Am aflat ce bunuri intră la partaj între Brigitte și Pastramă. Cum a dispărut cartierul de vile din “inventar”

Autor: C. C.
Publicat: 03/05/2020 | 23:53

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații din culisele celui mai surprinzător divorț care se prefigurează în showbiz-ul românesc. Brigitte și Florin Pastramă ar urma să-și partajeze averea, dar din ”inventar” lipsește… cartierul de vile. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE ȘI PASTRAMĂ DIVORȚEAZĂ?! “DOAR ȘAORMERIA ÎI MAI ȚINE LEGAȚI”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte inedite legate de modul în care Brigitte și Florin Pastramă ar urma să-și împartă averea după eventualul divorț. (VEZI ȘI: ZVONUL DIVORȚULUI DE BRIGITTE A AJUNS ȘI LA URECHILE „FOSTEI” LUI PASTRAMĂ. “NU TREBUIE SĂ FII NOSTRADAMUS CA SĂ…”)

Motivul pentru care Florin Pastramă a fost scos celebra șaormerie la vânzare pe OLX este de-a dreptul uluitor. Cu toate că firma i-ar aparține lui Florin Pastramă, banii investiți în afacere ar fi ai fostei doamne Năștase, iar – cum separarea dintre cei doi pare să fie doar o chestiune de timp – ar fi intervenit și partajul bunurilor. (NU RATA: PANDEMIA I-A AFECTAT GRAV! BRIGITTE ȘI FLORIN PASTRAMĂ ÎȘI VÂND ȘAORMERIA. AU PUS DEJA ANUNȚUL PE OLX)

Fosta doamnă Năstase ar fi „spart” cu noul soț 300.000 de euro

Brigitte, investiție serioasă în noul soț!

Din câte se pare, cheltuielile cu șaormeria ar fi fost doar un mărunțiș pentru Brigitte. Și asta deoarece sursele noastre susțin că, de când a început relația cu Florin Pastramă, vedeta ar fi „spart” aproximativ 300.000 de euro. Sumă pe care fosta doamnă Năstase se pare că ar urma să o treacă la pierderi, dacă se concretizează divorțul. (VEZI ȘI: AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE A FOST TRANSPORTAT CU AMBULANȚA LA URGENȚE! FIUL LUI BRIGITTE SUFERĂ DE…)

Brigitte și Florin Pastramă s-ar afla în pragul divorțului

Mega-proiectul imobiliar lipsește din ”inventar”!

Mai mult decât atât, din ”inventar” ar lipsi mega-proiectul imobiliar cu care cei doi s-au fălit. Din câte se pare, afacerea n-ar fi fost atât de profitabilă pe cât s-ar fi lăudat cei doi. Cu toate că terenul din Ștefănești a fost al lui Florin Pastramă, acesta ar aparține acum asociaților cu care cuplul a demarat proiectul imobiliar. (NU RATA: A PIERDUT O SARCINĂ, DAR BRIGITTE NU SE LASĂ! ÎȘI DOREȘTE CU ARDOARE SĂ-I DĂRUIASCĂ UN COPIL LUI FLORIN PASTRAMĂ)

”Cartierul de vile nu este al lor. A fost terenul lui Florin, dar acum nu mai e. Totul aparține celor cu care s-au asociat, cei care au construit vilele. Se pare că au fost niște datorii la mijloc, iar acestea au fost plătite cu terenul”, ne-a declarat o sursă D.A.S.

Brigitte și Pastramă s-ar afla în pragul divorțului, la nici un an de la nuntă

Brigitte, căsătorită cinci ani cu Ilie Năstase

Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2013, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Poiana Braşov. Le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...