Am găsit-o pe iubita secretă a lui Abi Talent, ”Regele României”! Și-a tatuat numele lui pe abdomen

Publicat: 14/05/2019 | 23:27

Abi Talent a apărut brusc în showbiz cu postările lui zilnice, vizualizate de sute de mii de oameni. (Cel mai bine platit job din București) Tânărul care a înnebunit țara cu piesa ”Papuci Gucci”, apoi și-a etalat toate bogățiile – mașini, bijuterii, ceasuri de firmă – este iubit de o tânără vloggeriță! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile relației secrete.

Abi Talent are, de ceva timp, o relație cu o frumușică, dar pe care a ținut-o la secret. Și ar fi continuat să nu iasă în față cu noua lui cucerire, dacă ea nu și-ar fi exprimat sentimentele și pe pagina de socializare. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Iar dacă dragostea e mare, mai uită fata și de strictele doleanțe ale iubitului, fie el și o mare vedetă.

Delia este iubițica lui Abi, iar mărturie a dragostei mari pe care i-o poartă tânărului devenit peste noapte artist este tatuajul de pe corp, pe coaste, aproape de sânul stâng. Acolo, frumușica a scris numele lui Abi Talent și este foarte mândră de fapta ei, din moment ce nu a rezistat tentației de a o arăta prietenilor virtuali. Mai mult, pe pagina sa de socializare a postat și câteva fotografii cu cel supranumit ”Regele României”.

Ea este iubita lui Abi Talent, pe care artistul a ținut-o în secret

Puștoaica lui Abi Talent este, se pare, și vloggerită și are canal pe Youtube, unde se descurcă destul de bine. (VEZI ȘI: FAMILIA LUI ABI TALENT STĂPÂNEȘTE MAHALAUA BUZĂULUI)

Cum a făcut senzație Abi Talent

Abi “Regele României” și-a făcut talentul cu brigada lui la “Km 0 al aroganțelor”, în urmă cu doar câteva săptămâni. Amicii lui au rămas uimiți și, probabil, îl respectă și mai mult după ultima reprezentație.

”Abi Talent” a înnebunit țara cu ”Papuci Gucci”, piesă care a făcut senzație pe Youtube. A ajuns, într-un timp relativ scurt, cunoscut aproape peste tot! În plus, provine dintr-o familie înstărită, iar banii nu au fost pentru el o problemă. I-au oferit confortul și prestanța la care mulți tineri de vârsta lui doar visează.“Regele României” este un tânăr care are, din toate punctele de vedere, viitorul asigurat. (CITEȘTE ȘI: TATĂL LUI ”ABI TALENT”, CONDAMNAT LA 5 ANI ȘI 6 LUNI DE ÎNCHISOARE PENTRU PROXENETISM)

A impresionat cu bijuteriile

”Abi Talent” și amicii săi au dat târcoale pe lângă NUBA, selectul club de noapte din Capitală. La un moment dat, s-au oprit și au apelat la o companie de taximetrie, care avea să-i ducă într-un cunoscut mall. Până să ajungă cele două mașini, ”Abi Talent” s-a dat în spectacol în fața amicilor. Le-a arătat lănțișorul și brățara, ambele scumpe și din aur, accesorii de care nu se desparte nicio clipă. Așa cum era de așteptat, brigada a fost super-impresionată de bijuteriile “Regelui României”. Anturajul a rămas mască în fața accesoriilor de lux pe care le purta artistul la “Km 0 al aroganțelor”.

Abi Talent a făcut furori pe Youtube!

Puștiul-minune a rupt în două vizualizările de pe Youtube. A fost numărul 1 în trending timp de mai multe săptămâni și a ajuns la un record de accesări rapid.

„Acum câteva luni a ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic talent, zic haz, finețe, caracter. De acolo vine numele meu, «Abi talent». Am văzut cum toți youtuberii de la noi din țară au început să facă piese trap și am zis că trebuie să le arăt eu cum se face, să fiu un exemplu de urmat, «king abi»”, a povestit Abi.

El are și o fabuloasă poveste de viață. Tânărul a dezvăluit în detaliu cum a ajuns la cifrele spectaculoase pe care le are în spațiul online și despre cum arată viața lui. De asemenea, Abi a susținut că este cea mai mare vedetă de la momentul actual și că a devenit o legendă. Alberto este numele lui real și a reușit să adune pe rețelele de socializare peste 300.000 de urmăritori și tot atâtea like-uri la postările de zi cu zi. (NU RATA: ABI “REGELE ROMÂNIEI” ȘI-A FĂCUT TALENTUL CU BRIGADA LUI LA “KM 0 AL AROGANȚELOR”)

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-i las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis «abi talent» pentru că în România prinde «abi talent», prinde talent, finețe, de-astea, manele.

Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred… în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am trei frați, frații mei s-au obișnuit că sunt vedetă”, a spus tânărul artist.

„Părinții mei sunt foarte fericiți că nu mai depind de ei, financiar. Îmi fac banii mei, mulți. Nu mai stau pe banii părinților, îmi cumpăr hainele de mii de euro din banii mei. Părinții mei nu au foarte mulți bani, e familie normală, decentă. Am cele mai multe like-uri din România, la ultima poză. Figurant nu sunt, înainte eram mai rău. Am multe concerte, lumea mă cere la concerte. Am cântat aproape la toate balurile,” a mai povestit „Abi Talent”, pentru „Star Magazin”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...