Acasă » Exclusiv » Alina Ceușan a făcut mărturisiri despre Love Island, direct din Tenerife! Picanteria a venit pentru CANCAN.RO. „A rupt patul din prima seară!”

Alina Ceușan a făcut mărturisiri despre Love Island, direct din Tenerife! Picanteria a venit pentru CANCAN.RO. „A rupt patul din prima seară!”

De: Luciana PoliteSabin Tudor 02/10/2023 | 22:00

Cea mai nouă producție de la PRO TV, Love Island, debutează pe micile ecrane pe data luni, 2 octombrie, de la ora 23:00. Chiar înainte de marea premieră, CANCAN.RO a vorbit, în cadrul unui interviu de excepție, cu frumoasa Alina Ceușan. Prezentatoarea emisiunii în care cele 5 cupluri se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro ne-a dat, în exclusivitate, cele mai picante detalii din primul episod. 

De luni, de la ora 23:00 și de marți până vineri, de la 23:30, unul dintre cele mai iubite formate internaționale de televiziune ajunge și în România, chiar pe PRO TV. 5 băieți și 5 fete, izolați într-o vilă luxuriantă din Tenerife, vor sta sub vizorul camerelor 24 de ore din 24. Cuplurile formate inițial sunt: Josefinka-Adrian, Mădălina-Eduard, Ada-Denis, Alexandra-Valentin, Andrei-Gabriela. Pentru a vedea imagini cu ei, intrați în GALERIA FOTO a acestui articol. Ce au făcut în primul episod? Iată toate detaliile, înainte de difuzare!

Alina Ceușan prezintă Love Island / Sursă foto: Facebook

Concurenta de la Love Island a rupt patul încă din prima seară

CANCAN.RO: Mie știi ce mi s-a părut foarte, foarte tare și cumva cred că e faza emisiunii, e faza primului episod, că avem voie să dăm spoilere în definitiv pentru că deja s-a difuzat toată situația pe VOYO. Când una dintre domnișoare a fost aleasă de către Adrian și, ulterior, Alexandra, căci despre ea e vorba, studenta la Medicină în anul 3, dacă greșesc, te rog frumos să mă corectezi, a ales un alt băiat. Ceea ce ne dă de gândit, vis a vis de alegerile pe care chiar unii dintre noi am putea, la un moment dat, să le facem în viață. Cum ai simțit tu momentul ăla, care a fost destul de încărcat de tensiune? Cum ai reacționat?

Alina Ceușan: Bine, noi trebuia să ne uităm, în primul rând, la reacțiile băieților, să spun așa. Alexandra nu a fost singura care a făcut un pas în față, ba chiar făcuse și Ada un pas în față. Iată că aveam deja două fete, din două cupluri deja formate, care făcuseră un pas în față pentru unul dintre băieții care tocmai intrase în casă, anume Valentin. Nu ne miră, situații de genul ăsta se întâmplă. Cred că trebuie să ne bucurăm că ei sunt deschiși din punctul ăsta de vedere și trebuie să înțelegem, în același timp, că oamenii abia s-au cunoscut.

Vorbim foarte mult și de prima impresie, de acea dragoste la prima vedere, de acea intuiție și de acel vibe pe care vrei să-l ai când vezi o persoană. Ok, le-am prezentat 5 băieți, dar i-au adus pe rând pentru că nu aveam cum să-i aduc pe toți odată. Probabil că opțiunile se mai schimbă și cu siguranță se vor mai tot schimba de-a lungul sezonului pentru că, așa cum ai menționat și tu la început, noi apariții își fac simțită prezența, să spunem așa și lucrurile o să se schimbe, pur și simplu.

Poate că Alexandra nu va rămâne cu Valentin. Lucrurile se vor schimba și pentru Adrian, până la urmă, care făcea parte din cuplul inițial și acum este cu Josefinka, care a rupt patul deja, din prima seară, fără să facă mai nimic.

(CITEȘTE ȘI: S-a aflat cum a ajuns Alina Ceușan să prezinte Love Island, show-ul vedetă al Pro TV. Ce a trebuit să facă pentru a primi emisiunea)

Cele 5 cupluri de la PRO TV, în același dormitor

CANCAN.RO: Eu ca om care nu aș fi văzut Love Island și aș fi auzit acum, de la tine, faptul că oamenii ăștia dorm, încă de prima dată, în aceleași paturi, au și niște perne brodate cu numele lor, e și o atmosferă foarte, foarte deschisă, dar ei au voie, real, pentru un neinițiat, să recurgă la lucruri fizice? Și aici nu mă refer poate doar la un simplu și nevinovat pupat prietenesc, dacă vrei.

Alina Ceușan: Deci hai să o luăm așa. La Love Island avem dormitorul care este deja iconic, toată lumea îl cunoaște. Este un dormitor la comun care are mai multe paturi și toți sunt nevoiți, practic, să doarmă în aceeași cameră. Lucrurile mai departe depind de cât de bine se înțeleg ei. Un prim sărut era cât pe ce să aibă loc la prima petrecere, în primul episod.

CANCAN.RO: La Alexandra.

Alina Ceușan: Da. Se întâmplă pentru că ei au venit aici cu sufletul deschis, sunt foarte deschiși în fața noastră și mă bucur că-și exprimă sentimentele pentru că despre asta este vorba în acest show, de a fi poate puțin mai extrovertiți, de a fi comunicativi și de a încerca să formeze o conexiune reală pentru a-ți găsi, într-adevăr, marea dragoste. Gândește-te că la final, un singur cuplu va câștiga premiul de 50.000 de euro și o să plece acasă cu o super-poveste despre cum s-au întâlnit aici, la Love Island.

(CITEȘTE ȘI: Picanteriile de la Love Island. Începe cursa pentru 50.000 € de la PRO TV! CANCAN.RO le-a luat pulsul celor 10 participanți înainte de a pleca în marea aventură)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un stadion ultra-modern de 30.000 de locuri
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ioana Ginghină, după ce a renunțat la carne
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii...
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero. E chiar mai ieftin să îți cumperi o casă nouă
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero....