Am filmat-o pe Sabrina Fabian, Barbie de România, în miez de noapte în timp ce…

Publicat: 13/09/2018 | 23:28

Sabrina Fabian, cunoscută mai mult drept ”Barbie de România”, a reapărut în peisaj! Tânăra s-a „dezlănțuit”  într-un celebru club din Mamaia. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Acolo, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe „Barbie” în plină acțiune, pe ringul de dans, și vă prezintă imaginile.

A devenit ”Barbie de România” în 2015, după ce a interpretat cunoscuta melodie ”Barbie Girl”, a formației Aqua. Chiar dacă nu a impresionat prin talent, fiind eliminată de la X-Factor, Sabrina a devenit atunci celebră și și-a jucat, apoi, din plin, cartea. (Cât câștigi dacă faci videochat?) ”Barbie de România” a cochetat cu mai mulți „Ken”, pe care i-a îndepărtat repede, așa cum i-a și cucerit! Iată însă că acum a lovit din nou. (CITEȘTE ȘI: BARBIE DE ROMÂNIA SCHIMBĂ CÂTE UN IUBIT LA LUNĂ!)

S-a întâmplat la clubul Nuba din Mamaia, într-o seară de toamnă parcă neîncepută, cu temperaturi de sezon estival. ”Barbie” s-a zbenguit pe ringul de dans, dar nu singură, ci în fața unui tânăr pe care l-a fermecat cu mișcările ei, după cum se observă în imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă, în exclusivitate. Toată numai un zâmbet, Sabrina s-a „ondulat” în fața tânărului pe ritmurile muzicii, dar i-a și vorbit, neîncetat.

E clar că cei doi s-au plăcut, pentru că nici el nu a dat cu piciorul semnalelor venite de la Sabrina. După câteva zeci de minute de zbenguială, cei doi s-au retras la masă, unde au continuat discuția.  (Super oferta de angajare) Pe alocuri, presărată cu multe râsete, semn că glumele au fost la mare căutare, în programul de seară. (CITEȘTE ȘI: ”BARBIE DE ROMÂNIA” S-A TRANSFORMAT TOTAL)

Sabrina Fabian a leșinat pe scenă, la X-Factor

Avea doar 17 ani atunci când și-a încercat norocul la X-Factor, în fața unui juriu de excepție: Ștefan Bănică Junior, Horia Brenciu și Delia. Iar în culise, nimeni alții decât celebrii Răzvan și Dani, de la matinala emisiune a Antenei. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Sabrina a intrat pe scenă pe role și a propus piesa ”Barbie Girl”, a trupei Aqua.

Nu i-a prea ieșit la ”vocalize” și imediat a fost ajutată de Brenciu și Delia, care s-au ridicat și au început să cânte. Doar că tânăra concurentă s-a oprit, dându-și seama că o face ușor fals, mai mult, a uitat cuvintele, de emoție. Apoi, s-a prăbușit, brusc. (CITEȘTE ȘI: AM DESCOPERIT-O PE BARBIE DE LA SPITALUL JUDEȚEAN MUREȘ!)

Cei trei jurați au rămas mască, în timp ce o echipă medicală a intrat pe scenă și i-a acordat primul ajutor tinerei. A fost scoasă pe targă, cu broboane de transpirație pe față. Și-a revenit ulterior, dar nu avea cum să evite eliminarea din concursul X-Factor. Cu toate acestea, a devenit celebră după acel nedorit incident.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...