Am aflat cine i-a readus zâmbetul pe față Mariei Constantin după despărțirea de fostul fotbalist. Avem primele imagini cu cei doi îndrăgostiți

Publicat: 21/07/2020 | 23:26

Încheiase, de curând, un alt capitol al vieții sale. Dacian Varga era bărbatul care-i făcea inima să bată mai puternic. Doar că, în februarie, după mai bine de un an de relație, Maria Constantin anunța ”divorțul” de fostul fotbalist. Singură. Din nou, singură! Izolarea venită odată cu pandemia de coronavirus i-a dat ocazia să-și adune gândurile. Iar când starea de urgență a ”expirat”, Maria a început, din nou, să-și trăiască viața. Sentimentală. CANCAN.RO a descoperit-o, în club, alături de un bărbat chipeș, care i-a readus zâmbetul pe chip. Imaginile pe care vi le prezentăm nu au nevoie de comentarii.

(CITEȘTE ȘI: MARIA CONSTANTIN, GATĂ SĂ DEVINĂ, DIN NOU, MĂMICĂ)

Invitată la o televiziune, în luna februarie a acestui an, Maria Constantin îi lua pe admiratorii ei prin surprindere. Anunțul a fost sec: ”M-am despărțit!”

Maria Constantin zâmbește din nou
Maria Constantin zâmbește din nou

Dacian Varga devenise istorie pentru cântăreața de muzică populară. Nu a fost devastată, decizia a luat-o, probabil, după ce și-a dat seama că nu e cale de mers mai departe alături de Dacian. Apoi, a venit pandemia de coronavirus, aproape imediat, iar starea de urgență a izolat-o în casă și pe Maria Constantin. În tot acest timp, de aproape trei luni, artista și-a reevaluat, probabil, viața. Și a luat-o de la capăt!

Am aflat cine i-a readus zâmbetul Mariei Constantin. Avem imaginile

În clubul Nuba a tras Maria, dar nu singură, ci alături de un chipeș tânăr care, se pare, este noua ”cucerire”. Cântăreața de muzică populară pare să facă primii pași în noua iubire. Hotărâtă. Îmbrăcată într-o rochiță albă, Maria a fost, între zecile de tineri veniți la distracție, numai un zâmbet. Pe care i l-a oferit doar iubitului. La rândul lui, tânărul, încântat că la brațul lui se află nu numai o celebritate, dar și o femeie atrăgătoare, numai cu ochii pe ea a stat. Cei doi și-au spus multe, printre ritmurile melodiilor ce au ”tunat” în club.

A părut o ieșire de vis pentru Maria Constantin, care a gustat din plin viața zbuciumată, dar tentantă, a cluburilor. Și, poate, în calea ei a apărut cu adevărat acel ”Făt Frumos”. Cert e că Maria este, din nou, o femeie fericită, care privește încrezătoare către o viață așa cum, de altfel, oricine și-o visează: perfectă!

Cei doi tineri s-au simțit foarte bine împreună
Cei doi tineri s-au simțit foarte bine împreună

Maria Constantin are un nou iubit, dar și o piesă cu Viorel și Vulpița

Maria Constantin anunța despărțirea de Dacian Varga în platoul ”Acces Direct”, iar acolo a dat peste Vulpița și Viorel. La scurt timp, cântăreața avea să scoată o piesă alături chiar de cei doi! A fost pusă la zid de unii dintre fani, dar ea s-a apărat. A spus că a vrut să-i ajute pe cei doi soți din Blăgești.

(NU RATA: DRAMA TRĂITĂ DE MARIA CONSTANTIN. FOSTUL SOȚ L-A BĂTUT PE COPIL, DAR ȘI PE EA, PENTRU CĂ I-A SĂRIT ÎN AJUTOR)

„Sunt foarte mulți oameni care au nevoie de o mână de ajutor. Toți îi critică, dar se uită la ei. A fost o mare provocare pentru mine. E un om care nu a avut de-a face cu asta, dar el s-a descurcat, zic eu, bine”, a mai spus cântăreața din Oltenia. 

„Cred că Viorel va fi peste Veronica. Este o melodie bună, videoclipul este unul bun. Cele două personaje vor fi urmărite. Omul mai trebuie să mai și râdă”, a încheiat atunci Maria Constantin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.