Maria Constantin pozează-n divă, dar astăzi, de ziua ei, a comis-o. Cântăreața s-a făcut de râs în public

Publicat: 15/08/2019 | 21:29

Maria Constantin se numără printre vedetele de la noi care își serbează astăzi ziua de nume. Artista pozează-n divă, dar azi, ea a comis-o grav, iar greșeala făcută în public nu a trecut neobservată. Unii dintre internauți au râs când au remarcat gafa vedetei. 

Citește și: Maria Constantin, studentă eminentă! Motivul pentru care artista rupe cartea

Maria Constantin, gafă uriașă de ziua ei de nume

Cu ocazia acestei zile importante din viața ei, cântăreața a transmis un mesaj emoționant despre numele pe care îl poartă, dar și pentru ceilalți sărbătoriți. După cum puteți observa în fotografia de mai jos, Maria Constantin a făcut o greșeală gramaticală gravă. Corect scris mesajul era astfel: “MARIA… nume Sfânt ce mi-a călăuzit pașii, m-a ocrotit și mi-a luminat cale ! #zi_sfanta #sa_traiti_cu_numele”.

Așa cum era de așteptat, numărul internauților care i-au atras atenția în legătură cu greșeala făcută este mai mic decât al celor care i-au făcut urări. “La mulți ani, Maria! Purtăm același nume (…). Multă sănătate îți urez și bucurii în familie.?????”, “La mulți ani și multă sănătate îți doresc, frumoasă fată și artistă a muzicii populare”, “????La mulți ani????Frumoasă doamnă! Cu multă sănătate, fericire și iubire alături de familie și toți cei dragi” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Maria Constantin a scris greșit mesajul despre numele sfânt pe care îl poartă © Instagram
Maria Constantin a scris greșit mesajul despre numele sfânt pe care îl poartă © Instagram

Citește și: Gestul făcut de Maria Constantin la înmormântarea lui Marcel Toader

Citește și...