Alina Crișan, singură la mare și “ilegal” de provocatoare. “Nu am iubit. Nu că nu aș vrea, dar…”

Publicat: 14/07/2020 | 23:44

CANCAN.RO a fotografiat-o pe Alina Crișan singură și „ilegal” de provocatoare pe litoral, la Mamaia. În prezent fără iubit, artista s-a relaxat pe șezlong, s-a răcorit ocazional în mare și a vorbit la telefon. “Companie” i-a ținut un pahar cu șampanie. Cântăreața ne-a făcut mărturisiri exclusive despre situația ei „sentimentală”.

Alina Crișan, una dintre cele mai sexy artiste de pe scena muzicală autohtonă, a profitat din plin, în weekend-ul trecut, de vremea superbă, ba chiar a și îmbinat utilul cu plăcutul. După o reprezentație pe care a susținut-o pe litoral, fosta voce a trupei ”Asia” și-a expus, duminică, formele bine definite pe plaja din Mamaia, spre satisfacția maximă a masculilor prezenți în jurul ei.

(VEZI AICI: EX-IUBITUL MILIONAR AL ALINEI CRIȘAN ȘI-A PRIMIT SENTINȚA. JUDECĂTORII AU DECIS CĂ…)

Alina Crișan, momente incendiare pe plajă

Într-un costum de baie de culoare roșie, care i-a pus în evidență corpul de zeiță, Alina Crișan a avut o apariție cu adevărat explozivă. După ce a optat pentru un șezlong, cântăreața și-a comandat un pahar cu șampanie, pe care l-a savurat în liniște. Pe plajă, s-a prezentat singurică, a dorit, probabil, să aibă parte de câteva clipe de relaxare și să-și tragă sufletul după concertul pe care îl susținuse cu doar câteva ore în urmă.

(CITEȘTE ȘI: ALINA CRIŞAN, EVACUATĂ DIN CASĂ DE PROPRIETARUL GHEORGHE HAGI, PENTRU DATORII LA CHIRIE DE 10.000 EURO)

Alina Crișan și-a protejat capul cu o pălărie, iar în evidență a ieșit inclusiv o vânătaie pe care o avea pe piciorul stâng, dar care nu a împiedicat-o să încingă imaginația bărbaților din preajmă. Ocazional, artista s-a răcorit în apă, dar mare parte din timp a petrecut-o vorbind la telefonul mobil, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO.

Alina Crișan
Alina Crișan, sexy și provocatoare la mare

“Nu am iubit. Nu că nu aș vrea, dar…”

Cântăreața a oferit un moment plin de senzualitate în momentul în care s-a ridicat în picioare, cu paharul de șampanie în mână, clipă savurată pe deplin de întreaga suflare masculină, care cu greu și-a putut lua ochii de la formele perfecte ale vedetei.

Am filmat clipul unei melodii, de pe noul album, se numește «Vine o vreme». Am fost cu niște prieteni la mare, a fost ziua unuia dintre ei și am sărbătorit. Nu am iubit. Nu că nu aș vrea, dar nu am timp. Pentru că sunt mereu plecată în turnee. Uite, acum, mâine (n.r. miercuri) plec la Timișoara, la Baia Mare și urmează și altele”, ne-a declarat, râzând, Alina Crișan.

(NU RATA: CUM AM POZAT-O PE ALINA CRIŞAN LA O LUNĂ DUPĂ SCANDALUL CU DDY NUNES)

Relații cu bărbați celebri

La 36 de ani, Alina Crișan i-a “bifat” pe unii dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul românesc. A avut iubiţi celebri, cei mai cunoscuţi dintre ei fiind Alex Piţurcă (2003-2007), Dan Leasă (2008), Codin Maticiuc (2009) şi Mihai Radu (2014). Una dintre ultimele ei relaţii a fost cu DDY Nunes, faimosul rapper belgiano-portughez care a “spart” topurile muzicale din România. În 2018, sexy-Alinka ar fi început o poveste de dragoste cu Cătălin Cherecheș, edilul din Baia Mare. Însă, în prezent, potrivit propriilor mărturii, nu are iubit.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.