”Amanta” (prezentatoare TV) a divorțat ca să se cupleze cu logodnicul Ioanei Bran!

Publicat: 13/08/2018 | 23:57

Profesional, Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sporturilor, traversează o perioadă excelentă! Sentimental pare să fie tocmai invers! (Oferta speciala playstation) Iubitul ei ar fi călcat strâmb, afișându-se cu o prezentatoare TV din Satu Mare. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detalii uluitoare despre ceea ce poate fi numită ”telenovela momentului”.

În urmă cu aproape șase luni, Ioana Bran, 31 de ani, devenea ministrul Tineretului și Sporturilor și părăsea municipiul Satu Mare, unde era deputat PSD. (Reduceri mari la jocuri PC) Avea o relație de mai mulți ani cu Gabriel Zsolt, un prosper om de afaceri. Numirea în importanta fucție a ”smuls-o” din orașul natal, ea mutându-se, firesc, în Capitală. Partenerul de viață a rămas însă acolo. Și cum relațiile de la distanță sunt, de cele mai multe ori, sortite eșecului, Ioana și Gabriel au ajuns și ei în impas. (CITEȘTE ȘI: IOANA BRAN, ALUNGATĂ DE LA ARENELE BNR)

Tânărul iubit al Ioanei ar fi călcat strâmb, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România. Și încă destul de repede, după numirea senatorului PSD în fruntea unui minister. Astfel, acesta ar fi fost vrăjit de frumusețea Anișoarei Ienășoiu, o prezentatoare TV de la un post local din Satu Mare. Și nici ea nu ar fi stat pe gânduri atunci când a primit de la el primul zâmbet. Și-ar fi părăsit, la scurt timp, partenerul de viață, pentru a începe o relație cu cel care încă figura în viața sentimentală a Ioanei Bran. Interesant este că totul s-a petrecut rapid, după ce Ioana Bran era numită ministru și se muta la București.(CITEȘTE ȘI: MINISTRUL IOANA BRAN A ARUNCAT ÎN AER MAI MULTE SPORTURI)

Cei doi proaspeți parteneri nu s-au sfiit să apară în spațiul public, semn că ambii și-au asumat relația. Și de atunci, Gabriel nu i-ar mai fi dat niciun semn de viață Ioanei, pe care nu ar fi vizitat-o nici măcar o dată, de când ”ministresa” s-a mutat în Capitală. Mai mult, Zsolt și Anișoara ar fi ”bifat” și câteva zile de vis într-o stațiune din străinătate.

Cine este Ioana Bran și ce avere are

Ioana Bran a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Ea deține un masterat în audit și expertiză contabilă. (CITEȘTE ȘI: EX-LOGODNICA LUI CAZACU A PUS MÂNA PE UN MILIONAR)

Ea a devenit membră PSD în 2010, apoi preşedinte al Ligii Tineretului Social Democrat, Satu Mare – 2012; vicepreşedinte, PSD – 2016; preşedinte, Tineretul Social Democrat, Satu Mare – 2016. În perioada 2013-2016, a fost consilier judeţean, în cadrul Consiliului Judeţean Satu Mare. La alegerile parlamentare din 2016 a fost aleasă deputat în circumscripţia electorală nr. 32 Satu-Mare din partea PSD. Apoi, secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor şi membru în Comisia buget, finanţe şi bănci.

Potrivit declarației de avere, Ioana Bran are un apartament de 100 de metri pătrați în Satu Mare, un autoturism Audi din 2010, active financiare în valoare de 189.000 de lei, dar și un împrumut acordat în nume personal, în valoare de 30.000 de lei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)