Alexia Eram, atacată și jignită de fanii lui Abi Talent Cum a reacționat fiica Andreei Esca

Publicat: 11/01/2020 | 15:02

Alexia Eram a fost atacată și jignită de fanii lui Abi Talent, controversatul artist de trap care i-a declarat război lui Alex Velea zilele trecute. Susținătorii tânărului cântăreț au făcut remarci acide și la adresa iubitului ei, Mario Fresh, și au taxat-o și pe Antonia. Fiica Andreei Esca a avut o reacție extrem de civilizată în fața unei asemenea situații.

Citește și: Abi Talent a prins curaj de când Anamaria Prodan i s-a alăturat în războiul cu Alex Velea! Ce a putut să spună despre băieții cântărețului și ai Antoniei. A șters mesajele, dar noi le-am salvat

Alexia Eram, atacată și jignită de fanii lui Abi Talent

Alexia Eram s-a întors recent în Londra, la studii, iar ieri, ea a făcut publice două poze, care au fost însoțite de un mesaj privind situația critică din Familia Regală a Marii Britanii. “Eu mai stau prin Londra, sorry, Meghan (n.r.: îmi pare rău, Meghan)”, a scris frumoasa vedetă pe contul ei oficial de Instagram. Prima care a reacționat la postarea sa a fost chiar mama ei, Andreea Esca, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Citește și: Cum se vor întreține Meghan Markle și Prințul Harry după ce au anunțat că renunță la rangul de membri “seniori” ai familiei regale! Au o avere uriașă, iar anul trecut au primit mulți bani din partea Casei Regale a Marii Britanii

Printre comentariile pozitive, un internaut care este fanul lui Abi Talent i-a lăsat mai multe remarci jignitoare. “Mario, copie Alex Velea și tu, copie wanna be c#*^@ de Antonia / Mai femeie e Marios / Fă-ți ceva la față, că zici că ești bărbat cu capul pătrat / Lasă-te de vlog! Asta e o meserie inventată pentru tine, pentru că nu știi ce să faci! Ești fata lu’ Esca, atât!” sunt mesajele scrise de tânărul care îl apreciază pe Abi Talent.

Pusă în această situație, Alexia Eram nu a comentat nimic public. Mai mult, la câteva ore după ce fanul lui Abi Talent a atacat-o pe Instagram, el a șters comentariile.

Alexia Eram, criticată de fanii lui Abi Talent după ce a făcut această postare © Instagram
Alexia Eram, criticată de fanii lui Abi Talent după ce a făcut această postare © Instagram

Citește și: Alex Velea, declarații virulente după ce a aflat că Anamaria Prodan a devenit apărătoarea lui Abi Talent: “Am în ADN și eu ceva din etnia asta”

Alexia Eram formează un cuplu cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de trei ani; mai exact, ei formează un cuplu din 30 iulie 2016. Artistu este “fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Gălățeanu, el și Lino Golden au trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz.

Citește și...