Am aflat cine i-a “furat” inima celebrei vloggerițe din Cluj după despărțirea de soțul ei. Blondina ar fi primit deja inelul, iar acum…

Publicat: 08/07/2020 | 23:47

La începutul acestui an, v-am prezentat, în premieră, detalii legate de cel mai surprinzător divorț din lumea mondenă. După ce a decis să pună punct mariajului cu bărbatul pe care îl iubea încă din vremea liceului, una dintre cele mai apreciate vloggeriţe s-ar fi îndrăgostit nebunește de un fotograf. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini unice.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale ale Cancan.ro) a aflat amănunte uimitoare legate de tânărul care ar fi făcut-o pe renumita vloggeriță din Cluj Carmen Ioana Chişiu să simtă din nou fluturi în stomac. (NU RATA: UN NOU DIVORȚ RĂSUNĂTOR ÎN SHOWBIZUL DIN ROMÂNIA: “DE CÂTEVA LUNI NU MAI POARTĂ VERIGHETA”)

Ioana Chişiu s-ar fi îndrăgostit nebunește de un tânăr fotograf

S-au cunoscut la o ședință foto

La doar câteva luni după ce a rupt-o definitiv cu bărbatul pe care îl iubea încă de pe vremea liceului, pe nume Nick, sexy-vloggerița s-ar fi îndrăgostit de un tânăr fotograf. David este tânărul ce a făcut-o pe Ioana să simtă din nou fiorii dragostei. Conform surselor noastre, cei doi s-au cunoscut la o ședință foto, acolo unde se pare că a fost dragoste la prima vedere, iar, de atunci, construiesc în fiecare zi o veritabilă poveste de dragoste.

David, noul iubit al Ioanei Chişiu

Apropiații cuplului susțin că sentimentele dintre cei doi sunt extrem de puternice, iar tânărul fotograf ar fi făcut un prim pas important. Recent, i-ar fi oferit sexy-vloggeriței inelul de logodnă, cu toate că între ei ar fi o diferență considerabilă de vârstă. Rămâne de văzut dacă David o va o convinge pe Ioana să îmbrace din nou rochia de mireasă. (NU RATA: E ÎNSĂRCINATĂ. SURPRIZĂ ÎN SHOWBIZ-UL DIN ROMÂNIA: A POSTAT PRIMELE FOTOGRAFII CU BURTICA)

Ioana se pare că a primit un nou inel de logodnă

Ioana și Nick au făcut nunta în 2010

Nick Chișiu și cunoscuta vloggeriță se știu de când erau adolescenți și au devenit soț și soție în urmă cu mai bine de nouă ani. Pe 19 septembrie 2019, Ioana Chișiu a scris în limba engleză un mesaj emoționant pentru soțul ei, în care nu a evitat să vorbească și despre situațiile mai puțin plăcute din mariaj.

“Nicio relație nu este vreodată perfectă, dar noi am trecut prin iad și înapoi. Ne-am luptat, ne-am descurcat, am plâns și am râs. Și, la finalul zilei, noi am realizat că nu este nimic mai important decât iubirea celor pe care îi avel alături! 9 ani de căsătorie, doi copii și atât de multe amintiri. Îți mulțumesc pentru acești ani magici @nickchisiu ️”, era declarația de dragoste postată de vloggeriță în urmă cu mai bine de un an.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.