistei au luat-o în serios. La un moment dat, ea afirmat că se retrage din muzică. „Mă retrag! În curând o să mă retrag din industrie și te las pe tine dacă vrei. Îți dau și repertoriul, îmi cânți și piesele. Nu mai zic nimic…asta este. Știu când să pierd, știu când să câștig. Hai, te pup! Succes la colace!”, a spus cu zâmbetul pe buze vedeta.

Nu rata: FOTO | Alexandra Stan, ipostază „Baywatch”! S-a pozat în bikini decupați și și-a întărâtat fanii!

Alexandra Stan a mers recent la spital și și-a făcut testul pentru coronavirus. Astista a împărtășit experiența cu fanii ei. „Ghiciți unde am veni! Vă arăt imediat. Am venit să-mi fac testul, sunt foarte curioasă și am zis să fiu sigură, că am tot fost la plajă, m-am tot întâlnit cu oamenii. Vă țin la curent”, a scris artista, pentru urmăritorii ei de pe rețelele de socializare. „Nu am simptome, mă simt perfect, dar am zis să fiu sigură, plus că am filmat două clipuri și urmează să mai filmez ceva, așa că o să mă văd cu multă lume. Și în plus, am tot mers să mănânc la terase”, a mai adăugat Alexandra Stan.