Acasă » Exclusiv » Și-a abandonat cariera pentru a-i salva viața copilului ei, iar acum… Am descoperit „paradisul” fostei prezentatoare de la Prima TV

Și-a abandonat cariera pentru a-i salva viața copilului ei, iar acum… Am descoperit „paradisul” fostei prezentatoare de la Prima TV

De: Mircea Tudose 04/05/2020 | 18:58

Magda Vasiliu, cunoscuta prezentatoare de la Prima TV, a traversat, în urmă cu ceva ani, o perioadă extrem de tensionată, după ce copilul ei a fost diagnosticat cu o boală gravă, un tip de cancer care era, practic, de nerezolvat în România. Ba chiar, mai groaznic, din cauza nepriceperii unor medici români, boala copilului s-ar fi agravat. Din fericire, totul este bine acum, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii și imagini de ultimă oră. (VEZI AICI: Prezentatoarea TV Magda Vasiliu trece prin clipe cumplite! Fiul ei a fost diagnosticat cu cancer iar statul român…)

Prezentatoarea explica, în urmă cu trei ani, că, la un spital de copii din București, biopsia osoasă pe care voia să o facă băiețelului ei i-ar fi înrăutățit acestuia starea. Copilul ar fi ajuns la un pas de moarte în urma procedurii invazive, prin care celule neoplazice s-ar fi răspândit în tot corpul.

Au urmat atunci mesajele disperate ale prezentatoarei către autorități pentru a putea avea dreptul la un concediu medical decent, discuții interminabile cu șefii de la Prima TV și așa mai departe, un calvar birocratic cum se întâmplă des, de altfel, în România. (CITEȘTE ȘI: Adriana Bahmuțeanu dă de pământ cu Magda Vasiliu, după ce fosta prezentatoare a criticat cuplul Brigitte – Florin Pastramă)

„Paradisul” din Aprilia

Casa Magdei Vasiliu, din Lazio

Într-un final, frumoasa brunetă a preferat să își părăsească atât țara, cât și locul de muncă – deși era imaginea postului respectiv – pentru a se duce împreună cu familia în unicul stat unde se afla o clinică ce l-ar fi ajutat să se însănătoșească pe băiețelul ei: Italia.

Zis și făcut! Pentru început, ea a stat la Roma, unde copilul ei se recupera, apoi a ales să se stabilească în localitatea Aprilia, din regiunea Lazio. De atunci au trecut doi-trei ani și fosta vedetă de la Prima TV este acum foarte fericită și se pare că a scăpat de greutăți. Ea se află de peste doi ani împreună cu soțul ei, Cosmin Stoian, și cu băiețelul lor în localitatea Aprilia și o duc foarte bine.

Tratamentele pentru copil au funcționat și băiețelul s-a făcut bine, iar soțul Magdei și-a găsit un serviciu bănos și astfel a reușit să rezolve și problemele de ședere în Italia, care este, totuși, o țară destul de scumpă. Cei doi soți se mândresc câteodată pe rețelele de socializare cu vacanțele lor din Italia, iar acum, de când cu pandemia, cu „paradisul” lor: o vilă cu etaj din Aprilia și o grădină plină de flori și de arbuști.

„Copiii români să nu mai fie nevoiţi să plece în ţări străine pentru a avea o şansă”

Magda, soțul și fiul ei, o familie fericită

„Astăzi se împlineşte un an de când am ajuns la Roma. Un an în care am sperat, am suferit, am învățat, am plâns, m-am bucurat şi am aflat ce înseamnă cu adevărat cancerul. Grație unor medici de un profesionalism incredibil precum Ida Russo, GM Milano, Aurora Castellano, Deborah Di Pasquale, Marco Giordano, dar şi mulțumită unor asistente care i-au venit mereu în întâmpinare lui Vlad, astăzi, copilul meu este în remisie totală, completă.

Am văzut ce înseamnă un spital dedicat cu adevărat copiilor, am văzut cum trebuie să fie îngrijiţi cu adevărat copiii oncologici, am învăţat să am încredere până în pânzele albe în deciziile medicilor şi în priceperea şi îndemânarea asistentelor. Nu pot decât să le mulţumesc la nesfârşit din tot sufletul meu… cuvintele, evident, nu vor putea niciodată exprima recunoştinţa mea toată. (VEZI AICI: Magda Vasiliu, revoltată: „O mizerie de sistem! Să le fie ruşine celor care spun că se poate trata cancerul în România!”)

Iar fără Cosmin Stoian, soţul meu şi fără mama lui, o doamnă şi o mamă în adevăratul sens al cuvântului, toată calea parcursă de Vlad ar fi fost una anevoioasă, dacă nu chiar imposibilă… Nu-mi doresc decât ca, într-o zi, copiii români să nu mai fie nevoiţi să plece în ţări străine pentru a avea o şansă la viaţă”, scria prezentatoarea TV pe contul ei de pe o rețea de socializare acum doi ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mircea Tudose a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Cu numeroase citeste mai mult
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Mesajul astrelor pentru zodii, 11 mai 2024. Noroc pentru Fecioară. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 11 mai 2024. Noroc pentru Fecioară. Schimbare pentru Capricorn
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Este interzis pentru cei care stau la parter. Decizie pentru proprietarii de apartamente
Este interzis pentru cei care stau la parter. Decizie pentru proprietarii de apartamente
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Prognoza meteo, 11 mai. Vremea se încălzește din acest weekend
Prognoza meteo, 11 mai. Vremea se încălzește din acest weekend
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
×