Am aflat prețul împăcării dintre Cătălin Cazacu și iubita știristă! A negociat cu…

Publicat: 23/10/2018 | 23:00

Ultima escapadă nocturnă a lui Cătălin Cazacu nu a trecut neobservată de iubita știristă.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) După ce a fost prins pe picior greșit cu „Bombardiera de la Bamboo” (DETALII AICI), prezentatorul de la Kanal D pare că ar fi în stare de orice ca să își îmbuneze iubita. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (CITEȘTE ȘI: PREZENTATORUL KANAL D A ”DAT ATACUL” LA BOMBARDIERA DE LA BAMBOO)

Împăcarea costă scump, iar acest lucru l-a simțit pe pielea lui și faimosul Cătălin Cazacu, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu sexy-știrista Ilinca Obădescu.

După ce, în urmă cu câteva zile, v-am dezvăluit, în premieră, că vedeta de la Kanal D ar fi „atentat” la ex-iubita lui Tristan Tate, focoasa brunetă cunoscută drept ”Bombardiera de la Bamboo”, acum celebrul motociclist pare dispus să facă orice pentru a recâștiga încrederea iubitei. (NU RATA, AICI: CĂTĂLIN CAZACU ȘI-A ”SECHESTRAT” IUBITA ȘTIRISTĂ)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor detalii picante. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)  Din câte se pare, motociclistul a plătit cu vârf și îndesat după ce ar fi călcat greșit.

Mega-surpriză pentru iubită

Potrivit unor surse DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) Cătălin Cazacu și-a pus toate rotițele în mișcare și i-a pregătit iubitei o mega-surpriză. Mai exact, prezentatorul a plătit la o clinică de frumusețe din București mai multe servicii  premium, de care urmează să beneficieze sexy-știrista Ilinca Obădescu.

Printre acestea se numără câteva tratamente de îngrijire a tenului, dar și câteva injecții cu acid hialuronic, de care iubita lui Cazacu poate să se bucure, evident dacă își dorește. (CITEȘTE ȘI: CU CE FORME ULUITOARE L-A ZĂPĂCIT SOSIA BIANCĂI PE VICTOR SLAV)

Ilinca Obădescu, sexy-prezentatoarea de la Kanal D

„Forțat” de Ilinca Obădescu să facă publică relația

Chiar dacă sportivul a declarat că nu a avut nicio intenție de a ascunde relația pe care o are cu Ilinca Obădescu, se pare că adevărul este altul. O sursă din anturajul motociclistului a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Potrivit spuselor acesteia, asumarea relației cu prezentatoarea TV nu este întâmplătoare.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Cătălin Cazacu ar fi fost forțat de prezentatoarea știrilor Kanal D să facă publică povestea lor de iubire.(NU RATA, AICI: CĂTĂLIN CAZACU A LĂSAT-O PE ȘTIRISTĂ ACASĂ ȘI A FĂCUT RAVAGII ÎN MAMAIA!)

”Ilinca a luat foc după ce în presă au apărut pozele cu el și cu Anna Roman. Ilinca l-a hărțuit cu zeci de mesaje când acesta era în pat cu logodnica.(Cum câștigi bani rapid) Ilinca a făcut mari presiuni asupra lui Cătălin pentru a face publică relația. A fost foarte deranjată de faptul că s-a întâlnit cu fosta lui iubită. Din câte știu eu, Anna a văzut conversațiile dintre cei doi și a decis să pună punct relației pentru a doua oară”a declarat un apropiat al sportivului pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...